Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(Miglota @ 2008 09 15, 17:40)
Scrap8, per klaida nusipirkau rasalo, kuri nezinau kaip naudot, gal tu zinai?
user posted image

Achieve stunning results by stamping on or applying directly to cardstock, coated paper, tissue paper and other porous surfaces. Opalite pigment ink is a reflective interference ink and is ideal for projects using dark or glossy paper. For dazzling effects, try on shrink plastic. Drying time varies depending on paper texture and weight. Heat setting will speed up drying time.
Opalite yra pigmentiniai rasalai-reiskia kad ilgiau dziusta, bet gali dziuvima paskatint su fenu. Opalite turi toki kaip perlamutrini blizgesi, geriausias rezultatas bus ant tamsaus arba "glossy" popieriaus pavirsiaus.
Atsakyti
Sanrita likau sužavėta tavo lobiais. Jie nuostabūs wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
pasibaigus temai apie scrapbookingo priemones galima diskutuoti CIA 4u.gif
Atsakyti
Nebeturiu jėgų laukti to slice'o. Gal teks prašyti Scrapukės, kad man užsakytų tą išankstinį pirkimą..... bo jau taip aš jo noriu..... O gal kas nors jau rado atsiliepimų apie jį???? Man regis jau kažkas jų turi amerikej.....
Atsakyti
juos lyg ir dalino per prezentacija, tai tikriausiai kazkas jau ir gavo, bet masinis pikmas jauciu bus pries kaledas.. o tu pirk, pirk, tada mums rekomendacijas parasysi ar apsimoka biggrin.gif as irgi jo labai noriu, tik girdejau per video demonstracija, kad jis labai garsiai burzgia.. idomu kaip ten is tiesu g.gif
Atsakyti
Nu tai pjausto tai ir burzgia blink.gif , o man svarbiausia, kad ilgai "grotų" jo peiliai, o kad burzgia tas pats - užsidėsiu ausines....
Bet va kažkaip be amerikonių ir australiečių įvertinimo nesinori pirkti... o jei pasakys kad š.... doh.gif Ką tada reiks daryti....Vž, teks rizikuoti matyt, tik gaila, kad nemažai kainuos šita rizika.... Kita vertus imant doleriais, tai visai nebrangu..... gal ir nėra jis toks geras.....
Blyn, nebežinau ką reiks daryt....
Atsakyti
peilius tikriausiai galima naujus nusipirkt.. o del burzgimo man tai kas, bet as dazniausiai dirbu nakti, tai kitiem seimos nariam tas burzgimas tikrai nepatiktu biggrin.gif
Atsakyti
O tu matei naujų peilių kad būtų atskirai pirkt? Aš ten tik visokių pakrovėjų, tašių, stiklų ant kurių pjaustyt reikia...bet atskirai peilių schmoll.gif
Ir įsivaizduok. Dirbu dirbu, o ima ir nusibaigia peilis - naujo iš amerikės keik laiko reiktų laukti??? Taip ir gali pamiršt ką darei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 09 16, 22:39)
O tu matei naujų peilių kad būtų atskirai pirkt? Aš ten tik visokių pakrovėjų, tašių, stiklų ant kurių pjaustyt reikia...bet atskirai peilių  schmoll.gif
Ir įsivaizduok. Dirbu dirbu, o ima ir nusibaigia peilis - naujo iš amerikės keik laiko reiktų laukti??? Taip ir gali pamiršt ką darei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kol iskepi vyrui fazana vyno padaze tai jis tau tuos peilius ant smirgeliuko pagalanda biggrin.gif
Atsakyti
Juokas juokais, kad va galėčiau pamtyti kaip jie ten atrodo, gal ir tikrai būtų įmanoma patiems pasigaląsti g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti