Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Apklausa: Ar esate patenkinti kelione į Maljorką? (294 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Domke @ 2010 11 07, 19:13)
Mes buvom savaite, o automobili buvom issinuomave 3 paroms .. Mums uzteko, apvazinejom beveik visa sala  thumbup.gif Kitas dienas ramiai leidom laika papludimiuose ..
Sekmes kelioneje, graziu ispudziu .. Lauksim pasakojimo is keliones  4u.gif

Aciu, aciu biggrin.gif Iskeliaujam lapkricio 21 d. ax.gif

Saunu, kad daug spejot apziuret, vadinasi ir mes spesim bigsmile.gif O kur jus buvote: ar pakrante vaziavote i papudimius uzsukdami, ar labiau i miestukus? Ka patartumet butinai aplankyti ? ax.gif Ar vaziavote tais serpantinais? Nes man baisoka darosi... pasiskaicius, kad ten tu borteliu nera, keliukai siauri doh.gif .... ax.gif
Atsakyti
Sveiki,jungiuos ir as i keliautoju gretas. thumbup.gif Skrendam I Maljorka balandzio pabaigoje su dviem pypliais 6 ir 2 metu.Man aktualu,kad viesbutyje butu kuo daugiau pramogu vaikams,gal ka rekomenduosit?Na nebutinai Alkudijoj.Aciu
Atsakyti
QUOTE(Panike @ 2011 01 25, 21:49)
Sveiki,jungiuos ir as i keliautoju gretas. thumbup.gif Skrendam I Maljorka balandzio pabaigoje su dviem pypliais 6 ir 2 metu.Man aktualu,kad viesbutyje butu kuo daugiau pramogu vaikams,gal ka rekomenduosit?Na nebutinai Alkudijoj.Aciu

O skrendate savarankiškai, ar su kokia kelionių agentūra? Norėtus balandžio mėnesį taip pat į Maljorką, bet deja, jokia kelionių agentūra tokiu metu neorganizuoija kelionių.
Atsakyti
Na ka gi, jungiuosi ir as i keliaujanciuju gretas:) Balandzio 3 d. is Vilniaus su Lufhansa kylam i Maljorka
Atsakyti
SSimon,skrendam savarankiskai.Mes gyvename Airijoj,tai pas mus skrydziai tiesioginiai.Beliko viesbuti uzsisakyt.Tik pergyvenu kaip su orais bus,noriu saules biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(žuvyte23 @ 2011 02 03, 18:31)
Na ka gi, jungiuosi ir as i keliaujanciuju gretas:) Balandzio 3 d. is Vilniaus su Lufhansa kylam i Maljorka

Keliausit su vaikuciais?
Atsakyti
Mano vaikai jau dideli - abiem mokslai, todel dazniausiai vaziuojam dviese:)
Atsakyti
Oi kaip as pasiilgau Maljorkos unsure.gif
Pavydziu baltai tiems kas vaziuojat ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Kurioj cia salos vietoj tokie groziai?
Atsakyti
gal kas buvot jupiterio viesbutyje alcudijoj?kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(žuvyte23 @ 2011 02 04, 23:18)
bigsmile.gif Kurioj cia salos vietoj tokie groziai?

Tokiu ir dar kitokiu groziu yra visoje saloje mirksiukas.gif Labai siulyciau paplaukioti laiveliu, tikrai ispudingu vaizdu pamatysite thumb_yello.gif Mes plaukeme is Peguera, pro Santa Ponsa, bet jie plaukia ir is daugelio kitu vietu mirksiukas.gif Bilietukai tikrai nebrangus (apie 15 euru zmogui) ir kelione neprailgsta (apie 2 val.).
Atsakyti
Dekui 4u.gif Reiks pasidometi, nes kaip tik 4 naktis nakvosim Santa Ponsoj, o likusias Cala d'Or

Perskaiciau visa Maljorkos tema ir jau beveik visus fotoreportazus. Kazkuri rasete jog rezervavotes masiniuka, o po to ismete nuolaida, tai pirmos atsisakete ir uzsisakete mazesne kaina. Gal pamenate, kiek laiko pries kelione uzsisakete pirmaja masinyte ir kada ismete geresne kaina su nuolaida? Galvoju, ar uzsisakineti dabar, ar dar palaukti - gal balandzio men dar bus geresniu kainu nei dabar duoda?

Siandien uzsisakiau masiniuka - Doyouspain ismete geras kainas thumbup.gif Kam aktualu, pasiziurekit mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš doyouspain.com puslapyje nusistatau nuomą 3 paroms ir ten išmeta nuomos kainą trims paroms ar vienai? blush2.gif
Atsakyti