Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

Mes turejom multiway ir nesenai pardavem nes nepatiko jis man tarska barska ratukai prasisukineja doh.gif ,per visur vejai pucia nu ir taip toliau,ai dar kai sulankstai tas plasmasinis prieki tai susilanksto doh.gif ,kad vos galima paskui atities,pro langeli vaiko beveik nematai doh.gif ,nu vienu zodziu man jis nepatiko ir pardavem,nusipirkom coneco solar nu tai palyginus su chicco thumbup.gif ,ratai kai vaziuoji visai netarska nebarska net nesigirdi,ir tai mabo kriterijus visus atitiko thumbup.gif
Atsakyti
O ar Multiway nera per sunkus tolimoms kelionems (pvz., skrendant lektuvu)? Buvau apsistojusi ties Chicco Multiway ir Liteway. Bet, ziuriu, vis daugiau atsiranda neigiamu atsiliepimu apei Multiway, tai ko gero vezimelio paieskas reiks pratesti unsure.gif
o kokios nuomones del Liteway?
Atsakyti
man chicco multiway irgi nepatiko tai pardaviau smile.gif dabar turiu colleto vezimuka, nu super thumbup.gif o jau vaziuoja minkstai ir negana to vaikeli pasupti jame galima tongue.gif mums jis labai patinka, bandziau ir miske - pravaziuoja puikiai thumbup.gif vadinasi Vinci4

is cia My Webpage
Atsakyti
Na mes tai jau antrą mėnesį važinėjam su CHicco S3 - tai negaliu atsidžiaugti smile.gif . Super vežimukas - ir man patogus, ir vaikučiui - erdvus, stabilus, gerai visur pravažiuojantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasyciukas @ 2009 04 22, 23:20)
O ar Multiway nera per sunkus tolimoms kelionems (pvz., skrendant lektuvu)? Buvau apsistojusi ties Chicco Multiway ir Liteway. Bet, ziuriu, vis daugiau atsiranda neigiamu atsiliepimu apei Multiway, tai ko gero vezimelio paieskas reiks pratesti unsure.gif 

As manau kad persunkus,reiketu lengvesnio apie kokius 5-6 kg,jis gan sunkokas g.gif
Atsakyti
laba, noriu patraimo,neapsisprendziu ,kuir pirkt

http://cgi.ebay.de/A...1QQcmdZViewItem
ir
http://cgi.ebay.de/C...1QQcmdZViewItem
Papildyta:
atsiprasau uz klaidas doh.gif antros nuorodos nerodo , bet turejo but chicco simplicity
Atsakyti
sveikos, mamytės mirksiukas.gif

nusižiūrėjau šitokį Chicco vežimėlį, gal kas gali patirtim pasidalint, ar jis vertas dėmesio, nes parduotuvėj pati dar nebandžiau jo pastumdyt, tai nė neįsivaizduoju, ar jis labai manevringas, koks jo svoris, nes vis tik teks neštis į trečią aukštą 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasyciukas @ 2009 04 22, 22:20)

Mes neseniai grizom is Olandijos, skridom lektuvu. Visai geras jis keliones metu, o sunku nebuvo. Aisku kuo vezimas lengvesnis tuo geriau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 26, 21:39)
sveikos, mamytės  mirksiukas.gif

nusižiūrėjau šitokį Chicco vežimėlį, gal kas gali patirtim pasidalint, ar jis vertas dėmesio, nes parduotuvėj pati dar nebandžiau jo pastumdyt, tai nė neįsivaizduoju, ar jis labai manevringas, koks jo svoris, nes vis tik teks neštis į trečią aukštą  4u.gif

user posted image

na ir as panasu nusiziurejau tik su trim ratais ir dideliais pripuciamais, nes man kaip ir tau reikalingas jis bus ir ziema taigi manau su pripuciamais ratais butu geriau. nzn tik mano nuomone is draugiu patarimu galiu spresti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunija81 @ 2009 04 27, 19:39)
na ir as panasu nusiziurejau tik su trim ratais ir dideliais pripuciamais, nes man kaip ir tau reikalingas jis bus ir ziema taigi manau su pripuciamais ratais butu geriau. nzn tik mano nuomone is draugiu patarimu galiu spresti wink.gif

na, mums dideli ratai kaip nelabai ir reikalingi, nes pas mus žiemos ne tokios kaip LT smile.gif svarbiausia, kad būtų patvarus, lengvas ir manevringas bei patogus leliukui mirksiukas.gif
Atsakyti
mes isigijom Liteway, na man jis thumbup.gif grazus dizainas, tie ratukai toki kaip as sakau elegantiski tongue.gif lengwas, patogus rolleyes.gif
Atsakyti
klausykit o neix nezino ar liteway tinka kox buomelis?
Atsakyti