Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(aasta @ 2008 07 15, 13:16)
lotuliukas.gif tikiuosi, kad jau greit. lotuliukas.gif

As pati jau labai laukiu ir pradejau ja raginti, nes uzsitese jei rimtai sitas reikaliukas jau.Bet reikia suprast dar ir ja, issivaizduokit,kad gaunat masinu detales, apiekurias nieko nesuprantat ir jas reikia issrusiuoti teisingai kokiek 7 zmonem, parasyt saskaitas, pasverti ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 15, 17:59)
As pati jau labai laukiu ir pradejau ja raginti, nes uzsitese jei rimtai sitas reikaliukas jau.Bet reikia suprast dar ir ja, issivaizduokit,kad gaunat masinu detales, apiekurias nieko nesuprantat ir jas reikia issrusiuoti teisingai kokiek 7 zmonem, parasyt saskaitas, pasverti ir t.t.  doh.gif

O turbūt dar pati normaliai dirba, turi šeimą ir visa kita. Ir pačių prekių turbūt ne dešimt vienetų hihihi.gif
Atsakyti
Tai jo, as suprantu, kad ten daug darbo tai moteriai, bet zinot, kaip norisi kuo greiciau. Na bet tiek laukus, dar pakentesiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 15, 18:27)
Tai jo, as suprantu, kad ten daug darbo tai moteriai, bet zinot, kaip norisi kuo greiciau. Na bet tiek laukus, dar pakentesiu.  ax.gif

Užtat kai viską kartu gausim, tai rankos pakuojant drebės hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 07 15, 19:42)
Užtat kai viską kartu gausim, tai rankos pakuojant drebės hihihi.gif

Faina bus. Suorganizuosim kokiu baliuka, su pricepasi, del MB dar nesugalvoju kaip mes cia elgsimes, tik va gaila,kad arminux lobis keliaus i Siaulius neispakuotas.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 15, 23:03)
Faina bus. Suorganizuosim kokiu baliuka, su pricepasi, del MB dar nesugalvoju kaip mes cia elgsimes, tik va gaila,kad arminux lobis keliaus i Siaulius neispakuotas.

aha.........bet bus nufotografuotas ir visiems parodytas. O ir lobis šį kartą bus kuklus....... smile.gif . Skaitau, skaitau, kad meet'us organizuojates, ir žinau tiksliai, kad negalėsiu atvykti, nors būtų kur apsistoti, verysad.gif Mat vyras iki vasaros pabaigos komandiruotėje, o aš su savo sūnumi namų frontą laikome, mirksiukas.gif
Pagrindinis man dabar rūpestėlis vaiką iki jūros nuvežt, bet tie orai nelabai vis dar gundantys......... g.gif
Atsakyti
Mergikes, kadangi man kai ko reikia is JOAN ir yra dideles nuolaidos skylamusiams, tai jei kas norit, junkites. Tik paskubekit kol yra nuolaida, nenoreciau prazioplint.
http://www.joann.com...p?CATID=cat2785
Ir iskart sutariam laika iki kurio man palaukti ir tik tada siusti uzsakyma.
laurencijos@hotmail.com
Papildyta:
taip pat 'geros dienos" ir cia
http://www.addictedt...ps.com/Specials
Veluoja mums saskaita, bet gal vis tiek jau galim rinktis kas norit.
Taip kad komplektuojam nauja uzsakyma, galioja visos nuorodos, kurias perkele Kristi 13
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 16 liepos 2008 - 14:45
QUOTE(lauramama @ 2008 07 16, 15:50)
Taip kad komplektuojam nauja uzsakyma, galioja visos nuorodos, kurias perkele Kristi 13

Lauramama, o iki kada terminą nustatai? Nes jei tau ten skubu, tai mes prisiderintumėm prie tavęs?
Nes šnd aš turbūt nespėsiu.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 16, 15:50)
Mergikes, kadangi man kai ko reikia is JOAN ir yra dideles nuolaidos skylamusiams, tai jei kas norit, junkites. Tik paskubekit kol yra nuolaida, nenoreciau prazioplint.
http://www.joann.com...p?CATID=cat2785
Ir iskart sutariam laika iki kurio man palaukti ir tik tada siusti uzsakyma.
laurencijos@hotmail.com
Papildyta:
taip pat 'geros dienos" ir cia
http://www.addictedt...ps.com/Specials
Veluoja mums saskaita, bet gal vis tiek jau galim rinktis kas norit.

Aha...koks terminas. Ir aš labiau norėčiau rinktis,bet kai sužinosiu, kiek už laukiamas prekes reiks mokėti.......Pagal tai matysiu, kiek galiu vėl užsisakyti...Jau pradėjau save kontroliuoti...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 07 16, 19:49)
Aha...koks terminas. Ir aš labiau norėčiau rinktis,bet kai sužinosiu, kiek už laukiamas prekes reiks mokėti.......Pagal tai matysiu, kiek galiu vėl užsisakyti...Jau pradėjau save kontroliuoti...... g.gif

Renkames iki penktadienio pietu. O gal bus jau saskaita...jinai man zadejo jau vakar ja parasyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 07 15, 23:49)
Pagrindinis man dabar rūpestėlis vaiką iki jūros nuvežt, bet tie orai nelabai vis dar gundantys......... g.gif

Mielai prašom į svečius thumbup.gif Būtų malonu susipažint mirksiukas.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 07 16, 20:11)
Renkames iki penktadienio pietu.

Nu vos nepražiopsojau verysad.gif
Aš beveik pasiruošus thumbup.gif Krepšelio kopiją tau atsiųsti ?
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 16, 21:05)
Mielai prašom į svečius thumbup.gif  Būtų malonu susipažint  mirksiukas.gif
Nu vos nepražiopsojau  verysad.gif
Aš beveik pasiruošus  thumbup.gif Krepšelio kopiją tau atsiųsti ?

Taip. Tikiuosi greit mes cia susisuksim ir uzsisakysim, nes nuolaidos manau nemazos skylamusiams ir aktiliniams stampukams. Kadangi sis procesas uztrunka, tai jauciu si saskaita bus po kokio menesio vel unsure.gif
Atsakyti