Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Apklausa: Ar esate patenkinti kelione į Maljorką? (294 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Makalius @ 2010 02 18, 03:03)
Ai nusipirkom smile.gif
Lapkričio 18-23 ten deginomės , kaitinomės, tai ir dabar balandį turėtų fainei būti tongue.gif

irnesakyk.gif

Už bilietus sumokėjom 120 lt į abi puses laugh.gif

Balandį labai gražu bus ten migdolai žydi, sako pasakiškas vaizdas būna. Be je makaliau gal gali pametėt info kokiu būdu ir kur tokius pigius bilietus įsigijai? Per kur skrisi?
Ir dar beje girdėjau info per masines priemones, kad iš Kauno nuo balandžio žada į Barseloną Rynair skaridyt.
Makaliau laukiu ats.
Atsakyti
QUOTE(Muzika @ 2010 02 18, 08:42)
Balandį labai gražu bus ten migdolai žydi, sako pasakiškas vaizdas būna. Be je makaliau gal gali pametėt info kokiu būdu ir kur tokius pigius bilietus įsigijai? Per kur skrisi?
Ir dar beje girdėjau info per masines priemones, kad iš Kauno nuo balandžio žada į Barseloną Rynair skaridyt.
Makaliau laukiu ats.

Nauji Ryanair maršrutai iš Kauno nuo gegužės: http://www.delfi.lt/...s.d?id=28764607 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muzika @ 2010 02 18, 09:42)

www.ryanair.com

Per Frankfurtą wink.gif
Galima ir per Brėmeną skrist. Bet per Frankfurtą geriau, nes 9 ryte jau būni Maljorkoj thumbup.gif

Tai nieks Maljorkon nevažiavo balandį? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 02 18, 23:24)
Tai nieks Maljorkon nevažiavo balandį? mastau.gif

Persakičiau visą tavo psl. bigsmile.gif Supratau kad tu liux bachūras, keliautojas. Lenkiu galvą, nes man neišsidėsto skydis ir, kad pigiai gautųsi ir laikai sutaptų. jei į priekį ok, tai atgal nespėju persėsti Franfkurte. Keliaujam su 8-mete, tai per naktį nelabai noriu likti. Tai va reik kreiptis į tave matyt didesnės pagalbos, nes kokia Turkija 5 žv. labai brangiai gaunasi su kelionių agentūra g.gif ar galima kraipytis?
Atsakyti
QUOTE(Muzika @ 2010 02 19, 14:40)
Persakičiau visą tavo psl.  bigsmile.gif Supratau kad tu liux bachūras, keliautojas. Lenkiu galvą, nes man neišsidėsto skydis ir, kad pigiai gautųsi ir laikai sutaptų. jei į priekį ok, tai atgal nespėju persėsti Franfkurte. Keliaujam su 8-mete, tai per naktį nelabai noriu likti. Tai va reik kreiptis į tave matyt didesnės pagalbos, nes  kokia Turkija  5 žv. labai brangiai gaunasi su kelionių agentūra  g.gif ar galima kraipytis?

Mes irgi nenorejom nakvoti, tai nusipirkom geguzes 4-11 dienomis skrydi i Maljorka be nakvyniu thumbup.gif Bilietai kainavo truputi brangiau nei Makaliui, bet nereikes nakvoti tarp skrydziu ir jau bus silciau truputi pacioj Maljorkoj thumbup.gif

Makaliau, aciu uz ideja thumbup.gif 4u.gif

Dabar ziurinejuosi viebucius, ir didziausia pliusa savarankiskos keliones matau tai, kad gali neprisiristi prie viesbucio ir vietoves visai savaitei, o rinktis pvz du viesbucius skirtingose salos dalyse ir ramiai neskubant apvazineti aplinkui, laiku gryztant vakarienes.

Kas keliavot i Cap de Formentor nebus baisu vairuoti? Nes jei panasu su Kretos kalnu keliais, tai nenoriu vairuoti.. Gal veza koks miesto ar ekskursijos autobusas ten?
Reik dar gryzt i Makaliaus pasakojima ir prisimint, kuriuos ten urvus labiau verta pamatyt mastau.gif
Ir dar, kurie papludimiai verciausi demesio? http://www.mallorca-...com/beaches.htm
Atsakyti
Gal kas prisimena kokios yra parduotuves Maljorkoj, kadangi busim net dvi savaites, bus laiko ir shoppingui. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Tu Mano @ 2010 02 22, 16:06)
Dabar ziurinejuosi viebucius, ir didziausia pliusa savarankiskos keliones matau tai, kad gali neprisiristi prie viesbucio ir vietoves visai savaitei, o rinktis pvz du viesbucius skirtingose salos dalyse ir ramiai neskubant apvazineti aplinkui, laiku gryztant vakarienes.

Mes irgi buvom pasrinke 3 naktis pietineje dalyje - Magalufe, ir 3 - netoli Formentoro - Port de Pollenca. Tiesa, dar viena nakvojom lauke. lotuliukas.gif thumbup.gif Nezinau, kaip su automobiliu, kai Maljorkoje atstumai salyginai nedideli, gal ir nieko tokio apvaziuoti gyvenant vienoje vietoje. Bet autousais keliaujant gyvenimas skirtingose vietose tikrai geras dalykas.

Del ekskursiju - ziurint kokiu laiku keliauji. Spalio pabaigoje is Pto. Pollencos i Formentora niekas nei plukde, nei veze. Bet gal ir todel, kad tomis dienomis oras buvo labai lietingas. Zodziu-ne sezono metu ekskursjos-kap loterija.
Marsrutinis autobusas iki pacio Formentoro svyturio neveze, bent jau musu viesnages metu. Mano drauge ejo pesciomis, gal apie 10 km i vena puse. As nesiryzau. blush2.gif

Apie parduotuves - yra ju kazkiek. Pacioje Palmoje pesciuju gatve kaip musu Gedimino prospektas. Ir nuolaidu buvo gana neblogu. Tik mes ne sopintis vaziavome, tai nieko nepirkome. Kurortiniuose miesteliuose lakiausi daugiausiai suvenyru, papuosalu parduotuvese. Papuosalai is perlu pas juos labai einamas dalykas,, nes Maljorkoje veikia gamyklele. Dirbtiniai tie perlai, bet brangesni tai fantastiskai grazus dirbiniai is ju. Porceleno dirbiniu daug, tik kainos tai kandziojas.... Man atrodo, kazkur link Manacoro yra nemazas prekyos centras, na, kaip musu akropolis. Reiktu namuose siukslyna perkuisti, turejau kazkoki lankstinuka, kuri turizmo informacijos centre dave. Nes viesbutyje klauseme, kur geriausia perlus pirkti, tai parode ta gamykla. ir zinau, kad pakeliui prekybos centras buvo pazymetas.

P.S. del papludimiu - kadangi keleta naktu gyvenom Magalufe, tai man r labausiai patko Magalufo papludimys. Platus, smeletas, svarus, vanduo labai skaidrus. Magalufa ir Palma Nova jungiantis San Matias papludimys buvo labai siukslinas, bent jau musu viesnages metu.
Port Pollencos papludimys - rupaus smelio. nekele noro maudytis. Gal dar kad ir lietinga, vejuota buvo, tai siukslinesnis. Be to -ten nemazas jachtu uostas yra. Tad tokiu atveju svaros nera ko tiketis. Patiko san Vicentes papludimys. Drauge buvo kazkur prie Alcudijos. Gana slykstus papludimys Port de Soller. Siukslinas, siauras, pilkas.
Jei su masina busit, tai pasiieskosit ramiu, svariu papludimuku, ne beda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 22 vasario 2010 - 15:52
QUOTE(krishana @ 2010 02 22, 16:14)
Gal kas prisimena kokios yra parduotuves Maljorkoj, kadangi busim net dvi savaites, bus laiko ir shoppingui. Aciu.

Spar, Eroski g.gif biggrin.gif

Čia maisto.

O šiaip Zara, Pull and Bearas, nugi visos kokios kituose miestuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Doncia @ 2008 07 18, 06:23)
Ar kam teko nuomotis mašiną 7 dienom ar ilgiau?
Ieškau užsirezervuoti iš anksto, viskas gražu, pigu, bet... visos kompanijos duoda mašiną su pilnu baku kuro, už kurį susimoki imdamas mašiną, o grąžinti turi su tuščiu, nes kiek lieka kuro už jį tau niekas pinigų jau negrąžins. Paskaičiavau, kad su pilnu baku kuro išeis prasukti apie 800-1000 km. Bet tiek km Maljorkai yra ryškiai per daug, kiekvieną dieną matyt turėtum sukti ratus apie salą smile.gif
Užsienio forumuose irgi visi keikiasi, kad per 7 dienas išvažinėja tik pusė bako kuro, ir apie 30-40 EUR kuro padovanoja nuomos firmai smile.gif O važinėti vien tam, kad išvažinėti kurą irgi nesinori.
Tai vat ir iškilo toks klausimas - ar yra firmų, kurios nuomoja kitokiom sąlygom, kad su kokiu kiekiu kuro paėmei auto, su tokiu ir grąžini.  g.gif
Jeigu imi auto keliom parom, tai viskas ok - grąžini su tiek kuro, kiek paėmei.

mes tai nuomavomes savaitei ir isipylem uz 50 euru kuro,vos issvazinejom.tikrai apvaziavom visa sala.
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2010 02 17, 20:22)
Balandžio 14-21 sad.gif
Aš jaučiu dar vėsokai bus....

mes norejom vaziuot balandzio gale tai atkalbejo mus .sake dar vesoka,tik +17.tai varem geguzes vidury,buvo pats tastikrai buvo silta,bet ne per karsta.
Papildyta:
[quote=Tu Mano,2010 02 22, 14:06]
Mes irgi nenorejom nakvoti, tai nusipirkom geguzes 4-11 dienomis skrydi i Maljorka be nakvyniu thumbup.gif Bilietai kainavo truputi brangiau nei Makaliui, bet nereikes nakvoti tarp skrydziu ir jau bus silciau truputi pacioj Maljorkoj thumbup.gif

Makaliau, aciu uz ideja thumbup.gif 4u.gif

Kas keliavot i Cap de Formentor nebus baisu vairuoti? Nes jei panasu su Kretos kalnu keliais, tai nenoriu vairuoti.. Gal veza koks miesto ar ekskursijos autobusas ten?
Reik dar gryzt i Makaliaus pasakojima ir prisimint, kuriuos ten urvus labiau verta pamatyt mastau.gif
Ir dar, kurie papludimiai verciausi demesio? http://www.mallorca-...com/beaches.htm
[/quotie]mes buvom trejose uolose,visos savotiskai skirtingos.tiksliai nepamenu pavadinimo.reiks paziuret.uolose tamsu ir ten padaryta sviesu pagalba sou,skamba muzika ir keiciasi spalvos.tikrai idomu,nerealu

Papildyta:
kas jau kas,bet maistas tikrai ne koks.viskas orientuota anglams,nes daug anglu ,airiu turistu.tai tie english breakfest fui
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2010 02 22, 15:45)
P.S. del papludimiu - kadangi keleta naktu gyvenom Magalufe, tai man r labausiai patko Magalufo papludimys. Platus, smeletas, svarus, vanduo labai skaidrus.  Magalufa ir Palma Nova jungiantis San Matias papludimys buvo labai siukslinas, bent jau musu viesnages metu.
Port Pollencos papludimys - rupaus smelio. nekele noro maudytis. Gal dar kad ir lietinga, vejuota buvo, tai siukslinesnis. Be to -ten nemazas jachtu uostas yra. Tad tokiu atveju svaros nera ko tiketis. Patiko san Vicentes papludimys. Drauge buvo kazkur prie Alcudijos. Gana slykstus papludimys Port de Soller. Siukslinas, siauras, pilkas.
Jei su masina busit, tai pasiieskosit ramiu, svariu papludimuku, ne beda.

Skaiciau jusu keliones ispudzius mirksiukas.gif thumbup.gif
Aciu uz atsakyma del papludimiu 4u.gif

QUOTE(krisxta @ 2010 02 22, 19:26)
kas jau kas,bet maistas tikrai ne koks.viskas orientuota anglams,nes daug anglu ,airiu turistu.tai tie english breakfest fui

As labai isranki maistui, t.y. valgau labai paprastai ir iprastai, neragauju nauju patiekalu ir daug ko nemegstu. Todel mane tik dziugina iprasti angliski pusryciai thumbup.gif Ir man nenusibosta tas pats per ta pati biggrin.gif

Ka paprastai viesbuciuose siulo vakarienei?
Atsakyti
QUOTE(krisxta @ 2010 02 22, 20:26)
mes norejom vaziuot balandzio gale tai atkalbejo mus .sake dar vesoka,tik +17.tai varem geguzes vidury,buvo pats tastikrai buvo silta,bet ne per karsta.

Reik dar gryzt i Makaliaus pasakojima ir prisimint, kuriuos ten urvus labiau verta pamatyt  mastau.gif

* Nu jau taip vėsu blink.gif ai, tiesa, aš lapkritį kai buvau tai +17 irgi buvo, bet ir maudėsi draugės, ir deginomės rolleyes.gif

*ARTA urvai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tu Mano @ 2010 02 23, 00:51)
Skaiciau jusu keliones ispudzius  mirksiukas.gif  thumbup.gif
Aciu uz atsakyma del papludimiu  4u.gif

Ner uz ka. 4u.gif
Tik saugokites vagisiu.
Atsakyti