O Miglota sakykite ar reikia pirkti tik ta masina ar dar kokias kasetes? Gal kas zino kaip is to puslapio prekes uzsisakyti, ar ir vel per tarpininkus?
QUOTE(gabiska @ 2008 09 15, 21:41)
O Miglota sakykite ar reikia pirkti tik ta masina ar dar kokias kasetes? Gal kas zino kaip is to puslapio prekes uzsisakyti, ar ir vel per tarpininkus?
Kasetes reikia pirktis papildomai. Sia masina galima rasti yvairiuose internetinese parduotuvese arba ebay
Miglota ar vis dar domiesi nusipirkti pigiai Distree Ink? Is to pardavejo galima rinktis tokias spalvas: Antique Linen, Black Soot, Fired Brick, Milled Lavender, Mustard Seed, Old Paper, Peeled Paint, Tattered Rose, Tea Dye, Vintage Photo, Walnut Stain, Weathered Wood
Tosk o gal zinote kurioje parduotuveje ji parduodama geriausia kaina? ir ar negeriau pasirinkti kitoki prietaisa karpiniams daryti?
QUOTE(gabiska @ 2008 09 15, 22:44)
Tosk o gal zinote kurioje parduotuveje ji parduodama geriausia kaina? ir ar negeriau pasirinkti kitoki prietaisa karpiniams daryti?
Atvirai nesidomejau Man gaila pinigu tam As kaip ir Miglota turiu replytes... Na kazkaip issiverciu be super masinu
QUOTE(Tosk @ 2008 09 15, 18:30)
Miglota ar vis dar domiesi nusipirkti pigiai Distree Ink? Is to pardavejo galima rinktis tokias spalvas: Antique Linen, Black Soot, Fired Brick, Milled Lavender, Mustard Seed, Old Paper, Peeled Paint, Tattered Rose, Tea Dye, Vintage Photo, Walnut Stain, Weathered Wood
Tosk, as labai noriu, bet neberandu nuorodos o jei tau visu 8 nereikia, tai gal perkam po 4 abi distreso siaip as nebandzius dar, sakyk, o jie truputi tirstesni nei paprastas rasalas, ilgiau dziusta? jei taip tai gal ir embossinimui tinka
QUOTE(Miglota @ 2008 09 16, 00:03)
Tosk, as labai noriu, bet neberandu nuorodos o jei tau visu 8 nereikia, tai gal perkam po 4 abi distreso siaip as nebandzius dar, sakyk, o jie truputi tirstesni nei paprastas rasalas, ilgiau dziusta? jei taip tai gal ir embossinimui tinka
Skystu, dziusta labai greitai tad embossinimui netinka As juos naudoju sendinimui, popieriaus krasciuku paryskinimui.
QUOTE(Tosk @ 2008 09 15, 18:30)
is tavo isvardintu man patiko sitie
Peeled Paint
Tea Dye
Vintage Photo
Weathered Wood
butu gerai visus turet, aisku
gal dar ka gero radai
Miglota, tada as paimsiu distress ink, kada bus pardavimas. Pardavejas negarantuoja 100% kad bus tos spalvos, jei staiga butu ispardaves. Bet man tie distress labai patinka, tad tikrai sunaudosiu. Va cia jo didesniu kiekiu ispardavimai, permesk akimis, gal rasi kas sudomintu. Maciau turi embosinimo milteliu, formu... http://search.ebay.c...dll...o=2&fgtp=
QUOTE(Tosk @ 2008 09 15, 21:49)
Miglota, tada as paimsiu distress ink, kada bus pardavimas. Pardavejas negarantuoja 100% kad bus tos spalvos, jei staiga butu ispardaves. Bet man tie distress labai patinka, tad tikrai sunaudosiu. Va cia jo didesniu kiekiu ispardavimai, permesk akimis, gal rasi kas sudomintu. Maciau turi embosinimo milteliu, formu... http://search.ebay.c...dll...o=2&fgtp=
as ligone visko noriu.. ir embossing pudros ir QUEEN&CO veltu juosteliu
QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 15, 17:12)
manau tu kalbi apie Cricut...cia elektrine masina (iskerpa tokius kaip ir lazerinius iskarpymus, pavadinimus ir t.t. JAV ju galima gaut su dideliom nuolaidom dabar...nors LT nzn net kaip uzsisakyt. Formatas jo labai didelis 30,5 cm.
A ne???? Lekiu pasinagrinėti jo
Papildyta:
Tosk, Miglota baikit čia apie visokius gėrius pliurpt..... bo man reikia ar nereikia užsimanau nuo jūsų kalbų
Jėtau, Miglota, klausei kur galėtume išleisti milijoną???? O gi prisipirkčiau SB prekių
Scrap8, per klaida nusipirkau rasalo, kuri nezinau kaip naudot, gal tu zinai?