gal kas naudojat Chicco multiway kokie atsiliepimai?
ar apie sita kalbi, nes as irig juo domiuos bet atsakymu nesulaukiu
QUOTE(Liusii @ 2009 01 09, 08:24)
gal kas naudojat Chicco multiway kokie atsiliepimai?
Nusipirkau neseniai toki sportinuka. Ju man jis jega. Vaika pasodinau tai vezimeli pirma kart isvydau dziaugsma. Siaip auginu dvynukus. Tai mastau toki pat pirkt antra - vyrui. O dviguba vezima pasiliksim kai keliausiu viena.
Ale kam tas buomelis. Dar po kolkas poreikio neturejau.
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 01 14, 00:02)
Nusipirkau neseniai toki sportinuka. Ju man jis jega. Vaika pasodinau tai vezimeli pirma kart isvydau dziaugsma. Siaip auginu dvynukus. Tai mastau toki pat pirkt antra - vyrui. O dviguba vezima pasiliksim kai keliausiu viena.
dekui uz nuomone, labai laukiau nes esu nuziurejusi si vezimuka savo kleckui
Sveikos,
Gal pavazinejusios su Chicco Trio for me galetu daugiau atsiliepimu parasyt, ar tikrai turi trukumu jis?
Esu nusiziurejus Chicco trio tour 4, bet man jo spalvos nepatinka, o ir kaina skiriasi. Tai dabar galvoju ir apie FOR ME.
Ir gal kas jau noretu parduoti Chicco trio for me lopsi??? Parasykit i AZ.
Gal pavazinejusios su Chicco Trio for me galetu daugiau atsiliepimu parasyt, ar tikrai turi trukumu jis?
Esu nusiziurejus Chicco trio tour 4, bet man jo spalvos nepatinka, o ir kaina skiriasi. Tai dabar galvoju ir apie FOR ME.
Ir gal kas jau noretu parduoti Chicco trio for me lopsi??? Parasykit i AZ.
lopsys bet kurio kito chicco tinka.
o apie vezima klauskit kas konkreciai visada atsakysim
o apie vezima klauskit kas konkreciai visada atsakysim
isigijome ir mes chicco multiway - nesunkus, dideli ir platus ratai, plati ir ilga gulimoji dalis, koju uzklotas, lauke nedarda nu tokie pirmi ispudziai, esu juo patenkinta, o toliau bus matyt
QUOTE(Liusii @ 2009 01 19, 23:27)
isigijome ir mes chicco multiway - nesunkus, dideli ir platus ratai, plati ir ilga gulimoji dalis, koju uzklotas, lauke nedarda nu tokie pirmi ispudziai, esu juo patenkinta, o toliau bus matyt
Mes irgi laukiam, kol atsius. Parduotuvej pabandem isodint savo mergina, tai labai patiko. Ispudzius parasysim isbande
Mes jau 8men vazinejam su chicco s3 trio. lopsi naudojom iki 4men. ne del to, jog nebetilpo, o del to, jog merguzele neapkente buti lopsy. simta kartu ja nesiau, o vezima stumiau perejus i sportini visos bedos dingo kas nepatinka dabar, tai kad koju dekliukas 'footmuff' istisai murzina apacia. kazkaip sugeba jis liestis su nratu, ar apsitasko. neishsiskalbia lengvai jau praradau vilti, gerai, kad per daug nesimato. dabar jau noretusi, kad butu didesnis krepsys daiktam pradzioj tokio poreikio nebuvo. neatsidziaugiu minkstu vaziavimu dideliais ratais ir manevringumu, valdymo lengvumu. patinka, kad erdvus vaikui, yra vietos gerai su apklotuku apkamsyt.
QUOTE(biti atskrend @ 2009 01 22, 15:21)
Mes jau 8men vazinejam su chicco s3 trio. lopsi naudojom iki 4men. ne del to, jog nebetilpo, o del to, jog merguzele neapkente buti lopsy. simta kartu ja nesiau, o vezima stumiau perejus i sportini visos bedos dingo kas nepatinka dabar, tai kad koju dekliukas 'footmuff' istisai murzina apacia. kazkaip sugeba jis liestis su nratu, ar apsitasko. neishsiskalbia lengvai jau praradau vilti, gerai, kad per daug nesimato. dabar jau noretusi, kad butu didesnis krepsys daiktam pradzioj tokio poreikio nebuvo. neatsidziaugiu minkstu vaziavimu dideliais ratais ir manevringumu, valdymo lengvumu. patinka, kad erdvus vaikui, yra vietos gerai su apklotuku apkamsyt.
Aš dabar kaiptik renkuosi vežimuką ir niekaip neapsisprendžiu kokš pirkt , nusižiūrėjus kolkas esu Chicco trio tour 4, bet ir chicco s3 trio lyg nieko būtų, bet kaip su tais trim ratais, ar tikrai jis stabilus, pavyzdžiui mano 3metų mergina stumdama vežimėlį nesugebėtų leliuko išverst užkliuvus už kokios šakos , nu gal aš paranojikė, bet neturėjus triračių tai ir nežinau kaip ten iš tiesų
Ir dar klausimukas turinčiom Chicco trio tour 4, kaip su šių vežimėlių pravažumu, ratukai nemaži, bet ar jie ne kieti, nekrato vaikučio. Nepykit jei ko ne taip užklausiau, bet aš pasimetus tose vežimėlių džiunglėse, ir noriu geriausią variantą išsirinkt
Man kažko triračiai ne prie širdies. Manau pirksiu dar viena chicco sportinuka lite way, man priekiniai ratukai labai patinka.
Aisku dabar nusipirkus nauja neaisku uz kokia kaina parduosiu po metu. Ne pvz. sportinukas for me labai nuvertejo. Pries metus kainavo virs 1000 lt o dabar naujas kazkur apie 700 lt. Vadinas uz padeveta geriausiu atveju uz 500 lt parduosi.
Aisku dabar nusipirkus nauja neaisku uz kokia kaina parduosiu po metu. Ne pvz. sportinukas for me labai nuvertejo. Pries metus kainavo virs 1000 lt o dabar naujas kazkur apie 700 lt. Vadinas uz padeveta geriausiu atveju uz 500 lt parduosi.
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 01 22, 19:58)
Man kažko triračiai ne prie širdies. Manau pirksiu dar viena chicco sportinuka lite way, man priekiniai ratukai labai patinka.
as panasu turiu. tik priekiniai ratukai taip pat dvigubi, bi rankenos sukinejasi aplink savo asi su fisatoriais. ir pas mane trio: lopsys, a/k autofiks ir sportinukas. mokejau 1800 pries metus. parduodu uz 800 visa komplekta, bet nelabai norinciu yra...., gaunasi, kad tada jau praktiskai uz dyka.
tai visko gali buti...