Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Apklausa: Ar esate patenkinti kelione į Maljorką? (294 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Tu Mano @ 2010 05 26, 09:30)
Jei jus vaziuojat su kelioniu organizatoriumi i Magalufa, tai jums vienareiksmiskai nereikalinga masina visai kelionei nuo iki. Apvaziuoti sala, pamatyt kazka uzteks jums keliu dienu, bet mes rinkomes dar ir pagyventi kiekvienoje salos puseje  thumbup.gif .

Visiskai pritariu Tu Mano. drinks_cheers.gif

jei keliaujate savarankiskai, pigiai ir lengvai iki Magalufo galima nuvaziuoti su visuomeniniu transportu. Bet cia tinka daugiau, jei keliauji be vaiku, labai dideles mantos ir nesi reiklus komfortui. Tokiu atveju butu galima nuomotis masiniuka tik kelioms dienoms.

O del transferu uzsakymu vaziuojant savarankiskai, tai jie nepigus. mirksiukas.gif
Atsakyti
nea mes per agencija vaziuojam viesbutis magalufe ir faktas kad reik nuomuoti masiniuka tik masciau per kiek dienu galima isnasniukstinet sala smile.gif aciu uz info mirksiukas.gif dabar reik tik marsruta susikoperuot rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fifacka: 26 gegužės 2010 - 20:23
QUOTE(fifacka @ 2010 05 26, 20:19)
nea mes per agencija vaziuojam  viesbutis  magalufe ir faktas kad reik nuomuoti masiniuka  tik masciau per kiek dienu galima isnasniukstinet sala smile.gif aciu uz info  mirksiukas.gif dabar reik tik marsruta susikoperuot rolleyes.gif

Visko nepamatysit, tad pirmiausia išsirinkit ka butinai norit aplankyt/pamatyt ir tada marsrutas pats susidelios mirksiukas.gif

Mes vazinejom kasdien visa savaite, na tik paskutine diena ne, ir tai visko nespejom pamatyt.

Nu va, p a g a l i a u kaip ir zadejau aprasiau savo ispudzius apie Maljorka blush2.gif
Puse keliones jau parasiau, kita puse tikiuosi pabaigsiu ryt 4u.gif
Kai reikia sukelti nuotraukas, internetas dirba vezlio zingsniu doh.gif

Nuoroda cia
Atsakyti
Norėjau pasitikslinti, juk į Arta urvus galima patekti ir sausuma, ne tik lavu, ane? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2010 05 27, 21:32)
Norėjau pasitikslinti, juk į Arta urvus galima patekti ir sausuma, ne tik lavu, ane?  4u.gif

taip, sausuma galima, mes su masina privaziavom, tik pastaba, jie iki 17h dirba.
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2010 05 27, 21:38)
taip, sausuma galima, mes su masina privaziavom, tik pastaba, jie iki 17h dirba.

Ačiū, dar pasinaudosiu proga ir paklausiu, bet juose požeminio ežero nėra skirtingai nei Drakono olose?
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2010 06 01, 18:54)
Ačiū, dar pasinaudosiu proga ir paklausiu, bet juose požeminio ežero nėra skirtingai nei Drakono olose?

Aš atsakysiu - D'Arta urve ežero nėra. Pati buvau šį kovą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biryte @ 2010 06 01, 20:21)
Aš atsakysiu - D'Arta urve ežero nėra. Pati buvau šį kovą smile.gif

Ačiū, ot, dilema, biggrin.gif stalaktitų-stalagmitų olas teko matyti, bet jose nebuvo požeminių ežerų, o Drakono ola su požeminiu ežeru, bet kiek skaitau atsiliepimų, Arta urvai įspūdingesni, o į abi vietas - gaila eurų, nes ir taip biudžete skylė. g.gif Bala nematė to ežero, pilna jų ir Lietuvoj, biggrin.gif važiuosim į Artą 4u.gif
Atsakyti
Nežinau kaip kitiems bet man ir kartu buvusiems draugams tie urvai nesukėlė jokių emocijų.
Urvai kaip urvai, gaila buvo euriukų, kai iš jų išlindom, man rodos geriau kokį laivuką už tuos pinigėlius paimti.Tiek, kad prie urvų (mes buvo prie Artos) labai graži pakrantė.Taip, kad jei kur jau esat buvę pagalvokit ar tikrai labai norit juos pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2010 06 01, 23:05)
Ačiū, ot, dilema, biggrin.gif stalaktitų-stalagmitų olas teko matyti, bet jose nebuvo požeminių ežerų, o Drakono ola su požeminiu ežeru, bet kiek skaitau atsiliepimų, Arta urvai įspūdingesni, o į abi vietas - gaila eurų, nes ir taip biudžete skylė. g.gif Bala nematė to ežero, pilna jų ir Lietuvoj, biggrin.gif važiuosim į Artą 4u.gif

o kiek kastuoja i urvus?
Atsakyti
Pernai mokėjom į urvus 10e, o vėliau už pasiplaukiojimą laivu vaikinai nusiderėjo irgi 10e, tai laivas buvo žymiai smagiau smile.gif
Atsakyti
Labas, lagamino broliai ir sesės 4u.gif
šią vasarą užsidegėm keliauti į rojaus kampelį smile.gif
Keliaujam savarankiškai. Trukmė - minimum 2 savaitės. 4 arba 8 žmonių kompanija. Pernai taip keliavome po Kroatiją, tai tikimės, kad ir Maljorkoje pavyks smile.gif

Pasidalinkit patirtimi apie apsigyvenimą ten:
1. ar būtina užsirezervuoti nakvynes? Ar užtenka tik pirmąją kai atskrisim tą dieną?
2. apskritai, ar ten įmanomas toks variantas, kad važiuoji pakrante ir pakelėj pilna apartamentų, vienoje vietoje praleidi dvi naktis, kitoje vieną, trečioje vėl kelias ir taip keliauji..
3. kaip nakvynės kainos žmogui?

Žodžiu, jei nesunku, pasidalinkite gerąja ir blogąja patirtimis smile.gif

P.s. jei kam kyla klausimų dėl Kroatijos - galėsiu padėti wink.gif
Atsakyti