Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(Drauge;) @ 2009 07 20, 13:52)
Gal kas turite chicco universalų  vežimėliį Trio Tour?  Kuo jis geras? Nes kiek teko bandyti jis kazkaip itartinai barska smile.gif O ir ratai nepripuciami.. plonoki, kuo cia privalumas? Nes Lietuvos gatvemis kazin koks komfortas leliukui? Isvaizda tai jo grazi, bet kazin kaip tas barskejimas... ax.gif

mes turime chicco trio tour 4, tiesa dar naudojam tik 1,5 men, bet pakolkas randu tik pliusus wub.gif ...lopsys begalo patogus, viduje reguliuojasi galvytes aukstis, galima padaryti praktiskai sedima padeti, ko nera kituose vezimuose, labai patogu kazkur nusinesti, aisku kartu su lelium sunkoka gaunasi nes lopsio svoris +lele tai min 10kg iseina, remas labai lengvai susilanksto, begalo manevringas, vat minusa radau kad rankena nepersimeta, bet kiek ieskojome visuose geruose vezimuose kazkodel rankena nepersimeta tik lenkiskuose blink.gif , o siaip cia kaip kas ko nori, man pvz jis thumbup.gif , o kas ieskos prie ko prikibt visad visur ras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2009 07 23, 12:48)
mes turime chicco trio tour 4, tiesa dar naudojam tik 1,5 men, bet pakolkas randu tik pliusus  wub.gif ...lopsys begalo patogus, viduje reguliuojasi galvytes aukstis, galima padaryti praktiskai sedima padeti, ko nera kituose vezimuose, labai patogu kazkur nusinesti, aisku kartu su lelium sunkoka gaunasi nes lopsio svoris +lele tai min 10kg iseina, remas labai lengvai susilanksto, begalo manevringas, vat minusa radau kad rankena nepersimeta, bet kiek ieskojome visuose geruose vezimuose kazkodel rankena nepersimeta tik lenkiskuose  blink.gif , o siaip cia kaip kas ko nori, man pvz jis  thumbup.gif , o kas ieskos prie ko prikibt visad visur ras  mirksiukas.gif

O kur pirkai? Man dar sitas patinka http://www.bimbomark...azio-P12255.htm .
O priekiniai ratukai tokie mazi? Tik galiniai didesni?
Atsakyti
QUOTE(Drauge;) @ 2009 07 23, 11:55)
O kur pirkai? Man dar  sitas patinka http://www.bimbomark...azio-P12255.htm .
O priekiniai ratukai tokie mazi? Tik galiniai didesni?

tai sitas trio s 3, o mano tour 4, su keturiais ratais galiniai didesini priekiniai mazesni, o daugiau viskas analogiskai vienodai

mes pirkom lenkijoj ,kad ir kaip keistai skambetu pries kokius 4 men mokejom 1500lt!!!!
Atsakyti
QUOTE(nessta @ 2009 07 22, 20:29)
Na lopsiai kiek zinau vienodi chicco ir ant betkokios chicco vaziuokles tvirtintusi  unsure.gif . Tiek lopsys tiek chicco vaziuokle s3 naujesnio modelio. Ar gali man i sita klausima kas nors atsakyt  blush2.gif .

Mes pirkomes atskirai lopsi nuo ct 0.1 ir kedute nuo to pacio ir dejom ant s3 vaziuokles tai viskas tiko thumbup.gif

QUOTE(regal @ 2009 07 22, 22:39)
radau viena nuotrauka vezimo su apsauga. Buvom Venecijoj, todel ir fotografuota per nedideli lietuti, nes namuose paprastai per lietu nefotografuojames smile.gif
user posted image
O kodel ji jums nepatogi? Man ji kaip tik patiko, nes gali atlošo gulstumą reguliuoti kaip nori. Mūsų vežimas nebarška. Tiesa, jis pirktas ne Lietuvoj, o Vokietijoj.
Paziurekit pagal koda parduodamu pas mus vezimu,kur gamintas . Gal pardejo rytu rinkai kokioj Lenkijoj gaminti kaip daug ką g.gif todel ir kazkam barska g.gif

jau susiradau kita apsauga pasirodo komplekte dvi bet skirtingos itariu kad viena bus priklydus kai lopsi atskirai pirkom doh.gif

QUOTE(Drauge;) @ 2009 07 23, 10:18)
O kaip paziureti kur pagamintas? Pagal ta koda? Rinkom si vezima sesei mano, tai vyras uzprotestavo, kad lietuviskais keliais tokie ratai per mazi, nepripuciami ir dar vezimukas subarska, kai pakeli priekinius ratukus ir nuleidi. O kas keisciausia apie ta barskejima pats Vaiku Miesto konsultantas vaikinukas pasake... Tai ka zinau.... blush2.gif  O mums jis taip patiko  bigsmile.gif 
O kuo geriau tas S3? Cia, kad su trim ratais? Cia tik del pacio dizaino ar ir del ko kito?  ax.gif

S3 visi trys ratai dideli , vienodo dydzio, seip bandziau parduotuvej ir su 4 ratukais tai irgi manevringai sukinejosi bet va kaip su lauku per musu saligatvius ar piske kur per saknis tai nezinau g.gif
Atsakyti
Negi man niekas negali atsakyti 4u.gif blush2.gif ? Ar visi Chicco lopsiai standartiniai ir pritvirtinsiu prie bet kokios vaziuokles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nessta @ 2009 07 24, 09:26)
Negi man niekas negali atsakyti  4u.gif  blush2.gif ? Ar visi Chicco lopsiai standartiniai ir pritvirtinsiu prie bet kokios vaziuokles? g.gif

teko matyti tik dvieju rusiu chicco lopsius ovalo formos ir labiau kvadratini -senesnio modelio. man rodos galit drasiai komplektuotis nes chicco lopsiai dedasi tik ant ct 0.1, s3 ir tour 4 vaziuokliu na aisku dar evolution, kiek maciau visu fiksacija vienoda. taip kad pirkites atskirai mirksiukas.gif seip gi galima nusivezti lopsi pas vezima arba vezima pas lopsi perkant ir nebus bedu jei abejojat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Axe @ 2009 07 24, 03:16)
teko matyti tik dvieju rusiu chicco lopsius ovalo formos ir labiau kvadratini -senesnio modelio. man rodos galit drasiai komplektuotis nes chicco lopsiai dedasi tik ant ct 0.1, s3 ir tour 4 vaziuokliu na aisku dar evolution, kiek maciau visu fiksacija vienoda. taip kad pirkites atskirai  mirksiukas.gif  seip gi galima nusivezti lopsi pas vezima arba vezima pas lopsi perkant ir nebus bedu jei abejojat  mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif ,riuosiuos pirkti lopsi is kito miesto ir galimybiu patikrinti nelabai turiu unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(nessta @ 2009 07 24, 12:20)
Aciu uz atsakyma  4u.gif ,riuosiuos pirkti lopsi is kito miesto ir galimybiu patikrinti nelabai turiu unsure.gif .

tikimybe kad tiks labai didele o nuo kokio vezimo lopsys ir ant kokio desi?
Atsakyti
QUOTE(Drauge;) @ 2009 07 23, 11:18)
O kaip paziureti kur pagamintas? Pagal ta koda? Rinkom si vezima sesei mano, tai vyras uzprotestavo, kad lietuviskais keliais tokie ratai per mazi, nepripuciami ir dar vezimukas subarska, kai pakeli priekinius ratukus ir nuleidi. O kas keisciausia apie ta barskejima pats Vaiku Miesto konsultantas vaikinukas pasake... Tai ka zinau.... blush2.gif  O mums jis taip patiko  bigsmile.gif 
O kuo geriau tas S3? Cia, kad su trim ratais? Cia tik del pacio dizaino ar ir del ko kito?  ax.gif

Va va, tas vaikinukas man irgi bande atkalbeti nuo chicco s3, stengesi ikisti x-landeri, bet taip nieko nepaaiskindamas kuom jau jis blogas, tai jum sugalvojo kad barska lotuliukas.gif Tie ratai nera visiskai plasmasiniai, jie su kauciuku mirksiukas.gif (as apie trirati). Trirati pasirinkom todel, kad man jo dizainas grazesnis, ir as vezima laikau kouliduriuki tokiam kampe, tai tas ratas mums duoda nuzulnuma ir netrugdo praeiti ax.gif

QUOTE(Axe @ 2009 07 23, 20:19)
Mes pirkomes atskirai lopsi nuo ct 0.1 ir kedute nuo to pacio ir dejom ant s3 vaziuokles tai viskas tiko  thumbup.gif
jau susiradau kita apsauga pasirodo komplekte dvi bet skirtingos itariu kad viena bus priklydus kai lopsi atskirai pirkom  doh.gif
S3 visi trys ratai dideli , vienodo dydzio, seip bandziau parduotuvej ir su 4 ratukais tai irgi manevringai sukinejosi bet va kaip su lauku per musu saligatvius ar piske kur per saknis tai nezinau  g.gif

gal ta apsauga yra skirta lopsiui? as kaip tik tokios ieskau ir nieko gero nerandu doh.gif galetum perparduot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DIA- @ 2009 07 24, 20:18)
Va va, tas vaikinukas man irgi bande atkalbeti nuo chicco s3, stengesi ikisti x-landeri, bet taip nieko nepaaiskindamas kuom jau jis blogas, tai jum sugalvojo kad barska lotuliukas.gif Tie ratai nera visiskai plasmasiniai, jie su kauciuku mirksiukas.gif (as apie trirati). Trirati pasirinkom todel, kad man jo dizainas grazesnis, ir as vezima laikau kouliduriuki tokiam kampe, tai tas ratas mums duoda nuzulnuma ir netrugdo praeiti ax.gif
gal ta apsauga yra skirta lopsiui? as kaip tik tokios ieskau ir nieko gero nerandu doh.gif galetum perparduot blush2.gif

jei ten tikrai lopsio mirksiukas.gif tada galiu perparduot nes mes jau lopsio neturim, bet va reiktu pamatuot ar tikrai, o jus gal kaune?
Atsakyti
Sveiki,

Susizavejau as Chicco vezimukais, tik kad nelabai apie juos nusimanau blush2.gif Gal zinot kelintu cia metu modeliukas tas CT 01 http://www.skelbiu.l...ys-6368529.html ? Ir is vis ar geras toks vezimukas? 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, kas turit chicco vezimukus toki
user posted image
arba toki
user posted image
kokie atsiliepimai ,kuris geresnis ax.gif
Atsakyti