Sveikos mamytės, gal kuri rudeniop žada parduoti Chicco trio tour 4 ?
Dar noriu pridurti del ct01 modelio. Vakar specialiai apziurejau "Vaiku mieste" naujo modelio ct01,tai galiu pasakyti,kad senesniu modeliu kokybiskesni vezimukai. Dabar medziaga grynai sintetine, kedute nepatiko, ne tokia uzdara kaip buvo, ir paties vezimuko kai kurios detales pakeistos, delto jis neatrodo toks patvarus, nors gal del sito klystu, gal pakomentuotu merginos,kurios turi naujausia modeli, nes pas mus senesnis.
ką manot apie multiway? patiko erdvumas ir gulimos padėties ilgumas, nepatiko buomelis ir ratai...gal kas naudojat paisdalinkit patirtim
niu va, nusipirkom mes chicco s3 kadangi vaikiukas, dar tik ateis i si pasauli, kol kas negaliu nieko konkreciai parasyti apie si vezima. Viena tik kas patinka man mano vezime ir kodel ji ememe, tai ta, kad ratai mano vezimo pripuciami. kiek domejausi, tai nezinojau, kad chicco irgi buna su pripuciamais ratais. o pasirodo buna
QUOTE(mergina05 @ 2009 08 15, 23:32)
ką manot apie multiway? patiko erdvumas ir gulimos padėties ilgumas, nepatiko buomelis ir ratai...gal kas naudojat paisdalinkit patirtim
mes turim multiway, tai mums visai patinka buomeli galima nuimti, o taip vaikutis sedi isikabines, na tik gal zaisla sunkoka rasti tokiam buomeliui, nes jis arti kuno. O ratai irgi normalus per miskus nevazinejame, tai viskas ok, ir dar jis toks kietokas, nera amortizacijos.
Mes taip pat Multiway turim, o mano panelytei tai tas buomelis patinka . Vaziuoja sau isikibusi. Man sis vezimas toks tarskalas barskalas. Kai nuo sportinio perejom prie sio sketuko, tai ziauriai man jis nepatiko. Kazkur rasiau, kad jis nepateisino mano lukesciu, bet dabar pripratau.
O kaip jus galvojat, kaip ziema bus?
O kaip jus galvojat, kaip ziema bus?
http://www.supermama...?...097&st=180#
gal kam chicco vokelio reikia? mane visai gundo, ptie mano Nakko milano tiktu
laba diena!
100 metu.
nagi isnaudojau savo ct04. geras jis asfaltuotame kelyje, bet sodose galvojau gala gausiu, vis tik universalas geriausias draugas zvirkelyje, ir amortikai yra ir ratai dideli pripuciami, vel ji isimylejau
gal kam chicco vokelio reikia? mane visai gundo, ptie mano Nakko milano tiktu
laba diena!
100 metu.
nagi isnaudojau savo ct04. geras jis asfaltuotame kelyje, bet sodose galvojau gala gausiu, vis tik universalas geriausias draugas zvirkelyje, ir amortikai yra ir ratai dideli pripuciami, vel ji isimylejau
Renkuosi ir as vezimaiti daug perziurejau ir labiausiai linkstu prie chicco lite way, sakiau kuria diena nuleksiu paniurkyti gyvai, nes internete iki siol nieko labiau atitinkancio mano poreikius neradau gal yra daugiau mamyciu ji isbandziusiu, nes atsiliepimu, tai neperdaugiausiai radau
+2009 07 14, 18:58-->
turim va tokį ir esam labai labai patenkinti
kas dėl kainos tai mokėjau praeitais metais 1800lt bet labai patogus. Labai patiko lopšys, patogus tiek vaikui, tiek ir transportavimui. na apie šį vėžimą galiu tik gerus žodžius išsakyti mane šis vėžimas apžavėjo
naudojam jau beveik metus ir antrą planuojam, tai tikrai ir antras mažylis augs jame... na dabar dar ir emmaljunga duo combi gundo, bet daugiau tik išvaizda jo, bet transportavimas visiškai netenkina jo... o ir kaina
Sveikos, mamytes, dabar visai pasimeciau Trio for me buvo beveik issvajotas mano vezimas, buvom snd chicco parduotuvej, akcijos kaina 1590, jau beveik nusprendziau ji pirkti, bet pasiakaicius sia temele supratau, jog jis labai nevykes vezimas Mano pagrindinis kriterijus renkantis vezima yra lengvumas ir kad patogi butu sportine dalis, nes ji daugiausia ir naudojama, taciau is jusu komentaru supratau, jog sis vezimas visiskas barskalas ir nevertas savo kainos Gal kas gali pakomentuoti ir pasakyti savo nuomone is praktikos naudojant si vezima Jau beveik verkt norisi, nes visikai pasimeciau ir nebezinau koki vezima pirkti
QUOTE(Mamyte @ 2009 07 14, 18:58)
turim va tokį ir esam labai labai patenkinti
kas dėl kainos tai mokėjau praeitais metais 1800lt bet labai patogus. Labai patiko lopšys, patogus tiek vaikui, tiek ir transportavimui. na apie šį vėžimą galiu tik gerus žodžius išsakyti mane šis vėžimas apžavėjo
naudojam jau beveik metus ir antrą planuojam, tai tikrai ir antras mažylis augs jame... na dabar dar ir emmaljunga duo combi gundo, bet daugiau tik išvaizda jo, bet transportavimas visiškai netenkina jo... o ir kaina
Sveikos, mamytes, dabar visai pasimeciau Trio for me buvo beveik issvajotas mano vezimas, buvom snd chicco parduotuvej, akcijos kaina 1590, jau beveik nusprendziau ji pirkti, bet pasiakaicius sia temele supratau, jog jis labai nevykes vezimas Mano pagrindinis kriterijus renkantis vezima yra lengvumas ir kad patogi butu sportine dalis, nes ji daugiausia ir naudojama, taciau is jusu komentaru supratau, jog sis vezimas visiskas barskalas ir nevertas savo kainos Gal kas gali pakomentuoti ir pasakyti savo nuomone is praktikos naudojant si vezima Jau beveik verkt norisi, nes visikai pasimeciau ir nebezinau koki vezima pirkti
QUOTE(Astukasas @ 2009 08 13, 10:43)
Sveikos mamytės, gal kuri rudeniop žada parduoti Chicco trio tour 4 ?
mes žadam, pilkutį turim labai labai labai geros būklės
va toks mūsų, tik ten kur mėlyna, realiai yra pilka
QUOTE(laimutte @ 2009 09 03, 23:51)
Sveikos, mamytes, dabar visai pasimeciau Trio for me buvo beveik issvajotas mano vezimas, buvom snd chicco parduotuvej, akcijos kaina 1590, jau beveik nusprendziau ji pirkti, bet pasiakaicius sia temele supratau, jog jis labai nevykes vezimas
kaip įdomiai - aš su abiem vaikais naudojau chicco vežimus ir man jie - nerealiausi vežimai pasaulyje, juolab gyvenant ketvirtam aukšte be lifto
dabar turim Chicco trio tour 4, neužilgo pardavinėsim, man jis nerealiausias vežimas.. didžiuojuosi juo, ypač didžiavausi, kai lopšiuke lėlytė gulėjo
ir nė veln ne kletadas, nors tavo foto lygiai toks pats tik ratai skirias
QUOTE(laimutte @ 2009 09 03, 23:51)
Sveikos, mamytes, dabar visai pasimeciau Trio for me buvo beveik issvajotas mano vezimas
nu zinok, katik is vienos mamytes girdejau labai geru atsiliepimu apie chicco, pasakiau, kad domina liteway, tai sako, o koks patogus ir t.t. o jis analogiskas trio for me, tai kaip ir neliko abejoniu, kad rinksiuosi ji arba trio for me Man pagrindiniai trio for me pliusai, kad montuojasi auto kedute/lopsys ir kaitaliojama vaikucio sedejimo kryptis, taciau svarstau dar ar sie 2 privalumai verti tos kainos nes jie kaip ir tik pirmam pusmeciui reikalingi, o toliau tik sportinukas, kuris liteway lengvesnis buvau nuejus ju paziureti realiai, ir is siulomu parduotuveje ("Vaiku mieste" buvau) nieko geriau tikrai nemaciau
QUOTE(STT @ 2009 09 04, 06:21)
mes žadam, pilkutį turim labai labai labai geros būklės
kaip įdomiai - aš su abiem vaikais naudojau chicco vežimus ir man jie - nerealiausi vežimai pasaulyje, juolab gyvenant ketvirtam aukšte be lifto
dabar turim Chicco trio tour 4, neužilgo pardavinėsim, man jis nerealiausias vežimas.. didžiuojuosi juo, ypač didžiavausi, kai lopšiuke lėlytė gulėjo
Tai vat ir susidariau nuomone, kad trio tour 4 yra zenkliai geresnis, nei for me, bet tie brangesni, kiek suprantu
Papildyta:
QUOTE(lizarde @ 2009 09 04, 08:47)
nu zinok, katik is vienos mamytes girdejau labai geru atsiliepimu apie chicco, pasakiau, kad domina liteway, tai sako, o koks patogus ir t.t. o jis analogiskas trio for me, tai kaip ir neliko abejoniu, kad rinksiuosi ji arba trio for me Man pagrindiniai trio for me pliusai, kad montuojasi auto kedute/lopsys ir kaitaliojama vaikucio sedejimo kryptis, taciau svarstau dar ar sie 2 privalumai verti tos kainos nes jie kaip ir tik pirmam pusmeciui reikalingi, o toliau tik sportinukas, kuris liteway lengvesnis buvau nuejus ju paziureti realiai, ir is siulomu parduotuveje ("Vaiku mieste" buvau) nieko geriau tikrai nemaciau
Oi, aciu labai, gal apsiraminsiu po truputi ir liksiu prie for me Man labai patinka, kad jis lengvas, kad yra autokedutes padas, kuris palengvins tvirtinima masinoje, kad ieiena visi " pribombasai" i akcijos kaina ir kad ant to paties remeo galima viska tvirtinti, o perkant atsikirai sportinuka, juk autokedutes jau nepritvirtinsi