Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(laimutte @ 2009 09 04, 10:13)
Tai vat ir susidariau nuomone, kad trio tour 4 yra zenkliai geresnis, nei for me, bet tie brangesni, kiek suprantu g.gif

nu brangesni kazkur 300lt, bet ir sunkesni 2.5kg, o man tai ypsc aktualu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 09 04, 10:18)
nu brangesni kazkur 300lt, bet ir sunkesni 2.5kg, o man tai ypsc aktualu 4u.gif

drinks_cheers.gif Renkantis vezima pradedu nuo to, kad butu kuo lengvesnis, todel ir suzavejo trio for me ax.gif Turiu patirties su pirmu vaiku ir puikiai zinau, ka reiskia sunkus vezimas doh.gif Ypac kai grizti su dar ir su pirkiniu krepsiais, o vezimuka reikia laiptais panesti doh.gif Tik va, gal jie del to ir barskalai, kad lengvesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutte @ 2009 09 04, 10:45)
Tik va, gal jie del to ir barskalai, kad lengvesni g.gif

nu kad buciau kada turejus nebarskala, tai gal kitaip snekeciau, bet dabar visai man jie normaliai kakzaip, nei ten tas vaikas taip kratosi, nei ka g.gif pirma vezima turejau italiska kazkoki, firmos tai nebezinau, bet tikrai ne koki sustra ir paprasatis ratais, kita hauck'o sportinuka turejom, tai kaip zmones sako, isvis barskalas, bet kazkaip geras jis mums buvo smile.gif tai ir vel ziuriu, kad butu kuo lengvesnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 09 04, 12:29)
nu kad buciau kada turejus nebarskala, tai gal kitaip snekeciau, bet dabar visai man jie normaliai kakzaip, nei ten tas vaikas taip kratosi, nei ka  g.gif pirma vezima turejau italiska kazkoki, firmos tai nebezinau, bet tikrai ne koki sustra ir paprasatis ratais, kita hauck'o sportinuka turejom, tai kaip zmones sako, isvis barskalas, bet kazkaip geras jis mums buvo smile.gif tai ir vel ziuriu, kad butu kuo lengvesnis thumbup.gif

drinks_cheers.gif va va, svarbiausia, kad butu lengvas thumbup.gif
Atsakyti
laimutte, o tu trio for me pasirinkai gi ne tik del svorio, del ko dar? smile.gif
Atsakyti
Turejom CHicco S3. Liuks vezimas, jei nekreipsim demesio i svori. Taciau ar tai gali buti esminis trukumas, kai vezimas idealiai lengva susilanksto, NEBARSKA, minkstai vaziuoja BET kokiais keliais (gyvenam prie misko, o vasaras leidom prie juros). Per daugiau nei du metus - nesugedo, nenusidroze - pardaviau kaip nauja.
Pagridindinis Chicco vezimu trukumas - vienpuse sedimosios dalies padetis. Vistik reikia galimybes sodinti vaika veidu i mama arba kelia. Kitas S3 trukumas - nereguliuojamas pakojis. S4 kiek maciau sita trukuma jau pasalino.
Del For me buciau kiek atsargesne - mazi ratukai, dardes. Pats vezimukas irgi nedidukas - ar uzteks vietos vaikiukui,kai pradesit naudoti sedimaja dali?
Buvau sukvailiojusi ir isigijusi sportinuka CT01. TRAGEDIJA. Barskejimo daug, manevringumo - nulis, svoris ne ka gelbeja (uz S3 lengvesnis 3kg,bet didelio skirtumo nejauciau). Rankenos nepatogios, vezant pastoviai kliuvo kojos uz ratu: arba per siauras tarpelis, nes ratukai dvigubi, arba rankenos per trumpos, arba as per didele (172 cm). Aisku, susilanksto daug kompaktiskiau.
Taip kad isivaiduoju, pirmiausia reiktu nusistatyti prioritetus, ko tikimes: svorio, amortizacijos, erdves vaikui, ar patogumo mamai. As, pvz, pirmiau ziuriu i vaika, o ar man vezimas bus sunkus ar lengvas - paskutineje vietoje. Juk siuolaikiniuose Chicco lopsys super lengvai nusiima nuo vaziuokles - galima suvaikscioti ir du kartus..
Atsakyti
o norejau paklausti- lopsi kokiu sezonu naudojai????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 07 rugsėjo 2009 - 15:46
QUOTE(lizarde @ 2009 09 04, 13:37)
laimutte, o tu trio for me pasirinkai gi ne tik del svorio, del ko dar? smile.gif

Pirmiausia del lengvumo, po to del to, kad i komplekta ieina viskas - automobiline kedute ir lopsys, kai kituose dazniausiai buna sedimoji dalis ir lopsys, o kedute reik pirkt atskirai, ir suma tada jau susidaro nemaza.... Ir siaip jis man simpatiskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2009 09 07, 17:46)
o norejau paklausti- lopsi kokiu sezonu naudojai????

Visai metų laikais teko panaudot - sūnus gimė lapkritį, tai į sportinį pirmą kartą atsisėdo metų laiko, rudenį.
Daug kas sako, kad Chicco lopšiai mažiukai, tačiau nėra jie mažesni, nei kiti. Vaikiukai kuo puikiausiai telpa ir su kombinezonais. Aš pirkau pilną komplektaciją, tai į lopšį tiesdavau sportinės dalies miegmaišį dar. Telpa be problemų.
Atsakyti
irnesakyk.gif vadinas mes spali gime laisvai per ziema isvaikschiosim 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2009 09 07, 21:12)
irnesakyk.gif vadinas mes spali gime laisvai per ziema isvaikschiosim  4u.gif  thumbup.gif

DRĄSIAI!!!! Ir vasaros tam pačiam lopšy sulauksit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2009 09 07, 20:12)
irnesakyk.gif vadinas mes spali gime laisvai per ziema isvaikschiosim  4u.gif  thumbup.gif

mes rugpjūtį gimę puikiai žiemą išvaikščiojom, ir tik kovo mėn. persikraustėm į sportinį, kai panelei jau 7 mėn. buvo. Mažoji dar tilpo, bet labai jau pavasarį atsižviežint norėjos, ir persėdom į sportinį bigsmile.gif
Atsakyti