QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 13, 23:02)
manau tikrai nepasigailesite
nuostabus vezimas
su xlanderiu ner net ko lygintis,as is vis nesuprantu kaip zmones moka beveik 2000lt uz lenku kokybe
karvute- kad gal brangoka tau atsejo,jaigu sakai ,kad devetas gerai
As irgi nemegstu lenku produkcijos
uztai ir pasirinkom italus.
QUOTE(*Demettriuke* @ 2009 07 14, 13:50)
Sveiki
Po truputi jau dairausi vezimelio savo busimam maziukui. Kaip ir galvojame api chicco trio S3. Gal galit trumpai ivardinti, kas juo vezinates, kokie trukumai/privalumai? Taip pat norejau paklausti, ar su tuo priekiniu ratu nera problemu ir ar rankena persimetineja i abi puses? Kol kas gyvai jo neapziurejom, bet artimiausiu metu ketiname tai padaryti.
dekoju is anksto uz patarimus
Su priekiniu ratu tikrai problemu nera, jeigu turi omeni del transportavimo, nes jis visaip ir uzsilenkia ir nusiema.Dar buna kalba zmones kad nepatogu uzvaziuoti ant bordiuro, nes nera stabilumo, tai kaip galima ant tiek nenulaikyti vezimo, kad ji apversti
O rankena nei pas viena trirati nepersikelia. Nebent pati sportine dalis dedasi i abi puses, bet jos tuomet nepasidaro pilnai gulimos.
QUOTE(mergius @ 2009 07 14, 19:30)
As irgi kaip tik siuo metu ieskau vezimelio ir kuo labiau ziurineju, tuo labiau man patinka chicco S3 modelis. Tik aisku, jis nepigus. Net padevetas kainuoja virs tukst. lt. Bet as pasiruosusi ir tiek sumoketi. Tik va man idomu, kodel zmones po pusmecio jau pardavineja si vezimeli? Suprantu, kad po pusmecio nebetinka lospys ir kedute, bet kodel atsisakoma ir sportinuko? Ar nepatogus sportinukas ar kazkokios kitos priezastys? nes lyg ir nesunkus tas vezimelis. as planuoju tikrai net ilgiau nei metus vazineti. ar as tiesiog kazko nezinau? lauksiu atsakymu.
Sportine dalis nera labai kompaktiska susilankscius, gal del to zmones perka mazesnius sportinukus
bet man svarbu yra erdvumas
nu jis toks fainuolis su sportine
vaikas gali issidrebti kaip nori
pas mane masinos nemazos, bute irgi turiu vietos kur laikyti, taip kad nezadu po pusmecio keisti vezimo
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo)
Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo.Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.