Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(mama-ruta @ 2009 02 20, 10:56)
O kokios spalvos jusu vezimas?Kai turesiu laiko nueisiu i garaza paziuret savo vezimelio stogo bukle,gal tiks  g.gif

Gal galit pažiūrėti?? Spalva man nesvarbu, jei dar ant vežimo laikosi, tai ir stovis tiks blush2.gif Būčiau labai dėkinga. Parašykite AŽ.
Atsakyti
Na va, ir as noriu pasigirti, bei pasiskusti Multiway vezimeliu 4u.gif

Vezimelis tikrai tvirtas, didelis ir patogus, bet priekiniai ratai varo i nevilti doh.gif
Kai vaziuoji tiesiai, ar nelygiu keliu, tai viskas ok, bet jei tik kokiam prekybcentry reikia manevruot - viskas - ratai tikrai nevienodam aukstyje schmoll.gif
Parasiau i Babymarket ir laukiu atsakymo, ziuresim ka pasakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zagsuliukas @ 2009 03 03, 14:21)
Na va, ir as noriu pasigirti, bei pasiskusti Multiway vezimeliu  4u.gif

Vezimelis tikrai tvirtas, didelis ir patogus, bet priekiniai ratai varo i nevilti  doh.gif
Kai vaziuoji tiesiai, ar nelygiu keliu, tai viskas ok, bet jei tik kokiam prekybcentry reikia manevruot - viskas - ratai tikrai nevienodam aukstyje  schmoll.gif
Parasiau i Babymarket ir laukiu atsakymo, ziuresim ka pasakys  ax.gif

o blem doh.gif butinai parasykit ka babymarket atsake, nes keliu savaiciu begyje ketiname ten pirkti multiway.as kaip isivaizduoju jie duoda garantija, tiesa? kuriam laikui? prie vezimelio neparasyta ju puslapyje dar neprisedau paieskot info ties tuo klausimu.
kazkas rase, kad pradejo eiti brokuota serija, kur ratai nevienodame aukstyje, reiskias remas su defektais. beje, tas manevringumas pardese mums labai svarbu, nes tanka per sniega turime, multiway butent norime kaip manevringo varianto. gal kitos mamos parasys ar sunku ji vairuoti pardese? nes su savo pavazinejusi valandele gerokai rankytes pasportinu, nors priekiniai ratai dalinai manevringi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruggiagele: 03 kovo 2009 - 16:04
Jei vaziuoti ten, kur nelygu, tai super, bet pardese tai taip ir norisi i siena trenkt doh.gif
Babymarket atrase, kad atsiuskit per kurjerius i Vln, arba per ka nors perduokit. Parasiau, kad galimybes neleidzia per kurjerius siuntinet. Atrase, kad jei tikrai bus brokas, tuomet jie apmoka kurjerio paslaugas ir sutvarko vezimeli. O garantija 2m. Zodziu nutariau, kad nebezaisiu as su jais schmoll.gif
Pats vezimelis labai geras, bet as matyt neuztaikiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zagsuliukas: 03 kovo 2009 - 16:45
QUOTE(Ruggiagele @ 2009 03 03, 17:03)
o blem  doh.gif  butinai parasykit ka babymarket atsake, nes keliu savaiciu begyje ketiname ten pirkti multiway.as kaip isivaizduoju jie duoda garantija, tiesa? kuriam laikui? prie vezimelio neparasyta ju puslapyje dar neprisedau paieskot info ties tuo klausimu.
kazkas rase, kad pradejo eiti brokuota serija, kur ratai nevienodame aukstyje, reiskias remas su defektais.  beje, tas manevringumas pardese mums labai svarbu, nes tanka per sniega turime, multiway butent norime kaip manevringo varianto. gal kitos mamos parasys ar sunku ji vairuoti pardese? nes su savo pavazinejusi valandele gerokai rankytes pasportinu, nors priekiniai ratai dalinai manevringi  doh.gif

Kai mes ziurinejome si vezimaity Vaiku mieste , tai ten ir buvo kreivas remas, ratai nevienodame aukstyje. Tai pamates vyras sako ne ne schmoll.gif , tokio mums nereika. Bet man jis patiko del savo kitu privalumu. Buvom nusprende, kad pirksim Babymarkete, bet bijodami, kad neatsiustu brokuoto ir po to nereiketu vargti, tai pirkom parduotuvej, gerai apziureje rema ,ratus... blush2.gif Bent kol kas, dabar neturiu jokiu nusiskundimu, nors daugiausia dar tik po parduotuves vazinejames blush2.gif . Man po stumdyto universalo, sitas vezimaitis thumbup.gif thumbup.gif , labai patinka kaip jis rieda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zagsuliukas @ 2009 03 03, 18:42)
Jei vaziuoti ten, kur nelygu, tai super, bet pardese tai taip ir norisi i siena trenkt  doh.gif
Babymarket atrase, kad atsiuskit per kurjerius i Vln, arba per ka nors perduokit. Parasiau, kad galimybes neleidzia per kurjerius siuntinet. Atrase, kad jei tikrai bus brokas, tuomet jie apmoka kurjerio paslaugas ir sutvarko vezimeli. O garantija 2m. Zodziu nutariau, kad nebezaisiu as su jais  schmoll.gif
Pats vezimelis labai geras, bet as matyt neuztaikiau  doh.gif

jo su tais priekiniais ratais ir man tas pats buvo, kol neapsikentus pardaviau vezima doh.gif
Atsakyti
aha... o babymarket speju neturi sandeliu, kur butu galima apziureti vezima... nes pardese vezimelis brangesnis daugiau nei 100 lt... taip nesinori moketi daugiau, nes bus jau 3 vezimas sitam vaikui doh.gif tai jau dabar taaaaip atsargiai ziuriu, ka pirkti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruggiagele @ 2009 03 03, 22:05)
bus jau 3 vezimas sitam vaikui  doh.gif tai jau dabar taaaaip atsargiai ziuriu, ka pirkti... unsure.gif

oi as tai kokius 8 pardaviau lotuliukas.gif bet jei rimtai tai as is babymarket pirkau tai gavosi kaip ir nesusipratimas nes ju puslapy buvo parasyta kad i kompleta ieina miegmaisiukas, bet jo nebuvo o tik koju uzklotas, as su jais susisiekiau tai jie sako jo pataisysim savo puslapy informacija, ir pataise aisku, zodziu jie priima atgal preke bet turi buti nenaudojus lauke smile.gif
Atsakyti
Atrodo perki daikta nauja, o cia prasom - siurprizas doh.gif
Na ka, speju teks paciai tvarkyt lotuliukas.gif
Taip ir greiciau bus, ir rezultatas garantuotas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2009 03 03, 20:22)
jo su tais priekiniais ratais ir man tas pats buvo, kol neapsikentus pardaviau vezima  doh.gif

Man ta pati mintis kilus buvo, bet po to pagalvojau, kad geda bus tam nusipirkusiam zmogui i akis paziuret blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zagsuliukas @ 2009 03 03, 23:37)

Man ta pati mintis kilus buvo, bet po to pagalvojau, kad geda bus tam nusipirkusiam zmogui i akis paziuret  blush2.gif

nu ka darysi, jei paciai netinka tai negi ismesi g.gif o gal jiems bus gerai, apziurejo ir patiko viskas smile.gif
Atsakyti
na ka nu, atsibodo man tos vezimeliu paieskos, uz tokie kaina pasirinkimas ne per didziausias, o multiway man atrodo geriausias variantas. tai jeigu atsius brokuota... nepatingesiu pasiparinti, kad atsiustu normalu bigsmile.gif , tik vat laiko gaila butu g.gif
Atsakyti
Sekmes, linkiu, kad atsiustu ne brokuota thumbup.gif
Atsakyti