Sanrita, lobiai Funtascika!!!
Jei ko pasirodys per daug, priglausiu.
Labas merginos,
Turiu maza klausymeli, labai patinka man lazeriniai karpiniai tik jie gan brangus, gal galit patarti kur galima butu nelabai brangiai masina jiems daryti nusipirkti?
Turiu maza klausymeli, labai patinka man lazeriniai karpiniai tik jie gan brangus, gal galit patarti kur galima butu nelabai brangiai masina jiems daryti nusipirkti?
QUOTE(gabiska @ 2008 09 15, 14:00)
Labas merginos,
Apskritai lazeris yra velniškai brangus malonumas, ir tokių mėgėjiškų lazerinių prietaisų, kiek žinau, nėra , o profesionalūs kainuoja žvėriškai
Tikrieji lazeriniai prietaisai tikrai brangus, bet esu maciusi masinas i kurias dedasi ploksteles ir is popieriaus isspaudziamas paveikslelis ir atrodo jis panasiai kaip lazerinis karpinys.
aparatai, kuriuos mes naudojam iskerta ivairias figuras ir formas.. gali paieskot quickutz arba cuttlebug, ten yra ivairus aparaciukai mechaniniai ir elektroniniai, i kuriuos idejus metaline plokstele arba tam tikra programa, iskertama forma taip pat lapkricio menesi pasirodys naujas irenginys - slice
Sanrita tavo lobiai
..dabar lauksim tavo darbeliu su siais graziaisiais lobiais
..dabar lauksim tavo darbeliu su siais graziaisiais lobiais
Maciau as internete tuos aparaciukus, tik kad nelabai suprantu angliskai, tai ir nezinau kuris geriausias kainos ir kokybes santykiu. Gal kuri esate isbandziusi ir zinote kuris geriausiais?
QUOTE(gabiska @ 2008 09 15, 15:51)
Maciau as internete tuos aparaciukus, tik kad nelabai suprantu angliskai, tai ir nezinau kuris geriausias kainos ir kokybes santykiu. Gal kuri esate isbandziusi ir zinote kuris geriausiais?
priklauso kokie yra tavo poreikiai ir finansines galimybes.. brangiausi yra elektroniniai prietaisai.. as pati naudoju QK replytes, tik jos gana mazos 5x5 cm mazdaug, cuttlebugas didesnis, iskerta didenes figuras, elektroniniai aparatai iskerta didziausias, tiksliai nezinau kokio dydzio, bet gal iki A4 formato
Man reikia ivairiu formu ir dydziu karpiniu, a4 jau didesniu ir nereiketu, o su tais elektroniniais negalima sumaketuoti tame paciame lape ir teksto ir paveikslelio. Man jie reikalingi knygu virseliams puosti. O finansines galimybes vidutines
QUOTE(gabiska @ 2008 09 15, 09:04)
Man reikia ivairiu formu ir dydziu karpiniu, a4 jau didesniu ir nereiketu, o su tais elektroniniais negalima sumaketuoti tame paciame lape ir teksto ir paveikslelio. Man jie reikalingi knygu virseliams puosti. O finansines galimybes vidutines
manau tu kalbi apie Cricut...cia elektrine masina (iskerpa tokius kaip ir lazerinius iskarpymus, pavadinimus ir t.t. JAV ju galima gaut su dideliom nuolaidom dabar...nors LT nzn net kaip uzsisakyt. Formatas jo labai didelis 30,5 cm.
QUOTE(gabiska @ 2008 09 15, 16:04)
cia gali paziuret..
http://www.quickutz....qk2/silhouette/