o mes turim jau Liteway buomeli
QUOTE(Lejute @ 2009 05 07, 11:19)
o mes turim jau Liteway buomeli
Mes irgi jau koki pusmeti naudojam sita vezimuka, bet buomelio tai labai truksta...gal isduosit kaip gavot ji? Nes kai pirkom, sake, kad prie ju nesitvirtina buomelis...aciu labai uz info
atgal puslapy sitos temeles, wiena mam parase, kad turi tai ir nusipirkom is jos as ir domejausi ziurejau, kad nebuna lyg, bet si mama sake is wokietijos siuntesi ri bowio komp[ektacijoi, nes as ir wezima pirkau buwo pwz uzkoltas koju, o kitur pardawineja be
as cia sm pirkau
QUOTE(Rasyciukas @ 2009 05 07, 21:46)
As cia prie naujoku, tai trumpiniu dar nelabai esu isikirtus , todel prasyciau "isversti", ka reiskia "sm"
SM tai reiskia cia, supermama.lt
ne nu geras ir buomeliu ir uzkluotu galima nusipirkti reikia butinai ir man rasti savo liteway siu priedu
ebay anglu labai yra daug uzklotu tai tikrai, buomeliu maciau tik amerikietiskame tai is anglijos nebrangiai gautus parsisiuti
QUOTE(DIA- @ 2009 05 06, 20:49)
Gal kas turite Chicco S3 toki:
http://www.babymarke...liai/,prid.2595
Iki kokio amziaus vaikas telpa i lopsi? Ar ratai nedarda?
http://www.babymarke...liai/,prid.2595
Iki kokio amziaus vaikas telpa i lopsi? Ar ratai nedarda?
Mano drauge viena nesenai pirko sita Chicco vezimeli, mes irgi galvojom apie toki varianta, bet kai ziurinejomes jo tai buvo dar atsimenu auksta kaina - 2600lt kainavo kotrynoj, tai teko kito pasiieskot...o dabar kai drauge ziurejosi, tai jo kaina toj pacioj parduotuvej nukritus stirpiai iki 2100, dar jeigu turetumet lojalumo kortele, tai manau dar pora simtu kokia sutaupytumet
Tai drauge pirko sita, nes kiek teko girdeti labai geri atsiliepimai jo minkstai vaziauoja, ratai nedarda tikrai cia tas vezimelis vaikams nuo gimimo iki 3 metu jei neklystu
QUOTE(Sange @ 2009 05 08, 13:08)
Mano drauge viena nesenai pirko sita Chicco vezimeli, mes irgi galvojom apie toki varianta, bet kai ziurinejomes jo tai buvo dar atsimenu auksta kaina - 2600lt kainavo kotrynoj, tai teko kito pasiieskot...o dabar kai drauge ziurejosi, tai jo kaina toj pacioj parduotuvej nukritus stirpiai iki 2100, dar jeigu turetumet lojalumo kortele, tai manau dar pora simtu kokia sutaupytumet
Tai drauge pirko sita, nes kiek teko girdeti labai geri atsiliepimai jo minkstai vaziauoja, ratai nedarda tikrai cia tas vezimelis vaikams nuo gimimo iki 3 metu jei neklystu
S3 pasirinkimas tikrai sveikintinas bent jau mums tai jis be priekaistu fantastiskas vezimelis o ziuriu mes irgi kazkada senai pirkom is Kotrynos dar tada kainavo 2600, o daabar jau taip atpiges matai kaip galejom dar palaukti biski ir but stipriai pigesnis vezimelis buves, aisku vaikutis musu nebutu galejes laukti tai yra kaip yra Bet siaip kas renkates - vienas is mano manymu geriausiu pasirinkimu, nors ir kaina sio vezimelio ir auksta - bet kokybe superine
Labukas, metuku dukrytei ieskodama sketuko rinkausi tarp Multiway ir Simplicity. Pasirinkau si. Kodel? Del buomelio, vientisos rankenos, kainos ir lengvumo. Dar del spalvu gamos, Multiway tuo metu pardeje tebuvo melynas, p Simplicity- rudas, salotinis ir melsvas. Minusas- neturi uzkloto kojoms bei lietaus apsaugos. Taciau pastaraja nusipirkau universalia, Cipoline, uz 20 litu. Vasarai uzkloti uzteks ir dekiuko. Jei pastebesiu dar kokiu pliusu ar minusu, parasysiu