Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(lauramama @ 2008 08 28, 15:36)
O is manes nenori pirkti? VZ, kol kas dar nepakuoju as ju tada,nes matau cia ne viena norinti atsirado.
Galiu pasverti, bet imciau kaip uz 1kg, nes jau Sanritai tokia kaina primeciau, keisti nebegaliu  smile.gif

tai vat, kad lauzausi dabar kaip triju metu vaikas doh.gif , ir noriu ir suprantu kad tas aparaciukas tai baike, palyginus su tuo kiek kiti alfabetai kainuoja, tai ziuriu kad aparato islaikymas labai daug kainuos, vienu zodziu, reikia dar gerai apsvarstyti doh.gif

bet kaina tai mestelk i AZ, kad geleciau orentuotis ax.gif
Atsakyti
O štai šiandieniniai mano lobiai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Štampukai manę tiesiog veža lotuliukas.gif Be jų gyventi negaliu
Atsakyti
Lauramama vat cia tai apsipirkimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gera matyt tokias pat ligones. Vakar mb ikiso nosi y mano kambary blink.gif Vargsas gavo soka blink.gif lotuliukas.gif Bet vistik jo reakcija priverte pamastyt, kad mano pamisimo laipsnis jau rimtas... Reiks mazint menesine suma 4u.gif
Papildyta:
Kristi13 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Puikus stampukai thumbup.gif O tas popieriaus pjaustymo daiktas, jis su trijais peiliukais? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 08 28, 16:28)
Kristi13 lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Puikus stampukai thumbup.gif O tas popieriaus pjaustymo daiktas, jis su trijais peiliukais?  blink.gif

Na taip. Vienas pjauna tiesisi, kitas punktyrais, o trečias bangelėmis blush2.gif
Atsakyti
kristi13 thumbup.gif lobiai mestelk adresiuka kur pirkai, man iki kauno gal ir tolokai vaziuoti apsipirkieti, bet kitoms pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
Parduotuvės nuoroda:
http://www.hobbycentras.lt/
Tik šioje nuorodoje nėra sudėta visų prekių. Ten visko žymiai daugiau ir žadėjo, kad dar prekių pagausės.
Atsakyti
Pala pala, tai mane apšvieskite prašau g.gif
Jei aš nusiperku tokį aparačiuką (žnyples), alfabetai ir kiti priedai užsakinėjami vis atskirai ?
Nėra rinkinio ?
Kaip tam aparatui plokštelės - trafaretai angliškai vadinasi, eisiu pažiūrėt kokios kainos - gal išsigąsiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 08 28, 14:43)
Gaila mano kišenė taip neneša verysad.gif O dėl replyčių sakiau reiks tartis su justute22, kiek atsimenu ji pirko iš skrapukės. Turi su siuntiniu atvažiuoti. Gal pridarys man tų raidelių už kokį nors atlygį blush2.gif

O aš šiandien prasisukau pro Kauno pardes. Parodysiu šiek tiek vėliau ką įsigijau gero.

Dėl raidelių kažką sutarsim mirksiukas.gif Bet aš jau irgi pradedu abejot, ar pasiliksiu tas žnyples - jau alfabetų brangumas blink.gif

QUOTE(kristi13 @ 2008 08 28, 16:35)
Na taip. Vienas pjauna tiesiai, kitas punktyrais, o trečias bangelėmis blush2.gif
Šitokį peiliuką aš jau senokai pirkau, bet man jis nepatiko. Pjauna tik ploną popierių (standartinį kopijavimo) ir tai ne visada normaliai nupjauna. O praktiškai nenaudotas - toks įtarimas, kad po kelių kartų peiliukai atšimpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 08 28, 17:22)
Pala pala, tai mane apšvieskite prašau  g.gif
Jei aš nusiperku tokį aparačiuką (žnyples), alfabetai ir kiti priedai užsakinėjami vis atskirai ?
Nėra rinkinio ?
Kaip tam aparatui plokštelės - trafaretai angliškai vadinasi, eisiu pažiūrėt kokios kainos - gal išsigąsiu   hihihi.gif

nu pabandysiu pasvitinti ir pagazdinti lotuliukas.gif
tai vat perkant sita daigciuka, su ruzavu ir juodu, gauni kartu ir raidyna, bet toki mazomis raidytemis, o su tuo melsvai/violetiniu man atrodi ivairias korteles galima iskirsti, bet as isitikinus kad to vieno raidyno man tikrai neuzteks, tada jau isijungia pinigu rijimo masina doh.gif , nes tie raidynai kainuoja daugokai gali cia pasiziureti ju kainu , kitur gal ir pigiau rastum, bet kiek ziurejau tai kainos visur panasios ax.gif, o cia yra dar tokiu dalykeliu pirkti kurie irgi pritaikyti tam aparaciukui,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 28 rugpjūčio 2008 - 16:39
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 08 28, 20:05)
nu pabandysiu pasvitinti ir pagazdinti  lotuliukas.gif
tai vat perkant sita daigciuka, su ruzavu ir juodu, gauni kartu ir raidyna, bet toki mazomis raidytemis, o su tuo melsvai/violetiniu man atrodi ivairias korteles galima iskirsti, bet as isitikinus kad to vieno raidyno man tikrai neuzteks, tada jau isijungia pinigu rijimo masina  doh.gif , nes tie raidynai kainuoja daugokai gali cia pasiziureti ju kainu , kitur gal ir pigiau rastum, bet kiek ziurejau tai kainos visur panasios ax.gif, o cia yra dar tokiu dalykeliu  pirkti kurie irgi pritaikyti tam aparaciukui,

Raidynai zymiai pigesni ebay, galima nusipirkti ir uz $50. As turiu du raidynus, man uztenka. Gal tik vienom raidem noriu seslius nupirkti.
Atsakyti
Va cia vienas ebay pardavineja alfabetus, siuncia y visas salis. Aukcionuose pas jy galutine kaina sukasi $45-$55. http://search.ebay.c...cropsQQsbrsrtZd
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 08 28, 17:33)
Šitokį peiliuką aš jau senokai pirkau, bet man jis nepatiko. Pjauna tik ploną popierių (standartinį kopijavimo) ir tai ne visada normaliai nupjauna. O praktiškai nenaudotas - toks įtarimas, kad po kelių kartų peiliukai atšimpa g.gif

drinks_cheers.gif
va va, dar mane nervina, kad ten tie peiliukai kai užsideda, tai nėra taip labai stipriai stabilūs, na kaip čia pasakius, gali spustelt vienaip arba kitaip ir pasislenka jau kokia milimetro dalim pjovimo linija. Ir nė velnio nesimato, kurią vietą pjauni (va tuo nesimatymu man išvis nervina visi tokie nepermatomi peiliukai, kurie kaip nors ten tvirtinasi prie liniuočių, trafaretų ir t.t. ir pan.) patogiausia visdėlto man asmeniškai pjaustyt su tais aštriais peiliais specialiais (na tuo besisukiojančia galva ar nesisukiojančiu)
Atsakyti