Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(remini @ 2008 09 11, 14:34)
kaip įdomu  thumbup.gif tikrai norėčiau pabandyti  blush2.gif einu ieškot info ko ten reikia  ax.gif ir kaip viskas vyksta  blush2.gif

Remini, klausyk, aš gi turiu tokio popieriaus......tik va kažaks su fotiku, nufotkinu, bet labai sunkiai kol perkeliu nuotraukas......pasistengsiu kažką pasireguliuoti, gal pavyks, tada nufotkinusi, parodyčiau kokių turiu, galiu šiek tiek pašelpti...... mirksiukas.gif
P.S. jį aš parsisiunčiau iš TAILANDO.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 09 11, 14:04)
Panos,  tai galime pačios tokį popierių pasigaminti  mirksiukas.gif  ir tai nėra sudėtinga  mirksiukas.gif  Plius labai smagus užsiėmimas be to gal tai netgi įmanoma per rugsėjinį susibėgimą pas reliją  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

OOO, mintis graži, bet įtariu nebesuspėsime visko padaryti doh.gif , gal teks pas Agnužę meet'e jau daryti lotuliukas.gif

QUOTE(Sanrita @ 2008 09 11, 14:58)
Pasigirsiu: šiandien pagaliau parėjo mano prekės is joann's  ploja.gif
Šiandien fotoreportažo nežadu, nes nebus laiko.
Bet per savaitgalį pažadu  blush2.gif

Laukiam laukiam laukiam bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 09 11, 16:51)
Remini, klausyk, aš gi turiu tokio popieriaus......tik va kažaks su fotiku, nufotkinu, bet labai sunkiai kol perkeliu nuotraukas......pasistengsiu kažką pasireguliuoti, gal pavyks, tada nufotkinusi, parodyčiau kokių turiu, galiu šiek tiek pašelpti...... mirksiukas.gif
P.S. jį aš parsisiunčiau iš TAILANDO.

aha aš ir Tailande pigiai radau, bet čia bus kitiems kartams thumbup.gif
Ačiū mirksiukas.gif sušelpti gal nereikės, šiandien važiuosiu ieškot, na o jei ne - tai suksiuos su tuo ką rasiu ax.gif
Atsakyti
Remini, nufotkinsiu popierių kurio tu nori. Aš jo turiu įvairaus po didelį lapą.
Keisčiaus su tavimi į ką nors. Ar nori ?
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 09 12, 08:50)
Remini, nufotkinsiu popierių kurio tu nori. Aš jo turiu įvairaus po didelį lapą.
Keisčiaus su tavimi į ką nors. Ar nori ?

g.gif suintrigavai mirksiukas.gif
visai gal ir norėčiau g.gif o ką tau pasiūlyti? gavau kelis rinkinukus popieriaus, bet 8x8, turiu dar šio to, bet nežinau ko tau reikia. tai gal tada darom fotoreportažus - aš savo, tu savo- ir bandysim rinktis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 09 12, 09:12)
g.gif suintrigavai  mirksiukas.gif
visai gal ir norėčiau  g.gif o ką tau pasiūlyti? gavau kelis rinkinukus popieriaus, bet 8x8, turiu dar šio to, bet nežinau ko tau reikia. tai gal tada darom fotoreportažus - aš savo, tu savo- ir bandysim rinktis?  g.gif

OK
Turiu daug ką atviručių gamybai, bet man nėr laiko tuom užsiimti, o ir šiuo metu noro. Seilę pavarvinu į gražius darbus, bet musinėtis g.gif man 30x30 pats tas thumbup.gif
Sufotkinsiu viską per savaitgalį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 09 12, 09:26)
OK
Turiu daug ką atviručių gamybai, bet man nėr laiko tuom užsiimti, o ir šiuo metu noro. Seilę pavarvinu į gražius darbus, bet musinėtis  g.gif  man 30x30 pats tas  thumbup.gif
Sufotkinsiu viską per savaitgalį  mirksiukas.gif

reikia tada kiba į Klaipėdą prisiruošti g.gif reikia mb kalbint lotuliukas.gif
tik pas mane daugiau 20x20, o ne 30x30 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 09 11, 12:10)
help.gif gal galit padėti? kur LT galiu nusipirkti tokio popieriaus?

yra tokia maza parduotuvele senamiesti netoli norvegu ambasados, as ten pirkau smile.gif
Atsakyti
Kaip žadėjau, noriu pasigirti savo naujomis prekėmis, kuriomis vis negaliu atsidžiaugt blush2.gif

Lobiai

Papildyta:
Remini, apie šį popierių kalbame ?

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sanrita kokie lobiai blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif Tu juos visus vienu kartu nusipirkai? Labai graziu dalykeliu ysigyjai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 09 14, 21:58)
Kaip žadėjau, noriu pasigirti savo naujomis prekėmis, kuriomis vis negaliu atsidžiaugt  blush2.gif

Lobiai
Papildyta:
Remini, apie šį popierių kalbame ?

vajei kokie lobiai wub.gif aš ir noriu doh.gif ax.gif
aha apie tokį kalbėjau, bet man jau dega doh.gif šiandien važiuoju po darbo į artmaniją ax.gif bet jei tau nereikia su malonumu priglausčiau 4u.gif tik reikia dabar susitarti kaip g.gif aš dar paskui pafotkinsiu savo turtą, tada ir tarsimės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sanrita, thumbup.gif lobiai. o popieriaus koks gražumas wub.gif
Atsakyti