Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(marikana @ 2009 03 22, 17:06)
sveikos, mamytes, nusipirkom is Lenkijos CHICCO TRIO TOUR 4...  mokejom 1850zl - 1388Lt... tai dziaugiames, kad sutaupem... dabar dar aisku, jo nenaudojam... idomu,kaip seksis... jei zinot, kokiu blogumu, tai pasidalinkit  wink.gif
va toks va:
user posted image

superinis thumbup.gif , gal galite pasakyti kurioje vietoje ten pirkote, nes mes zadam kita savaite vaziuoti i lenkija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(franciska @ 2009 03 22, 17:29)
kad zinokit as is "vaiku miesto" pirkau, kazkaip baisoka buvo pirkti nepatikrinus...o laukti jei ka ilgai nesinorejo  smile.gif

ka tik uzsisakiau is babymarketo Chicco Simplicity,ir tokia knygute kramtuka 4u.gif .dabar lauksiu kol atvez,taip bijau kad viskas butu gerai,nes nuvaziavom i vaiku miesta pasiziuret gyvai,tai kaina400lt.tai nupirkau CHICCO puoduka ir isvaziavom,vyresnisis turejo,tai labai patogus thumbup.gif .palinkekit man sekmes,BIJAUUUUU doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2009 03 22, 18:00)
superinis  thumbup.gif , gal galite pasakyti kurioje vietoje ten pirkote, nes mes zadam kita savaite vaziuoti i lenkija  ax.gif

ir mes zadam kita sav blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2009 03 22, 20:03)
palinkekit man sekmes,BIJAUUUUU doh.gif

O KO BIJOT? as pirkau viskas normaliai buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2009 03 21, 22:34)
Pasisakysiu ir as savo pastebejimus  ax.gif  neliaupsinsiu  blush2.gif
pries kelias dienas isigijom multika (labiausiai patiko)  ax.gif
mastem apie simplicity (ar panasiai rasosi ) ko neitiko? mano koja 39-40 + batai poilgem nosim tai kojom ejau ir spardziau ta borteli na kur stabdis  doh.gif 
kas del multiko eiti reikia irgi vos ne viena linija nes ratukai placiai ir reikia pataikyti i tarpa  ax.gif

atejau to paties rasyt bigsmile.gif mano koja irgi 39, tai einant normaliu zingsneliu, kojos pirtai musas i stabdzio rankenele doh.gif Tikrai reikia eiti pasivaikstant- letai. Arba rankena per trumpa, kaip paziuresi g.gif
bet siaip labai manevringas, vaziuoja lengvai, man nieks niekur nebarskejo g.gif ir is viso- gali vienu pirstu stumti ir salia eiti- tada ir stabdzio nespardai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2009 03 22, 19:00)
superinis  thumbup.gif , gal galite pasakyti kurioje vietoje ten pirkote, nes mes zadam kita savaite vaziuoti i lenkija  ax.gif

mes pirkome per toki ale lenkiska e-bay... www.allegro.pl
kontaktai yra duodami prie prekes dazniausiai, tai teko ir skambinti ir el pastu kreiptis... mes pirkom taip: davem pazistamo adresa Lenkijoj ir jam pristate, o paskui, jis turedamas reikalu, uzveze mums i LT... mano drauge kitaip dare... jie su pardaveju susitare, kad jiems nusius ta vezimuka i pasta Elk mieste per DPD... drauges vyras nuvyko ir pasieme, mokejo atsiimdamas... vezimukas atejo iki pasto per 2d, jei neklystu... labai greit viska susitvarke ir patenkinti, mes irgi... o siaip tokiu vezimuku, kaip maniskis, maciau Bialystoke Fartlandia parduotuveje, bet ten buvo tik roziniai, o as laukiuosi berniuko, tai netiko mums... bet per interneta pigiau gavosi... ten parduotuvej apie 2100zl kainavo, o mes pirkom uz 1850zl... aisku... bet kuriuo atveju, pigiau nei LT smile.gif
Papildyta:
QUOTE(natalikas @ 2009 03 22, 19:03)
ka tik uzsisakiau is babymarketo Chicco Simplicity,ir tokia knygute kramtuka 4u.gif .dabar lauksiu kol atvez,taip bijau kad viskas butu gerai,nes nuvaziavom i vaiku miesta pasiziuret gyvai,tai kaina400lt.tai nupirkau CHICCO puoduka ir isvaziavom,vyresnisis turejo,tai labai patogus thumbup.gif .palinkekit man sekmes,BIJAUUUUU doh.gif

viskas bus ok... tikrai ner ko bijot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2009 03 22, 22:21)
mes pirkome per toki ale lenkiska e-bay... www.allegro.pl
kontaktai yra duodami prie prekes dazniausiai, tai teko ir skambinti ir el pastu kreiptis... mes pirkom taip: davem pazistamo adresa Lenkijoj ir jam pristate, o paskui, jis turedamas reikalu, uzveze mums i LT... mano drauge kitaip dare... jie su pardaveju susitare, kad jiems nusius ta vezimuka i pasta Elk mieste per DPD... drauges vyras nuvyko ir pasieme, mokejo atsiimdamas... vezimukas atejo iki pasto per 2d, jei neklystu... labai greit viska susitvarke ir patenkinti, mes irgi... o siaip tokiu vezimuku, kaip maniskis, maciau Bialystoke Fartlandia parduotuveje, bet ten buvo tik roziniai, o as laukiuosi berniuko, tai netiko mums... bet per interneta pigiau gavosi... ten parduotuvej apie 2100zl kainavo, o mes pirkom uz 1850zl... aisku... bet kuriuo atveju, pigiau nei LT  smile.gif
Papildyta:
viskas bus ok... tikrai ner ko bijot  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žino kaip ten yra su Chicco S3 apsauga nuo lietaus (sportinukui). Nusipirkai ir aš iš bebymarketo savo išsvajotą Chicco S3. Na šiaip tai tikrai viskas labai patinka, na bet niekaip nesuprantu, kaip uždėti apsaugą nuo lietaus sad.gif . Na jei vieną pusę pritvirtinu, tai kitai niekaip neužtenka. Ir nesuprantu - ar aš ne taip dedu, ar ta apsauga kažkokia ne tokia yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laumike1 @ 2009 03 24, 16:06)
Gal kas žino kaip ten yra su Chicco S3 apsauga nuo lietaus (sportinukui). Nusipirkai ir aš iš bebymarketo savo išsvajotą Chicco S3. Na šiaip tai tikrai viskas labai patinka, na bet niekaip nesuprantu, kaip uždėti apsaugą nuo lietaus sad.gif . Na jei vieną pusę pritvirtinu, tai kitai niekaip neužtenka. Ir nesuprantu - ar aš ne taip dedu, ar ta apsauga kažkokia ne tokia yra unsure.gif

pabandik ja isversti i kita puse,mes su vyru del virsaus taip kankinomes,atseit plasmasites su renu sutampa,o vrsus i kita puse ziuri doh.gif .
dar noriu paklaust,ten lietuviu kalba lapas buvo idetas,tai su savo Simplicity tik svariu saligatviu galiu vazinet doh.gif .o smelio net is toli negalma jam pazint.kaip istikruju?
Atsakyti
Pabandžiau ir į kitą pusę - tai kad vistiek kokių 6 cm trūksta unsure.gif . O tai dar nustebau, kad ir per smėlį negalim važiuoti doh.gif Buvo kažkoks lapas, bet aš iš tos laimės nieko neskaičiau g.gif . Tai reiks paskaityt ir parašysiu
Atsakyti
Sveikutės,
Ar naudojatės kas šiuo sportinuku chiko?
Norėčiau atsiliepimų bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2009 03 26, 00:46)
Sveikutės,
Ar naudojatės kas šiuo sportinuku chiko?
Norėčiau atsiliepimų bigsmile.gif
user posted image

vakar ji kaip tik apziurejau kotrynoje, ispudzio nepaliko. Geriausias dalykas nuvykti ir apziuret visus modelius norimus i parduotuve, tada labai daug atkrenta biggrin.gif
Atsakyti