Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(Akasha @ 2009 03 17, 18:04)
Na dabar jis ten kainuoja 335, akcijine preke smile.gif tai  idomu ar dar galima kokia nuolaida ismusti  smile.gif, kvailausia tai, kadlenkijoj su visais priedaiss ta pati kaina iseina... doh.gif

Na nežinau,kaip dabar,bet mes pirkom savaitgalį ir jo kaina buvo 399lt be nuolaidos smile.gif.Kalbu apie Vaikų miestą Panevėžyje.
Atsakyti
na va, uzsisakem mes savo chicco multiway thumbup.gif vaziuosim oranziniu lotuliukas.gif laukiam nesulaukiam, nes be vezimo jau visa savaite doh.gif ziuresim kaip greitai babymarket pristatys mums karieta bigsmile.gif
Atsakyti
Hm planuoji ir is babymarket chicco uzsisakyti, tik kazi kiek laiko siuncia g.gif gal kas zinote?
Atsakyti
QUOTE(franciska @ 2009 03 17, 22:51)
Hm planuoji ir is babymarket chicco uzsisakyti, tik kazi kiek laiko siuncia g.gif  gal kas zinote?

skambinau pirmadieni, tai sake atsius per 1-2 dienas, o kaip bus is tikruju, galesiu parasyt, kai atsius smile.gif nors siandien uzsakiau pasibaigus ju darbo laikui, bet tikiuosi, kad gal ryt jau atves blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruggiagele: 17 kovo 2009 - 22:58
QUOTE(Ruggiagele @ 2009 03 17, 23:56)
skambinau pirmadieni, tai sake atsius per 1-2 dienas.

o kaip greitai, nes ir mes planuojame uzsakineti vezimuka.
Atsakyti
babymarket atsiuncia tikrai greitai smile.gif o del rankenu tai atrodo kad aukstis kaip ir geras bet man yra toks minusas kad jos arti labai pacio vezimo, tai kai stumi lauke tai as griunu ant to vezimo nes minu ant ratu doh.gif cia manau del ugio, nes drauge pastume - jai gerai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 17 kovo 2009 - 23:53
Pirkom "Chicco for me" ,tai galiu pasakyt tiek kad jis tik miesto šaligatviams,nepatiko man,tara uiii schmoll.gif o ir kaina graži ....
Atsakyti
QUOTE(Ruggiagele @ 2009 03 17, 23:44)
na va, uzsisakem mes savo chicco multiway  thumbup.gif  vaziuosim oranziniu  lotuliukas.gif  laukiam nesulaukiam, nes be vezimo jau visa savaite  doh.gif  ziuresim kaip greitai babymarket pristatys mums karieta  bigsmile.gif

sveikinam su nauja karieta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 03 18, 01:50)
babymarket atsiuncia tikrai greitai  smile.gif o del rankenu tai atrodo kad aukstis kaip ir geras bet man yra toks minusas kad jos arti labai pacio vezimo, tai kai stumi lauke tai as griunu ant to vezimo nes minu ant ratu  doh.gif cia manau del ugio, nes drauge pastume - jai gerai  unsure.gif

chicco simplicity ir tas pats,na man rankenos aukštis labai geras,o va vyrui,jei pasidaro visą aukštį,tai mina ant ratų smile.gif aukštas jis smile.gif bet kadangi daugiausia vežiosiu aš,tai man thumbup.gif
Atsakyti
VAu kaip greita,saunu tai tada ir nebijosiu uzsakyneti smile.gif aciu alabi uz ats mirksiukas.gif
As tai sau nusiziurejau "litle way: noks jis man fainas ax.gif tik gaila apklotelio nera verysad.gif ...o Lietuvoj kaip suprantu ir tik 3 spalvos, o vat chicco puslapi yra ir rausvas blush2.gif ech... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo franciska: 18 kovo 2009 - 07:43
Jeigu chicco.lt puslapyje ziutejai, tai turetu tureti ir internetu siusti.... cia tas pats tinklas prekiauja, Kotryna, Cipolinas, Vaiku miestas ir Chiko pardes yra tome paciame UAB smile.gif tai pabandyk paskambinti i babymarket ir paklausti smile.gif
Atsakyti
siandien babymarket chicco multiway jau 425 Lt g.gif kaip sakant nedaug pabrango, bet nu, o kam dar tie plius 6 litai ...
Atsakyti