Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

Sveikos mamytės, gal kuri rudeniop žada parduoti Chicco trio tour 4 ?
Atsakyti
Dar noriu pridurti del ct01 modelio. Vakar specialiai apziurejau "Vaiku mieste" naujo modelio ct01,tai galiu pasakyti,kad senesniu modeliu kokybiskesni vezimukai. Dabar medziaga grynai sintetine, kedute nepatiko, ne tokia uzdara kaip buvo, ir paties vezimuko kai kurios detales pakeistos, delto jis neatrodo toks patvarus, nors gal del sito klystu, gal pakomentuotu merginos,kurios turi naujausia modeli, nes pas mus senesnis.
Atsakyti
ką manot apie multiway? patiko erdvumas ir gulimos padėties ilgumas, nepatiko buomelis ir ratai...gal kas naudojat paisdalinkit patirtim smile.gif
Atsakyti
niu va, nusipirkom mes chicco s3 smile.gif kadangi vaikiukas, dar tik ateis i si pasauli, kol kas negaliu nieko konkreciai parasyti apie si vezima. Viena tik kas patinka man mano vezime ir kodel ji ememe, tai ta, kad ratai mano vezimo pripuciami. kiek domejausi, tai nezinojau, kad chicco irgi buna su pripuciamais ratais. o pasirodo buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2009 08 15, 23:32)
ką manot apie multiway? patiko erdvumas ir gulimos padėties ilgumas, nepatiko buomelis ir ratai...gal kas naudojat paisdalinkit patirtim smile.gif

mes turim multiway, tai mums visai patinka mirksiukas.gif buomeli galima nuimti, o taip vaikutis sedi isikabines, na tik gal zaisla sunkoka rasti tokiam buomeliui, nes jis arti kuno. O ratai irgi normalus 4u.gif per miskus nevazinejame, tai viskas ok, ir dar jis toks kietokas, nera amortizacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martulia: 24 rugpjūčio 2009 - 16:06
Mes taip pat Multiway turim, o mano panelytei tai tas buomelis patinka biggrin.gif . Vaziuoja sau isikibusi. Man sis vezimas toks tarskalas barskalas. Kai nuo sportinio perejom prie sio sketuko, tai ziauriai man jis nepatiko. Kazkur rasiau, kad jis nepateisino mano lukesciu, bet dabar pripratau. ax.gif
O kaip jus galvojat, kaip ziema bus?
Atsakyti
http://www.supermama...?...097&st=180#

gal kam chicco vokelio reikia? mane visai gundo, ptie mano Nakko milano tiktu g.gif

laba diena! 4u.gif
100 metu. blush2.gif
nagi isnaudojau savo ct04. geras jis asfaltuotame kelyje, bet sodose doh.gif galvojau gala gausiu, vis tik universalas geriausias draugas zvirkelyje, ir amortikai yra ir ratai dideli pripuciami, vel ji isimylejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Renkuosi ir as vezimaiti smile.gif daug perziurejau ir labiausiai linkstu prie chicco lite way, sakiau kuria diena nuleksiu paniurkyti gyvai, nes internete iki siol nieko labiau atitinkancio mano poreikius neradau ax.gif gal yra daugiau mamyciu ji isbandziusiu, nes atsiliepimu, tai neperdaugiausiai radau 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 14, 18:58-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2009 07 14, 18:58)
user posted image

turim va tokį ir esam labai labai patenkinti  thumbup.gif  biggrin.gif  tongue.gif

kas dėl kainos tai mokėjau praeitais metais 1800lt  ax.gif  bet labai patogus. Labai patiko lopšys, patogus tiek vaikui, tiek ir transportavimui. na apie šį vėžimą galiu tik gerus žodžius išsakyti  wub.gif  mane šis  vėžimas apžavėjo  ax.gif
naudojam jau beveik metus ir antrą planuojam, tai tikrai ir antras mažylis augs jame... na dabar dar ir emmaljunga duo combi gundo, bet daugiau tik išvaizda jo, bet transportavimas visiškai netenkina jo... o ir kaina  doh.gif

Sveikos, mamytes, dabar visai pasimeciau doh.gif Trio for me buvo beveik issvajotas mano vezimas, buvom snd chicco parduotuvej, akcijos kaina 1590, jau beveik nusprendziau ji pirkti, bet pasiakaicius sia temele supratau, jog jis labai nevykes vezimas verysad.gif Mano pagrindinis kriterijus renkantis vezima yra lengvumas ir kad patogi butu sportine dalis, nes ji daugiausia ir naudojama, taciau is jusu komentaru supratau, jog sis vezimas visiskas barskalas ir nevertas savo kainos verysad.gif Gal kas gali pakomentuoti ir pasakyti savo nuomone is praktikos naudojant si vezima ax.gif Jau beveik verkt norisi, nes visikai pasimeciau ir nebezinau koki vezima pirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2009 08 13, 10:43)
Sveikos mamytės, gal kuri rudeniop žada parduoti Chicco trio tour 4 ?

mes žadam, pilkutį turim wub.gif labai labai labai geros būklės
user posted image va toks mūsų, tik ten kur mėlyna, realiai yra pilka biggrin.gif
QUOTE(laimutte @ 2009 09 03, 23:51)
Sveikos, mamytes, dabar visai pasimeciau doh.gif  Trio for me buvo beveik issvajotas mano vezimas, buvom snd chicco parduotuvej, akcijos kaina 1590, jau beveik nusprendziau ji pirkti, bet pasiakaicius sia temele supratau, jog jis labai nevykes vezimas verysad.gif

kaip įdomiai - aš su abiem vaikais naudojau chicco vežimus ir man jie - nerealiausi vežimai pasaulyje, juolab gyvenant ketvirtam aukšte be lifto doh.gif
dabar turim Chicco trio tour 4, neužilgo pardavinėsim, man jis nerealiausias vežimas.. didžiuojuosi juo, ypač didžiavausi, kai lopšiuke lėlytė gulėjo wub.gif
ir nė veln ne kletadas, nors tavo foto lygiai toks pats tik ratai skirias mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutte @ 2009 09 03, 23:51)
Sveikos, mamytes, dabar visai pasimeciau doh.gif  Trio for me buvo beveik issvajotas mano vezimas

nu zinok, katik is vienos mamytes girdejau labai geru atsiliepimu apie chicco, pasakiau, kad domina liteway, tai sako, o koks patogus ir t.t. o jis analogiskas trio for me, tai kaip ir neliko abejoniu, kad rinksiuosi ji arba trio for me 4u.gif Man pagrindiniai trio for me pliusai, kad montuojasi auto kedute/lopsys ir kaitaliojama vaikucio sedejimo kryptis, taciau svarstau dar ar sie 2 privalumai verti tos kainos g.gif nes jie kaip ir tik pirmam pusmeciui reikalingi, o toliau tik sportinukas, kuris liteway lengvesnis smile.gif buvau nuejus ju paziureti realiai, ir is siulomu parduotuveje ("Vaiku mieste" buvau) nieko geriau tikrai nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2009 09 04, 06:21)
mes žadam, pilkutį turim  wub.gif labai labai labai geros būklės
user posted image va toks mūsų, tik ten kur mėlyna, realiai yra pilka biggrin.gif

kaip įdomiai - aš su abiem vaikais naudojau chicco vežimus ir man jie - nerealiausi vežimai pasaulyje, juolab gyvenant ketvirtam aukšte be lifto  doh.gif
dabar turim  Chicco trio tour 4, neužilgo pardavinėsim, man jis nerealiausias vežimas.. didžiuojuosi juo, ypač didžiavausi, kai lopšiuke lėlytė gulėjo  wub.gif 
ir nė veln ne kletadas, nors tavo foto lygiai toks pats tik ratai skirias  mirksiukas.gif  ax.gif

Tai vat ir susidariau nuomone, kad trio tour 4 yra zenkliai geresnis, nei for me, bet tie brangesni, kiek suprantu g.gif
Papildyta:
QUOTE(lizarde @ 2009 09 04, 08:47)
nu zinok, katik is vienos mamytes girdejau labai geru atsiliepimu apie chicco, pasakiau, kad domina liteway, tai sako, o koks patogus ir t.t. o jis analogiskas trio for me, tai kaip ir neliko abejoniu, kad rinksiuosi ji arba trio for me  4u.gif Man pagrindiniai trio for me pliusai, kad montuojasi auto kedute/lopsys ir kaitaliojama vaikucio sedejimo kryptis, taciau svarstau dar ar sie 2 privalumai verti tos kainos g.gif nes jie kaip ir tik pirmam pusmeciui reikalingi, o toliau tik sportinukas, kuris liteway lengvesnis smile.gif buvau nuejus ju paziureti realiai, ir is siulomu parduotuveje ("Vaiku mieste" buvau) nieko geriau tikrai nemaciau schmoll.gif

Oi, aciu labai, 4u.gif gal apsiraminsiu po truputi ir liksiu prie for me 4u.gif blush2.gif Man labai patinka, kad jis lengvas, kad yra autokedutes padas, kuris palengvins tvirtinima masinoje, kad ieiena visi " pribombasai" i akcijos kaina ir kad ant to paties remeo galima viska tvirtinti, o perkant atsikirai sportinuka, juk autokedutes jau nepritvirtinsi g.gif
Atsakyti