Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 10, 23:49)
uz kiek pirkai jaigu nuvazinetas/? unsure.gif

as biski nusisnekejau
turejome chicco ne ct4 o ct01 doh.gif
nepatiko,kietas, tarska visas, ir siaip kazkoks nepatogus vesti smile.gif pakeitem i ppg pliko p3,tai nesulyginami ax.gif

o is chicco tai s3 pasaka,super vaziuoja,patogus, stilingas,vienu zodziu labai patiko kaip triratis smile.gif

230lt
toks jausmas kad ratai buvo issukti (sandeliuojant, transportuojant), gal man atrodo, juk neko panasaus i toki vezimeli neturejau, tuolab chicco, gal tai yra normalu. ebt vistiek patenkinta, nesu priekabi mirksiukas.gif dar mazai su juo vaziuoju, po atostogu bus matyt, ant kiek as nusisneku. tik kad barska g.gif
reiks kada ppp3 pavezinti, visi labai giria, bet man ct4 ratai tai jega thumbup.gif
Atsakyti
Mes turim nusipirke S-3 bet dar laukiam, kada galesim isbandyti. Seip kiek namuose visa isnagrinejau, isciupinejau rolleyes.gif viskas super thumbup.gif neturiu priekaistu ax.gif Kai ieskojau koki pirkti, tai visi be proto kiso x-lander doh.gif bet kodel x-laneris geresnis taip ir nepaaiskino, tik kad ratai guminiai ir fsio (bet jo ir svoris didesnis). O is tikruju, mano pastebejimas yra toks, kad parduotuvese tie konsultantai nemoka normaliai pateikti informacijos, jie daug ko patys nezino ir nemoka cool.gif turejau ne vienam paaiskinti, kaip turi jis paprastai susilankstyti, jie man bande rodyti visokius akrobatinius triukus, kuriu tikrai nereikia sulankstyti S-3 remo schmoll.gif Na kai isbandysim jau su savo maziuku, tada parasysiu dar atsiliepimu, bet manau manes jis tikrai nenuvils tongue.gif Tarp kitko x-landeris yra nusikopijaves nuo chicco, ot nebutu lenkai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DIA- @ 2009 07 13, 12:38)
Mes turim nusipirke S-3 bet dar laukiam, kada galesim isbandyti. Seip kiek namuose visa isnagrinejau, isciupinejau rolleyes.gif viskas super thumbup.gif neturiu priekaistu ax.gif  Kai ieskojau koki pirkti, tai visi be proto kiso x-lander doh.gif bet kodel x-laneris geresnis taip ir nepaaiskino, tik kad ratai guminiai ir fsio (bet jo ir svoris didesnis). O is tikruju, mano pastebejimas yra toks, kad parduotuvese tie konsultantai nemoka normaliai pateikti informacijos, jie daug ko patys nezino ir nemoka cool.gif turejau ne vienam paaiskinti, kaip turi jis paprastai susilankstyti, jie man bande rodyti visokius akrobatinius triukus, kuriu tikrai nereikia sulankstyti S-3 remo  schmoll.gif Na kai isbandysim jau su savo maziuku, tada parasysiu dar atsiliepimu, bet manau manes jis tikrai nenuvils tongue.gif Tarp kitko x-landeris yra nusikopijaves nuo chicco, ot nebutu lenkai doh.gif

manau tikrai nepasigailesite wub.gif nuostabus vezimas wub.gif
su xlanderiu ner net ko lygintis,as is vis nesuprantu kaip zmones moka beveik 2000lt uz lenku kokybe doh.gif

karvute- kad gal brangoka tau atsejo,jaigu sakai ,kad devetas gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 13, 22:02)
su xlanderiu ner net ko lygintis,as is vis nesuprantu kaip zmones moka beveik 2000lt uz lenku kokybe doh.gif

g.gif normaliai... palyginus su nakko milano uz tuos pacius 250 ... mirksiukas.gif
kita sav prie juros pasitikrinsime jo galimybes biggrin.gif

teisa kaimyne pasiuvo man nauja apsaugele, ta uz galvos kuri bigsmile.gif nufotkinsiu - imesiu parodyti, galima? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Po truputi jau dairausi vezimelio savo busimam maziukui. Kaip ir galvojame api chicco trio S3. Gal galit trumpai ivardinti, kas juo vezinates, kokie trukumai/privalumai? Taip pat norejau paklausti, ar su tuo priekiniu ratu nera problemu ir ar rankena persimetineja i abi puses? Kol kas gyvai jo neapziurejom, bet artimiausiu metu ketiname tai padaryti.

dekoju is anksto uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
As irgi kaip tik siuo metu ieskau vezimelio ir kuo labiau ziurineju, tuo labiau man patinka chicco S3 modelis. Tik aisku, jis nepigus. Net padevetas kainuoja virs tukst. lt. Bet as pasiruosusi ir tiek sumoketi. Tik va man idomu, kodel zmones po pusmecio jau pardavineja si vezimeli? Suprantu, kad po pusmecio nebetinka lospys ir kedute, bet kodel atsisakoma ir sportinuko? Ar nepatogus sportinukas ar kazkokios kitos priezastys? nes lyg ir nesunkus tas vezimelis. as planuoju tikrai net ilgiau nei metus vazineti. ar as tiesiog kazko nezinau? lauksiu atsakymu.
Atsakyti
user posted image

turim va tokį ir esam labai labai patenkinti thumbup.gif biggrin.gif tongue.gif

kas dėl kainos tai mokėjau praeitais metais 1800lt ax.gif bet labai patogus. Labai patiko lopšys, patogus tiek vaikui, tiek ir transportavimui. na apie šį vėžimą galiu tik gerus žodžius išsakyti wub.gif mane šis vėžimas apžavėjo ax.gif
naudojam jau beveik metus ir antrą planuojam, tai tikrai ir antras mažylis augs jame... na dabar dar ir emmaljunga duo combi gundo, bet daugiau tik išvaizda jo, bet transportavimas visiškai netenkina jo... o ir kaina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte :): 14 liepos 2009 - 18:02
QUOTE(Karvute @ 2009 07 14, 09:17)
g.gif normaliai...  palyginus su nakko milano uz tuos pacius 250 ... mirksiukas.gif
kita sav prie juros pasitikrinsime jo galimybes biggrin.gif

teisa kaimyne pasiuvo man nauja apsaugele, ta uz galvos kuri  bigsmile.gif nufotkinsiu - imesiu parodyti, galima?  bigsmile.gif

na as tiesiog matydavau skelbiu .lt ju budavo karts nuo karto ir daznai po 150-200lt smile.gif koks stovis nezinau,nes is foto sunku apsakyti mirksiukas.gif

smile.gif+2009 07 14, 18:58-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2009 07 14, 18:58)
user posted image

turim va tokį ir esam labai labai patenkinti  thumbup.gif  biggrin.gif  tongue.gif

kas dėl kainos tai mokėjau praeitais metais 1800lt  ax.gif  bet labai patogus. Labai patiko lopšys, patogus tiek vaikui, tiek ir transportavimui. na apie šį vėžimą galiu tik gerus žodžius išsakyti  wub.gif  mane šis  vėžimas apžavėjo  ax.gif
naudojam jau beveik metus ir antrą planuojam, tai tikrai ir antras mažylis augs jame... na dabar dar ir emmaljunga duo combi gundo, bet daugiau tik išvaizda jo, bet transportavimas visiškai netenkina jo... o ir kaina  doh.gif

mes toki turejome,tik sportine daly,labai nepatiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 15, 19:07)
na as tiesiog matydavau skelbiu .lt ju budavo karts nuo karto ir daznai po 150-200lt smile.gif koks stovis nezinau,nes is foto sunku apsakyti mirksiukas.gif

tuomet uzskaitom , kad bukle ideali, todel 230 lotuliukas.gif
skelbiu perkuopiau, tuo momentu nebuvo, jie jau i pabaiga matyt? dabar multiway eis i trasa... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 15 liepos 2009 - 22:28
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 15, 18:07)

labai nepatiko, labai apstraktu ar galetumete sukonkretinti kas konkreciai nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 13, 23:02)

As irgi nemegstu lenku produkcijos mirksiukas.gif uztai ir pasirinkom italus.
QUOTE(*Demettriuke* @ 2009 07 14, 13:50)
Sveiki  4u.gif

Po truputi jau dairausi vezimelio savo busimam maziukui. Kaip ir galvojame api chicco trio S3. Gal galit trumpai ivardinti, kas juo vezinates, kokie trukumai/privalumai? Taip pat norejau paklausti, ar su tuo priekiniu ratu nera problemu ir ar rankena persimetineja i abi puses? Kol kas gyvai jo neapziurejom, bet artimiausiu metu ketiname tai padaryti.

dekoju is anksto uz patarimus  4u.gif

Su priekiniu ratu tikrai problemu nera, jeigu turi omeni del transportavimo, nes jis visaip ir uzsilenkia ir nusiema.Dar buna kalba zmones kad nepatogu uzvaziuoti ant bordiuro, nes nera stabilumo, tai kaip galima ant tiek nenulaikyti vezimo, kad ji apversti doh.gif O rankena nei pas viena trirati nepersikelia. Nebent pati sportine dalis dedasi i abi puses, bet jos tuomet nepasidaro pilnai gulimos.

QUOTE(mergius @ 2009 07 14, 19:30)
As irgi kaip tik siuo metu ieskau vezimelio ir kuo labiau ziurineju, tuo labiau man patinka chicco S3 modelis. Tik aisku, jis nepigus. Net padevetas kainuoja virs tukst. lt. Bet as pasiruosusi ir tiek sumoketi. Tik va man idomu, kodel zmones po pusmecio jau pardavineja si vezimeli? Suprantu, kad po pusmecio nebetinka lospys ir kedute, bet kodel atsisakoma ir sportinuko? Ar nepatogus sportinukas ar kazkokios kitos priezastys? nes lyg ir nesunkus tas vezimelis. as planuoju tikrai net ilgiau nei metus vazineti. ar as tiesiog kazko nezinau? lauksiu atsakymu.

Sportine dalis nera labai kompaktiska susilankscius, gal del to zmones perka mazesnius sportinukus g.gif bet man svarbu yra erdvumas thumbup.gif nu jis toks fainuolis su sportine thumbup.gif vaikas gali issidrebti kaip nori biggrin.gif pas mane masinos nemazos, bute irgi turiu vietos kur laikyti, taip kad nezadu po pusmecio keisti vezimo ax.gif
Atsakyti
Laba vakara moteraites. Na as pasisakysiu apie chicco lite way. Va mes ji vakar nusipirkom ir snd vsa diena prabuvom lauke su juo. Galiu pasakyti toms mamoms, kurios zada pirkti arba ziurineja si vezimeli, tai galiu pasakyti kad jis super. thumbup.gif Dziaugiuosi kad ji pirkau ir mokejau tikrai nemazai pinigu. Na tos mamtes kurios noretu erdvaus vezimaicio savo karalaiciams arba princesems tai jis netinka. As ieskoja kompaktisko daikto, kuris uzimtu minimaliai vietos.Taigi dabar toki ir turiu. Tai kad jis turetu nesvietiskai dardeti ar nesvietiskai kratyti vaika, tai netiesa.

http://www.vaikams.e...s/11/modelis/31

Pries tai turejau va sita kuris nuorodoj. Tai galiu pasakyti jis daugiau krate mano mazaja, o ir sunkesnis yra. Zodziu chicco vienareiksminskai yra patogesnis ir geresnis. Beje ta vezimaiti, kuris yra nuorodoje (melynas su pilku) parduodame.
Atsakyti