Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(Sanrita @ 2008 08 25, 11:32)
Štampukų spinta  thumbup.gif
Ar toli tas miestas nuo Bergeno ? g.gif

Sanrita, tikrai toli.. kokie 300 km, bet manau, kad Bergene irgi yra puikiu parduotuviu SB, tikriausiai net geresniu mirksiukas.gif

QUOTE(relija @ 2008 08 25, 11:51)
O tas bangiau - gal gali kokį pavyzdį pateikti?

o tu uzeik ir palandziok ten po prekes, ten visur kainos surasytos smile.gif
va cia pvz. vestuviniai popieriai mirksiukas.gif
Papildyta:
Todėl, kad dar tik pati pradžia scrapinimo, po kelių metų tikrai bus daugiau, tačiau nemanau, kad tiek daug kaip kituose Europos miestuose.... Neturės tokia pardė pelno... Kol žmogeliukai neatpras pirkti Gariūnuose ir Maximose....

cia tai tiesa smile.gif
praeita karta kai ten buvau, tai man toks lengvas sokas buvo, nes buvau visury savaites, vidury dienos, o parduotuve pilna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 08 25, 11:41)
cia daugiau nuotrauku  smile.gif

ohmy.gif mega_shok.gif swoon.gif Kad tokią parduotuvę Lietuvoje... unsure.gif
Atsakyti
Žinote, gal aš susidarau klaidingą vaizdelį, bet kokiu tempu šluojamai tiek scrapukės turtai, (praleidau tik vieną dieną ir jau nebeliko popieriuko) tiek bet kurių kitų merginų išparduotuvės, tai tokia pardė LT tikrai nebūtų bankrote, jei (žinoma) ji turėtų tokią prekių gausybę g.gif
Atsakyti
Todėl, kad dar tik pati pradžia scrapinimo, po kelių metų tikrai bus daugiau, tačiau nemanau, kad tiek daug kaip kituose Europos miestuose.... Neturės tokia pardė pelno... Kol žmogeliukai neatpras pirkti Gariūnuose ir Maximose....

Čia tai tiesa, nors štai šį savaitgalį teko girdėti, kad yra tokia a la paslauga kur žmogus nuneša visas foto (nuo gimimo iki dabar) ir jas gražiai surūšiuoja, tik ar tai atliekama yra scrapbooking principu tai abejoju g.gif

O va imsiu ir atidarysiu aš Scrapbooking'o priemonių pardę  lotuliukas.gif

Niu neprisikalbėk biggrin.gif , o tai teks tai rimtai atidaryti mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 rugpjūčio 2008 - 13:48
QUOTE(Sanrita @ 2008 08 25, 11:26)
Spalio 2 d. išskrendu į Norvegiją savaitgaliui clap.gif
Busiu Bergeno mieste ir jo rajonuose  thumbup.gif
Reik prisimint SB parduotuvių adresus  blush2.gif

Puiku, as tau tuoj ymesiu kelias pardes esancias Bergene 4u.gif

Cia bus ne visai Bergene, bet nepertoliausiai. Adresse: www.papirgleder.no, Temahuset, 5353 Straume. Telefonas 55 09 30 69.
Kitas... http://www.hobbykroken.no/ .Damsgårdsveien 208, 5163 Laksevåg. Telefonas 55015829. Cia ir lebai netoli Bergeno.

Jei dar ka surasiu, parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 25 rugpjūčio 2008 - 14:53
QUOTE(irmulia @ 2008 08 25, 14:47)
Čia tai tiesa, nors štai šį savaitgalį teko girdėti, kad yra tokia a la paslauga kur žmogus nuneša visas foto (nuo gimimo iki dabar) ir jas gražiai surūšiuoja, tik ar tai atliekama yra scrapbooking principu tai abejoju  g.gif
Niu neprisikalbėk  biggrin.gif , o tai teks tai rimtai atidaryti  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Aš žinok, su mielu noru, tačiau vienai tai būtų sunku padaryti - neturiu visai jokių bendradarbiavimo su užsienio firmomis įgūdžių....Plius marketingas visai LT būtų kitoks nei Europoje, nes ten net kai pasibaigia mados banga, prekės būna paklausios, o pas mus....
Baigėsi mada - baigėsi paklausa.
Atsakyti
Scrapuke, azartiskiems zmonems nepatartina aukcionai. Bet man skregai, nera sudetinga. Nelaimiu, nesuku galvos, dairausi naujo daikto. Todel dairausi kurie masiskai pardavineja. Tuomet zinau, kad ta preke po keliu dienu vel pasirodys ir taip si preke bus keleta menesiu tikrai... Man kartais net juoka sukelia tie bidinimai paskutinias minutes bigsmile.gif

tai aisku, jei masiskai pardavineja, ramiai lauki kol vel ta preke atsiras, bet daugumoj kas mane domina ir del ko as paskutinias minutes daboju, tai tokiom prekem kurios jau "discontinued" ir ju beveik niekas daugiau neparduoda. jei ju masiskai butu tai kvaila buciau kad sedeciau ir sekciau.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 25, 18:37)
tai aisku, jei masiskai pardavineja, ramiai lauki kol vel ta preke atsiras, bet daugumoj kas mane domina ir del ko as paskutinias minutes daboju, tai tokiom prekem kurios jau "discontinued" ir ju beveik niekas daugiau neparduoda. jei ju masiskai butu tai kvaila buciau kad sedeciau ir sekciau.

Pradzioj as buvau kvaila ir laukdavau doh.gif lotuliukas.gif O tos prekes kurios jau isejusios is apyvartos, as tiek kantrybes neturiu ardytis per paskutines minutes, ypac su JAV pardavejais, nes ju aukcionai baigiasi kuomet pas mus naktis bigsmile.gif
Atsakyti
Noriu pasirodyti ka gavau siuntinuke (dalis - MB dovana gimtadienio proga) bigsmile.gif
http://public.fotki....ng/dsc0044.html
o CIA viskas, kuo noriu atsikratyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 08 27, 21:44)
Noriu pasirodyti ka gavau siuntinuke (dalis - MB dovana gimtadienio proga)  bigsmile.gif
o CIA viskas, kuo noriu atsikratyti  rolleyes.gif

va cia tai dovanele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 08 27, 13:44)
Noriu pasirodyti ka gavau siuntinuke (dalis - MB dovana gimtadienio proga)  bigsmile.gif

geru priemoniu gavai: tik nz kam ir QK ir Cuttlebug uzsisakei g.gif . Fastenator segtukus prikabint jau seniai yra bet JAV nelabai kam kibo sis irankis: labai apribojama nauda: tik tuos metalinius dekoruotus segtukus (kuriuos perkama atskirai) galima pritvirtint, ir isvis kiek tu ju panaudosi ir ne kiekvienam darbely, bet gal tu numatai daznesni panaudojima? g.gif
O popieriai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 08 27, 21:44)

Lauramama, nu fantastiški įrankiai, o popierius tai labai labai........ wub.gif wub.gif wub.gif
O del tų įrankių, tai labai įdomu ką jie daro, gal gali kada kokį foto reportažėlį padaryti, ir parodyti ką ir kaip jais galima pasidaryti....
Ypač tas Cuttlebug įdomus, kaip suprantu juo galima išgauti faktūras ir gal išpjauna kokias nors formas.........
Atsakyti