Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(Miglota @ 2008 08 29, 21:18)
dabar daugelis kompaniju leidzia pirktis tiek lagaminu, kiek nori, bet uz kiekviena lagamina turi susimoketi.. o rankinis bagazas tai pas mane buna ir 10 ir 15 kg.. as labai myliu knygas, o jos labai sunkios  doh.gif

Na jo reikia pirktis, as net nepagalvojau, kad cia bus keliones be vaiku lotuliukas.gif Man daugiau neiseina tysti. O rankinis bagazas pas mane - fotodalykeliai ir Mac, ir ekstra rubai man su maze, jei bagazas kazkur nukeliautu. Mano sesei, kazkada teko sedeti Londone be rubu pora dienu lotuliukas.gif
Dar siulyciau atsizvelgti y ispardavimu sezonus (sausis-vasaris, liepa-rugpjutis), nes tai liecia ir scrapo parduotuves 4u.gif
Atsakyti
20 arba 30 kg. g.gif tai visai neblogai....Nemažai popieriaus parsitempt galėsiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 08 29, 18:57)
Dar siulyciau atsizvelgti y ispardavimu sezonus (sausis-vasaris, liepa-rugpjutis), nes tai liecia ir scrapo parduotuves 4u.gif

Taigi taigi, gal tada teks keliauti po naujųjų į Airiją ar Angliją
Scrap turizmas
Atsakyti
o įdomu, kaip būtų jei pakeliauti nors iki Lenkijos, kas žinot, kaip ten kainos? Ir ar yra Realios, ir svarbiausiai ar yra normalus pasirinkimas.........SB produktų. kazkur REMINI dungusi, Ji gal daugiau apie tai ką patartų........
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 08 29, 13:15)
As tai turiu drauge gyvenancia Londone, ji daznai migruoja i Lt tai gal rimtai reiketu pradeti mastyti apie susikooperavima ir draugiska siuntima is uk..be to gal kas zino geru parduotuviu adresu uk apart ebay?

Yra yra štai viena www.craftsulove.co.uk thumbup.gif (man iš čia sesuo pirko big bite ir kt.)
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 08 29, 19:47)
o įdomu, kaip būtų jei pakeliauti nors iki Lenkijos, kas žinot, kaip ten kainos? Ir ar yra Realios, ir svarbiausiai ar yra normalus pasirinkimas.........SB produktų. kazkur REMINI dungusi, Ji gal daugiau apie tai ką patartų........

jau parsiradau blush2.gif tik nelabai turiu kada rašyt. turiu ką šiuo klausimu pasakyti, bet teks palaukti iki pirmadienio 4u.gif išeisiu į darbą, tai daugiau laiko praleisiu prie kompo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 08 30, 16:22)
jau parsiradau  blush2.gif tik nelabai turiu kada rašyt. turiu ką šiuo klausimu  pasakyti, bet teks palaukti iki pirmadienio  4u.gif išeisiu į darbą, tai daugiau laiko praleisiu prie kompo  lotuliukas.gif
jeeeee remini atdsirado user posted image, uzsuk kada nors pas mums cia papliurpti mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 08 30, 15:09)
Yra yra štai viena www.craftsulove.co.uk  thumbup.gif 

thumbup.gif Koks grožis ...
Atsakyti
Aha, ten visokio gėrio yra bigsmile.gif
Atsakyti
noriu tokio popieriaus rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
eik tu sau koks grozis user posted image ir as tokio noreciau ax.gif
Atsakyti
Oho blink.gif blink.gif blink.gif
Noriu noriu noriu
Miglota, kur galima tokio rasti??? Labai neturiu laiko po inetą landžiot, mesk linką blink.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 31, 23:04)
Oho  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Noriu noriu noriu
Miglota, kur galima tokio rasti??? Labai neturiu laiko po inetą landžiot, mesk linką  blink.gif

http://digitalfreebi...roducts_id=1721 o tu jei laiko neturi tai i google isimesk ir suras tau viska smile.gif
Atsakyti