Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(lauramama @ 2008 07 18, 07:40)
As tai jau labai tikiuosi naujom preimonem konkursini daryti, taip kad tempsiu iki pat galo kol gausiu siuntinuka

O tu galvoji, kad jau iki to laiko gausim siuntinukus? g.gif
Atsakyti
Ech, kaip smagiai jūs čia apie tuos naujus siuntinukus ir užsakymus kalbat ax.gif Aš tai pasuoju pasuoju su visais pirkimais, nes biudžetas visai nebeleidžia verysad.gif O konkursinį taip norėčiau jau su naujom priemonėm padaryt blush2.gif Bet kad dar taip ilgai laukti scrapukės siuntinuko doh.gif Reikia iš kažkur pasisemti kantrybės, kad laukt lengviau būtų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 18, 09:12)
O tu galvoji, kad jau iki to laiko gausim siuntinukus?  g.gif

Zinau tikrai, kad per nepilna savaite ateina siuntinys is JAV. Nebent mes su apmokejimais uzvilkinsim g.gif Nu bent jau svajoju as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 18, 10:47)
Zinau tikrai, kad per nepilna savaite ateina siuntinys is JAV. Nebent mes su apmokejimais uzvilkinsim  g.gif Nu bent jau svajoju as  ax.gif

clap.gif Na aš tą pačią dieną pinigėlius pervesiu, kai tik pasakysi, kad tik greičiau būtų.
Tiesa, rytoj važiuoju į draugų vestuves, tai visą savaitgaly prie kompo neprisėsiu. Pirmadienį geriausiu atveju. Jeigu paaiškėtų dėl tų mūsų siuntinukų, tuomet pirmadienį ir apsimokėsiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 18, 10:55)
clap.gif Na aš tą pačią dieną pinigėlius pervesiu, kai tik pasakysi, kad tik greičiau būtų.
Tiesa,  rytoj važiuoju į draugų vestuves, tai visą savaitgaly prie kompo neprisėsiu. Pirmadienį geriausiu atveju. Jeigu paaiškėtų dėl tų mūsų siuntinukų, tuomet pirmadienį ir apsimokėsiu.  smile.gif

Linksmos sventes ir gero oro, vis tiek man regis reiks uz Miglota uzdeti nemazai ,tai jei ka ir uz tave uzdesiu.Dar Krisiti dziaugiasi atostogom, tai nezinau kaip mes cia susikrapstysim pinigelius smile.gif
Atsakyti
lauramama ačiū už konvertavimo kursus mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
Klausyk, o Word'inis užsakymas tinka? aš ten parašiau prekės pavadinimą, įkėliau nuotraukytę ir parašiau kainą jau su nuolaida...
Tiks?
Papildyta:
lauramama, jau išsiunčiau užsakymą, be dviejų minučių vidurdienį - reiškia spėjau lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 18, 11:47)
Linksmos sventes ir gero oro, vis tiek man regis reiks uz Miglota uzdeti nemazai ,tai jei ka ir uz tave uzdesiu.Dar Krisiti dziaugiasi atostogom, tai nezinau kaip mes cia susikrapstysim pinigelius  smile.gif

Ačiū. Jums visoms linkiu gražaus ir šilto savaitgalio. 4u.gif
Kristi minėjo, kad iki pirmadienio jos nebus. Jei ką aš irgi galėsiu uždėti pinigėlių už kurią nors. smile.gif
Atsakyti
Rodausi priziuka thumbup.gif
user posted image
Buk gera, Scrapuke, gal galetum aprasyti visas galimybes su situo embossing pen?Butu naudinga mums isoms cia?
As vienam filmuke maciau,kaip mergina paryskina atskiras stampuonas vietas su tokiu flomasteriu ir paskui embosina.Ar cia tai ir yra?
Atsakyti
Sveikos, sveikos štai ir aš. Ką praleidau per savo mini atostogas?
Atsakyti
Kaip tylu scrapo temose g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 18, 19:28)
Rodausi priziuka  thumbup.gif
Buk gera, Scrapuke, gal galetum aprasyti visas galimybes su situo embossing pen?Butu naudinga mums isoms cia?

Na, lauramama ir daiktelį tu čia gavai bigsmile.gif
Pasiskaitinėjau scrapukės paaiškinimus, po to pasiknisiau po inetą ir supratau, kad dar tik 0,5 proc. iš 100 žinau apie SB priemones. Mano pakvaišimas dėl skylamušių pasidarė juokingas... ax.gif
Ech, kaip norėčiau į nerealiai didelę parduotuvę su puikia paaiškintoja....
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 18, 19:28)
Rodausi priziuka  thumbup.gif

Oi- aš čia vis įlendu ir įlendu biggrin.gif.
Nesu 'scrapintoja' ir nelabai 'prijaučiu' šiam užsiėmimui, bet va visos tos priemonės tai domina, nes jas pati naudoju savo darbuose įvairiuose. Taigi, nors ir ne manęs klausta, bet galiu truputį papasakot, kad tie rašikliai naudojami su 'embossing powder', tik , jei tas pudras barstai ant antspauduotų vietų, tai antspaudus dažai į visokius 'šlapesnius' dažus/pagalvėles (pigmentines ar specialias bespalves embossinimui) o šitais rašikliais gali pats papaišyt ar pasinaudot kokiais trafaretais. Tai tiesiog 'šlapesnis' rašiklis, kurio pagalba 'prilipinami' tie 'emboss' milteliai prieš 'prikepinimą'.
Atsiprašau smile.gif , jei lendu ne į savo 'daržą', ale labai norėjos pasisakyt biggrin.gif
Atsakyti