Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(Tosk @ 2008 08 28, 18:41)
As turiu du raidynus, man uztenka. Gal tik vienom raidem noriu seslius nupirkti.

blush2.gif kokius turi ? ir kokius nori pirkt blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 08 28, 18:29)
Va cia vienas ebay pardavineja alfabetus, siuncia y visas salis. Aukcionuose pas jy galutine kaina sukasi $45-$55. http://search.ebay.c...cropsQQsbrsrtZd

gal kas nors man norit uzsakyt bigsmile.gif as pinigus persiusciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 08 28, 23:23)
gal kas nors man norit uzsakyt  bigsmile.gif  as pinigus persiusciau  blush2.gif

Ir as prisideciau.Gal reikia su giminem is airijos sakyt, kad pas juos siustu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 08 29, 06:37)
Ir as prisideciau.Gal reikia su giminem is airijos sakyt, kad pas juos siustu  g.gif

kiek as pastebejau tai angliskam ebay brangiau negu amerikietiskam, tik aisku siuntimmo islaidos gal is amerikos didesnes g.gif
Atsakyti
Man vat irgi niekaip neaišku, ar labiau apsimoka iš uk, ar iš usa siųstis - neįsikertu, kiek tie siuntimai doh.gif O siunčiantis iš usa turbūt visada dar reik derėtis, kad fiktyvią sumą dėl muitų rašytų? Iš Europo lyg muitų jokių nėra g.gif Lauramama, jei kada per gimines Airijoj siųsi, tai labai norėsiu pasmalsaut, kiek gavosi siuntimo išlaidos. Aš irgi Airijoj turiu pažįstamų, tai gal čia geresnis variantas nei usa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 29 rugpjūčio 2008 - 09:13
QUOTE(justess22 @ 2008 08 29, 10:12)
Man vat irgi niekaip neaišku, ar labiau apsimoka iš uk, ar iš usa siųstis - neįsikertu, kiek tie siuntimai doh.gif O siunčiantis iš usa turbūt visada dar reik derėtis, kad fiktyvią sumą dėl muitų rašytų? Iš Europo lyg muitų jokių nėra g.gif Lauramama, jei kada per gimines Airijoj siųsi, tai labai norėsiu pasmalsaut, kiek gavosi siuntimo išlaidos. Aš irgi Airijoj turiu pažįstamų, tai gal čia geresnis variantas nei usa g.gif

As viska siusdavausi tiesiai pas juos, o po to man persiusdavo, arba atvesdavo jei sutikdavau palaukti. Zymiai pigiau nei i LT tiesiai siustis. O per tarpininkus isivis neapsimoka, bet kai negalejau per gimines, tai teko per tarpininkus.
Atsakyti
As tai turiu drauge gyvenancia Londone, ji daznai migruoja i Lt tai gal rimtai reiketu pradeti mastyti apie susikooperavima ir draugiska siuntima is uk..be to gal kas zino geru parduotuviu adresu uk apart ebay?
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 08 29, 14:15)
As tai turiu drauge gyvenancia Londone, ji daznai migruoja i Lt tai gal rimtai reiketu pradeti mastyti apie susikooperavima ir draugiska siuntima is uk..be to gal kas zino geru parduotuviu adresu uk apart ebay?

Jezau, kaip gerai.Zinau viena parde, is kurios siuncia tik UK, tad i airija negaliu parsisiusti.Ar galetu patarpinikauti is jos?
Va cia ta parda, kurioj yra tie gerieji Dovecraft skylamusiai
http://www.artymiss...._Punches_2.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 29 rugpjūčio 2008 - 14:59
Jei apie UK kalbant ... tai iš principo gerai pasėdėjus inte bilietus pirmyn ir atgal galima už 350 lt rasti ...
Nereiks už siuntas mokėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 08 29, 16:32)
Jei apie UK kalbant ... tai iš principo gerai pasėdėjus inte bilietus pirmyn ir atgal galima už 350 lt rasti ...
Nereiks už siuntas mokėt  g.gif

Tikra tiesa. Aš jau senai mezgu tokią mintį, nes atsibodo kažko vis prašinėti, plius kas gali būt geriau nei pačiai viską iščiupinėti ..........
Mano vieni draugeliai, sugebėjo dar pigiau rast, tačiau gi lėktuvu irgi ribotas kg. kiekis, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 08 28, 23:49)
blush2.gif kokius turi ? ir kokius nori pirkt  blush2.gif

Turiu Classic Biography ir Mini Maggie. Tai dairausi seseliu Maggie, tarkim toks variantas http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

QUOTE(relija @ 2008 08 29, 19:51)
Tikra tiesa. Aš jau senai mezgu tokią mintį, nes atsibodo kažko vis prašinėti, plius kas gali būt geriau nei pačiai viską iščiupinėti ..........
Mano vieni draugeliai, sugebėjo dar pigiau rast, tačiau gi lėktuvu irgi ribotas kg. kiekis, ar kaip?

Kiekviena kompanija turi savo taisykles, daugiausia tai buna 20kg (yra kur ir 30kg) ir rankinis bagazas. Rankinis bagazas tipo 5kg, bet as visada pristampuodavau ten 8-9kg, tik aisku nesigirdavau areuoste lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 08 29, 17:19)
Kiekviena kompanija turi savo taisykles, daugiausia tai buna 20kg (yra kur ir 30kg) ir rankinis bagazas. Rankinis bagazas tipo 5kg, bet as visada pristampuodavau ten 8-9kg, tik aisku nesigirdavau areuoste lotuliukas.gif

dabar daugelis kompaniju leidzia pirktis tiek lagaminu, kiek nori, bet uz kiekviena lagamina turi susimoketi.. o rankinis bagazas tai pas mane buna ir 10 ir 15 kg.. as labai myliu knygas, o jos labai sunkios doh.gif
Atsakyti