Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Apklausa: Ar esate patenkinti kelione į Maljorką? (294 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Tarpeklyje vandens dar buvo - toks smaragdinis ežeriukas susidaręs. Tarpekliu ėjom tiek, kiek tik buvo įmanoma, paskui grįžom atgal, tad su mašina problemų nebuvo. Nuotraukos neparodo viso grožio - tas jausmas, kai išeini iš tunelio, vedančio per uolą ir pamatai ramybe dvelkiantį didingą vaizdą - aukštas uolas, smaragdinį ežeriuką ir už keliasdešimt metrų "vartus" į dangaus žydrumo jūrą - kvapą užima ir keliai linksta bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ar yra planuojanciu kelione i Maljorka balandzio 19-28 dienomis per Frankfurta? smile.gif Mes vakar nusipirkom bilietus , zmogui gavosi ~155 LT. jau ir nebrangiu viesbutuku radom, uzsirezervavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2010 03 29, 15:14)
Sveiki,

Ar yra planuojanciu kelione i Maljorka balandzio 19-28 dienomis per Frankfurta? smile.gif Mes vakar nusipirkom bilietus , zmogui gavosi ~155 LT. jau ir nebrangiu viesbutuku radom, uzsirezervavom smile.gif

Vakar mačiau šitą pasiūlymą smile.gif

Norėjau pirkt bet sudvejojau, kad per ilgai man.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 03 29, 21:20)
Vakar mačiau šitą pasiūlymą smile.gif

Norėjau pirkt bet sudvejojau, kad per ilgai man.

Galima pirkti ir trumpesniam laikui, pvz. balandzio 25-29 d., dar ir siandien mirksiukas.gif Bet juk tu turi skristi i Maljorka balandzio viduryje kiek pamenu g.gif

Sunervavo mane Rasucci postas biggrin.gif nes mes iskrendam savaite veliau uz daugiau nei 2 kartus didesne kaina doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tu Mano @ 2010 03 29, 23:00)
Galima pirkti ir trumpesniam laikui, pvz. balandzio 25-29 d., dar ir siandien  mirksiukas.gif Bet juk tu turi skristi i Maljorka balandzio viduryje kiek pamenu  g.gif

Sunervavo mane Rasucci postas  biggrin.gif nes mes iskrendam savaite veliau uz daugiau nei 2 kartus didesne kaina  doh.gif  biggrin.gif

Ne ne jau nebeskrendu tom datom, atšaukė bilietus. Ilga istorija, bet man nuo jos tik geriau.

Skrisiu jaučiu 25-30 dienomis smile.gif
Berods 140 lt kainuoja.

O 26-30 dienomis iš Kauno 109 lt....
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 03 29, 22:13)
Ne ne jau nebeskrendu tom datom, atšaukė bilietus. Ilga istorija, bet man nuo jos tik geriau.

Skrisiu jaučiu 25-30 dienomis smile.gif
Berods 140 lt kainuoja.

O 26-30 dienomis iš Kauno 109 lt....

Ka reiskia atsauke bilietus? Ir jums pakeite skrydzio data/laika? doh.gif
As dar neskridau su ryanair, o jau norisi ju atsizegnoti lotuliukas.gif
Nu bet dabar jau tikrai zinosiu kada ir kaip reikia pirkti bilietus is Ryanair biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tu Mano @ 2010 03 29, 23:20)
Ka reiskia atsauke bilietus? Ir jums pakeite skrydzio data/laika?  doh.gif
As dar neskridau su ryanair, o jau norisi ju atsizegnoti  lotuliukas.gif
Nu bet dabar jau tikrai zinosiu kada ir kaip reikia pirkti bilietus is Ryanair  biggrin.gif

Ne ne, čia kita istorija, nepergyvenkit smile.gif

Problemos su pirkimu buvo.
Atsakyti
QUOTE(Tu Mano @ 2010 03 29, 22:00)
Galima pirkti ir trumpesniam laikui, pvz. balandzio 25-29 d., dar ir siandien  mirksiukas.gif Bet juk tu turi skristi i Maljorka balandzio viduryje kiek pamenu  g.gif

Sunervavo mane Rasucci postas  biggrin.gif nes mes iskrendam savaite veliau uz daugiau nei 2 kartus didesne kaina  doh.gif  biggrin.gif

Atsiprasau 4u.gif bet negalima nepasigirti, kai uz tokia kaina nukeliauti pavyksta drinks_cheers.gif Gal kas gali pasakyt kokios temperaturos laukti balandzio paskutine savaite tenai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasucci: 30 kovo 2010 - 12:48
Gal kas skrido i Maljorka per kelioniu agentura, ir gali pasidalinti ispudziais apie eksursijas? pvz, ka pamatet, kur neverta vaziuoti ir panasiai.

Aciu

P.S. nesiulyti keliauti masina )
Atsakyti
QUOTE(Tu Mano @ 2010 03 30, 20:35)
Oi tik nereikia atsiprasineti  biggrin.gif Jus visai nekalta, kad as keliausiu brangiau  biggrin.gif
Kuo daugiau zmoniu dalinsis gerais pasiulymais tuo geriau  thumbup.gif

Gegužei Jūs per anksti nusipirkot, dabar kaip tik artėjančiu metu balandžio pradžioj bus gegužei akcijų į Maljorką už 70 lt garantuotai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 03 31, 18:36)
Gegužei Jūs per anksti nusipirkot, dabar kaip tik artėjančiu metu balandžio pradžioj bus gegužei akcijų į Maljorką už 70 lt garantuotai  blush2.gif

O birzelio pirmai savaitei tokiu akciju nebus?
Jau man bendrakeleives nebeleidzia ir lysti i ryanair puslapi, nes pasiutusi po to vaikstau kelias dienas lotuliukas.gif bet as kaip matom is kitur suzinau apie gerus pasiulymus cool.gif
Bet kita vertus, mums reikejo iki kovo 15 d. priduot prasymus atostogoms su konkreciom datom, be to dar dvi is darbo kolektyvo vaziuojam, isleist labai nenorejo, turejo sustatyt grafikus i prieki paziuret ar pavyks be musu isdirbt, kol palaiminima gavom. Tai nelabai ir turejom kito pasirinkimo kaip pirkti anksti, nors daugiau taip nebepirksiu schmoll.gif Ziauru atrodo permoket uz ta pati biggrin.gif

Nu o bet taciau, nuskrisiu as i ta Maljorka, pamatysiu gyvai kaip ten kas ir tada jei bus geru pasiulymu birzelio pirmai savaitei (nes vel turesiu savaite atostogu) ciupsiu savo trimeti sunu, vyra ir leksiu vel bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biryte @ 2010 03 21, 19:52)
Įspūdžiai labai geri. Gyvenom Can Picafort mieste - salos šiaurinėje dalyje. Maršrutą buvom jau iš anksto susiplanavę.

Kaip pats kurortas Can Picafort?
Atsakyti