Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(lauramama @ 2008 07 16, 21:16)
Taip. Tikiuosi greit mes cia susisuksim ir uzsisakysim, nes nuolaidos manau nemazos skylamusiams ir aktiliniams stampukams. Kadangi sis procesas uztrunka, tai jauciu si saskaita bus po kokio menesio vel  unsure.gif

Jei mums duoti valią, terminas rinkimuisi nusitęstų iki begalybės...
O kai konkrečiai žinai ko lauki ... mėnesis tokiems deficitams nėr daug mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, man tas pats, viskas priklauso nuo sąskaitos... Bet taip rūpi ir tie skylamušiai... Vž, prisirenku, jau rytoj derinsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 16, 23:45)
Na, man tas pats, viskas priklauso nuo sąskaitos... Bet taip rūpi ir tie skylamušiai... Vž, prisirenku, jau rytoj derinsim ax.gif

Nu zuikeliai, as net nebezinau.As labai tikiuosi kad jinai kuo greiciau pateiks saskaitas.Norisi kad visos kurios planuoja uzsisakytu.Zodziu, ziuresim pagal situacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Punch - 7/8'' ir Punch - 1/2'' - kuris čia gaunasi didesnis? Nu ragas, atrodo, kad visai skrybelė būčiau... Man atrodo, kad pirmas didesnis, o kaip iš tikrųjų???
Sorry, jei kam juokinga atrodo, nu bet nebesuveda galvelė...
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 17, 00:30)
Punch - 7/8''  ir Punch - 1/2''  - kuris čia gaunasi didesnis? Nu ragas, atrodo, kad visai skrybelė būčiau... Man atrodo, kad pirmas didesnis, o kaip iš tikrųjų???
Sorry, jei kam juokinga atrodo, nu bet nebesuveda galvelė...

Skaiciavimas yra labai paprastas:
7:8=0.87" 0.87"=2.21cm
1:2=0.5" 0.5"=1.27cm
Tai dabar spresk pati kuris didesnis lotuliukas.gif
Imesiu veliau konvertavimo nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
Sitoj nuorodoj konvertuoja visus matus:
http://people.virgin...8a/convert.html
Atsakyti
Gavau astaa uzsakyma, jau ir savo pilnumoj susikomplektavau, todel jei iki rytdienos 12val. negausiu is jusu pageidavimu, tai siunciu, nes isvaziuoju pati ryt po pietu, tai nebus kada tuo uzsiimti.
Atsakyti
Aš šį kartą pasuoju biggrin.gif Pataupysiu, bandžiau kažką sugalvoti, bežiūrint galva susisuko, tai nusprendžiau, kad šį kartą praleisiu smile.gif
Atsakyti
Užsakymą lauramamai išsiunčiau. Tikiuosi laiškutis daėjo ...
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 17, 22:01)
Užsakymą lauramamai išsiunčiau. Tikiuosi laiškutis daėjo ...

Viska gavau, nu bet tai dejai su uzsakymu, saunuole.Kiek galesiu del sriftu tiek padesiu.Iki piet pazadu kazka paziureti.Issiunciau Tau ir musu baybikui siuntinuka.Turetum gauti koki pirmadieni.Klausiau del rub-on ir gelyciu stampo pas tave bet nieko neatsakei, tai ir nedejau.
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 07 17, 20:52)
Aš šį kartą pasuoju biggrin.gif Pataupysiu, bandžiau kažką sugalvoti, bežiūrint galva susisuko, tai nusprendžiau, kad šį kartą praleisiu smile.gif

Tik su konkursiniu nepasauok biggrin.gif As tai jau labai tikiuosi naujom preimonem konkursini daryti, taip kad tempsiu iki pat galo kol gausiu siuntinuka
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 17, 23:38)
Kiek galesiu del sriftu tiek padesiu.Iki piet pazadu kazka paziureti.

Nebus kada iki pietų prisėst verysad.gif
Dukriukas serga, tai nenulipa nuo manęs.
Galėsiu įlyst tik 13 val., kai ji miegos.
Taip, kad pasikliauju tavimi mirksiukas.gif
Atsakyti