Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(lauramama @ 2008 07 11, 09:15)
Astaa, galesim rinktis uzsakymus kita savaite  mirksiukas.gif

O aš spėsiu į šį užsakymą? Kiek laiko rinksitės? Man reik popieriaus ir įvairių raidelių.
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 11, 06:49)

vien peiliuką ar komplektą?

Galvojau, galvojau, kad gal imsiu komplektą blush2.gif Kilimuką užsisakius iš amerikės, bet daug didesnį. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 11, 10:49)
O aš spėsiu į šį užsakymą? Kiek laiko rinksitės? Man reik popieriaus ir įvairių raidelių.

Palauksim taves mirksiukas.gif
Atsakyti
Lauramama, tik tu įdėk dar kartelį nuorodas, iš kurių bus galima rinktis prekes, nes aš jau nebeatsimenu kurioj ten temoj jos buvo 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytes smile.gif
Ale jus kai kurios tokios ankstyvos...

Remini: parasiau del peiliuko i az
Atsakyti
Registruojuos ir aš čia mirksiukas.gif
Juste ačiū už temelę, visoms gerų apsipirkimų.
Lyg tai mačiau, kad organizuojat naują pirkimą, tai manęs jei ką nelaukite - dabar neužsissakinėsiu, bo darbai darbai darbai užpuolė, apsikuopsiu pirma....

Susitiksime vakare, žiauriai noriu viską paskaityti ir pasisakyti doh.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Štai ką sužvejojau SUPER NETTO parduotuvėje
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Štampukai, lipdukai, popierius vokeliai, atvirukų pagrindai, žirklės, štampavimui mėlynas rašalas ir panašiai. Kainavo 20 lt. be kelių centų. Kokybė pusėtina bet vis šis tas.
Atsakyti
kristi13, nu jau vien už štampukus - abecėlę verta pirkti........labai liuks pirkinys....

Ir aš pasirodysiu, ką man draugė pripirko......

POPIERIUS
user posted image

ŠTAMPUKAI
user posted image

Štampukams DAŽAI
user posted image

Viskas pirkta PANDURO parduotuvėse. Šiaip ten kainos tikrai nemažos, bet pasinaudojau, kad vyko ten vasarinis išpardavimas.

Dėl kelių prekių, kurių turėjau kelis vienodus, tai dar susilaikau...jie jau yra rezervuoti...... mirksiukas.gif todėl kol kas jų čia nerodau...........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 11 liepos 2008 - 15:12
neblogas tavo laimikis thumbup.gif
Papildyta:
Arminux: superiniai stampukai..ir as tokiu noriu...reikes jauciu apsilankyti www.joann.com:)
Atsakyti
Arminux neblogas laimikis. Net seilė tysta pamačius tokius grožius
Atsakyti
kristi13..reikes ir man Vilniuje Netto pardes paieskoti:)
Atsakyti
Merginos, vakar Europoje "Staipa" kanceliarinių prekių parduotuvėje blink.gif užtikau scrap'o rinkinį tokie du nemaži albumai, po 10 raštuotų lapų (?) ir dar kažko ten buvo. Tik kad kainos nežinau doh.gif bet labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 liepos 2008 - 15:23