Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(Sange @ 2009 05 08, 13:08)
Mano drauge viena nesenai pirko sita Chicco vezimeli, mes irgi galvojom apie toki varianta, bet kai ziurinejomes jo tai buvo dar atsimenu auksta kaina - 2600lt kainavo kotrynoj, tai teko kito pasiieskot...o dabar kai drauge ziurejosi, tai jo kaina toj pacioj parduotuvej nukritus stirpiai iki 2100, dar jeigu turetumet lojalumo kortele, tai manau dar pora simtu kokia sutaupytumet smile.gif
Tai drauge pirko sita, nes kiek teko girdeti labai geri atsiliepimai jo minkstai vaziauoja, ratai nedarda tikrai  mirksiukas.gif cia tas vezimelis vaikams nuo gimimo iki 3 metu jei neklystu  smile.gif

siūlau daar pigesnį variantą. mirksiukas.gif
aš per čia usakinėsiu http://prekesvaikams.blogas.lt/
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 05 12, 10:50)
atėjau Chicco žinovių paklausti  bigsmile.gif  Sakykit pvz lietaus apsaugėlė tiktų bet kuriam chicco? ta prasme jei turiu Chicco Ponee XS tai specialiai jam ieskoti apsaugėlės, ar ten kokios universalios būna?  g.gif
Ir kur perkat užklotus kojytėms?

mes nesenai pardaveme toki ponee xs, tai apsauga buvau pirkus universalia, cipoline, o koju uzdangalo ir neturejom, kai pirkom komplektacijoj nebuvo, vienintele vieta kur maciau atskirai pirkt tai ebay..... doh.gif o jo tikrai norejosi ypac rudeni, nors siaip vezimukas superinis... thumbup.gif
Atsakyti
aš nesuprantu iš kur jūs susperkat visus chicco priedus, jei niekur nematau tokių daiktų pirkti. siunčiatės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 05 12, 22:05)
aš nesuprantu iš kur jūs susperkat visus chicco priedus, jei niekur nematau tokių daiktų pirkti. siunčiatės?  g.gif

o kaip vokiskai uzklotas? ax.gif
Atsakyti
ebay pilna priedu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejute @ 2009 05 13, 10:04)
ebay  pilna priedu  mirksiukas.gif

nu kad nepasakyciau g.gif Vakar ebay.co.uk tai tik viena lietaus apsaugele maciau ir 1 Ponee koju uzdangala g.gif Ar ieskoti nemoku?
Atsakyti
na as ir paziurejau jusiskiui tikrai tik du ismeta, gal rasykit tik chicco
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lejute: 13 gegužės 2009 - 13:16
O ka manot apie sita vezimeli Chicoo Trio for ME? ir netgi splalvos man jo tokios graziops, o dar ir komplektaciju cia visokiu N galima prisidaryti, o kainuoja panasiai kaip ir kiti panasau tipo Chicco vezimeliai smile.gif
http://www.kotryna.l...0802&cat=3#home
tik nelabai kazko leidzia man nuotraukytes idet, tai gal tiks ir taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2009 05 16, 21:26)
O ka manot apie sita vezimeli Chicoo Trio for ME? ir netgi splalvos man jo tokios graziops, o dar ir komplektaciju cia visokiu N galima prisidaryti, o kainuoja panasiai kaip ir kiti panasau tipo Chicco vezimeliai  smile.gif
http://www.kotryna.l...0802&cat=3#home
tik nelabai kazko leidzia man nuotraukytes idet, tai gal tiks ir taip  blush2.gif

Aš apie jį irgi galvojau, bet apžiūrėjome parduotuvėje ir nepatiko:pirmiausia rankena, kai susijungia, atrodo labai netvirta, klebanti; antra - tai ratukai super maži. Na, žodžiu, visas vežimas toks netvirtas. Aišku gerai, kad susilanksto gerai ir užima mažai vietos, dar pliusas perverčiama rankena. Aš vis tiek pasilieku prie TrioTor 4. Nors tarpininkė iš kurios užsakinėju vežimą įkalbinėja pirkti for me, būtent dėl tos rankenos. Ji teigia, kad chicco tiekėjai rekomenduoja labiausiai for me. g.gif
Aišku ir for me spalvų didžiulis pasirinkimas blink.gif Nes su Tour for užstrigome būtent dėl spalvos, nelabai randame mergaitei tinkamos g.gif Arba labai ryški rožinė, arba tamsi juoda su šviesiai pilkomis dalimis g.gif
Atsakyti
QUOTE(DoNeila @ 2009 05 17, 21:03)
Nes su Tour for užstrigome būtent dėl spalvos, nelabai randame mergaitei tinkamos  g.gif Arba labai ryški rožinė, arba tamsi juoda su šviesiai pilkomis dalimis  g.gif

Nu va o tas kur numeciau nuoroda vezimelis, tai kaip tik Jusu mergaitei, spalveles tokios grazios neperyskios 4u.gif
aisku del spalvos vezimelio gal ir nelabai apsimoka pirkti to kuris nelabai patinka, geriau ta labiau patinkanti Tuor 4, bet su kokia ne taip patinkancia spalva smile.gif Siaip man atrodo tavo minetas vezimelis yra ir pigesnis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DoNeila @ 2009 05 17, 20:03)
Aš apie jį irgi galvojau, bet apžiūrėjome parduotuvėje ir nepatiko:pirmiausia rankena, kai susijungia, atrodo labai netvirta, klebanti; antra - tai ratukai super maži. Na, žodžiu, visas vežimas toks netvirtas. Aišku gerai, kad susilanksto gerai ir užima mažai vietos, dar pliusas perverčiama rankena. Aš vis tiek pasilieku prie TrioTor 4. Nors tarpininkė iš kurios užsakinėju vežimą įkalbinėja pirkti for me, būtent dėl tos rankenos. Ji teigia, kad chicco tiekėjai rekomenduoja labiausiai for me.  g.gif
Aišku ir for me spalvų didžiulis pasirinkimas  blink.gif  Nes su Tour for užstrigome būtent dėl spalvos, nelabai randame mergaitei tinkamos  g.gif Arba labai ryški rožinė, arba tamsi juoda su šviesiai pilkomis dalimis  g.gif

Turim mes Trio tour 4 vezimeli, jau beveik metus vazinejam ir esam labai patenkinti - tiek as nes vezimelis manevringas, nelabai sunkus, tiek ir vaikas nes erdvus ir patogus smile.gif Tiesa kol vazinejom lopsiuke rodes, kad ratai vaziuojant nelygiu taku perdaug darda norejosi minkstesnio vaziavimo, bet kai persedom i sportinuka tai vaziavimo minkstesnio nei nereikia.
O kai rinkomes ir svarstem tuos du variantus del tu paciu priezasciu, bet apziurejus parduotuvej for me pasirode labai jau "skystas" tai apsistojom ties situ variantu. Ir dziaugiuosi nes isivaizduoju kaip musu "nuostabiais saligatviais" butu dardejes for me. O permetamos rankenos tai taip ir nepasigedau.. tik ta savaite kai persedom is lopsio i sportinuka buvo keista kad vaikas ne i mane ziuri, bet per pora dienu apsipratom 4u.gif
Ir dar del spalvu tas tiesa, mes ir del ju buvom uzstrige nes nesinorejo kokio ryskiai zydro... tada galvojau kad jei butu mergyte tai tikrai problemos nebutu imciau ta juoda su raudonu.. man jis grazus atrode.. bet as rinkausi 2008 tai nezinau ar tos pacios spalvos siemet eina.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte:) @ 2009 05 18, 08:57)
Turim mes Trio tour 4 vezimeli, jau beveik metus vazinejam ir esam labai patenkinti - tiek as nes vezimelis manevringas, nelabai sunkus, tiek ir vaikas nes erdvus ir patogus  smile.gif  Tiesa kol vazinejom lopsiuke rodes, kad ratai vaziuojant nelygiu taku perdaug darda norejosi minkstesnio vaziavimo, bet kai persedom i sportinuka tai vaziavimo minkstesnio nei nereikia.
O kai rinkomes ir svarstem tuos du variantus del tu paciu priezasciu, bet apziurejus parduotuvej for me pasirode labai jau "skystas" tai apsistojom ties situ variantu. Ir dziaugiuosi nes isivaizduoju kaip musu "nuostabiais saligatviais" butu dardejes for me. O permetamos rankenos tai taip ir nepasigedau.. tik ta savaite kai persedom is lopsio i sportinuka buvo keista kad vaikas ne i mane ziuri, bet per pora dienu apsipratom  4u.gif
Ir dar del spalvu tas tiesa, mes ir del ju buvom uzstrige nes nesinorejo kokio ryskiai zydro... tada galvojau kad jei butu mergyte tai tikrai problemos nebutu imciau ta juoda su raudonu.. man jis grazus atrode.. bet as rinkausi 2008 tai nezinau ar tos pacios spalvos siemet eina..  4u.gif

Ačiū smile.gif Laukiau normalau komentaro dėl Tour. Va būtent dėl rėmo, dėl ratų man jis atrodo toks patvarus, tvirtas. Atvirkščiai nei for me schmoll.gif Šiemet šalia raudonos yra gražus ružavas bigsmile.gif čia
http://www.babyland....roduct_399.html

bet pagalvoju, kad gal antram vaikui panaudočiau tą patį vežimą, tai nesinori to ružavo, o gal bus berniukas.... g.gif
Atsakyti