Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(Miglota @ 2008 08 24, 23:51)
thumbup.gif

o tavo visa kreditine ar debetine?

Niekad nesukau galvos g.gif Net nezinau... Bet kazkiek y minusa galiu eit (bet kiek nezinau). Su ankstesnaja zinau, kad internetu nieko negaledavau daryt, net uz lektuvo bilietus susimoket.

Relija pas mus su tom kortelem yra ydomiai... Jos duodamos nuo gaunamu pajamu dydzio. Bet tarkim mano ir mb korteles abi visa, bet galiu garantuoti, kad jis y minusa gali eiti zymiai daugiau nei as. Ir pas ji tikrai ne sidabrine ar dar kokia ten...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 24 rugpjūčio 2008 - 20:28
Tosk, pas tave kreditine reiskia, o pas mane paprasta debetine..

na su paypallu mazdaug aisku, o dabar sakykit is kurio ebay pirkti.. nes atrodo ju ne vienas yra.. ir kokia ten procedura tam ebay.. uzsiregistruoji.. statai suma arba perki ir tada jau su tavim susisiekia pardavejas ar paciam riekia stebet ir kaip ten visas susitarimas del siuntimo vyksta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 24 rugpjūčio 2008 - 20:44
Uzsiregistruoji (uzpildai ir savo adresa). Susiradi patinkancia preke, paskaityk apie pardaveja feedback, kur pirkejai paraso yspudzius apie pardaveja (kaip greitai atsiusta preke, jei vyko susirasinejimas, kaip jis vyko, ar prekes originalios, ar atitiko aprasyma ir .t.t). Jei procentaliai patenkintu buna maziau nei 97% su tokiu pardaveju nesusidomiu. Pries dalyvaudama aukcione ar pirkdama, pasiklausiu pasto islaidas ir jei didele suma, ar sutiks parasyti simboline. Tada nuperku preke ir pardavejas automatiskai gauna mano adresa, arba yra knopkes kur gali pakeisti (jei tai dovana). Kada gauni preke, pati parasau atsiliepima (feedback) apie sandory ir tuomet pardavejas irgi turi parasyti kaip jis yvertina tave kaip pirkeja.

Dar... Ne visi pardavejai siuncia y kitas salis. Tad prie tos prekes reikia paziuret ka raso Post to. Turi buti Europa arba Worldwide.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 24 rugpjūčio 2008 - 21:01
Kaip pirkeja, Man aukcijionai nelabai patinka...zmones tiek isiskarsciuoja kompeticijos liepsnele kad kartais daug daugiau sutaria moket negu "Buy Now"-tiesiogiu pirkimu. Taip man teko matyti 10USD vertes Making Memories kempininius stampus kurie aukcijono kovos ikarsty parsidave uz 70 USD blink.gif ...taip norejau but tuo pardaveju. doh.gif :bigsmile
Ne taip paprasta kad ivedi savo max ir "ramiai miegi"...Noredama turet didesni sanca gaut savo geidziama preke labai patariu savo "bid" kaina ivesti tiktai paskutine minute aukcijono...daboti iki beveik paskutiniu minuciu iki termino. Savo max kaina ivedus diena, kelias pries...daug demesio sukelia...ir yra tokiu zmoniu kurie neapsisprende buna ar jiem X-prekes reikia g.gif bet pamate kad kzks domisi bigsmile.gif ...uzsiveda kompeticija tave "numust" (konsumerio psichologija: noriu todel kad kazkas kitas uzsimane). Jau nezinau kiek kartu buvau nuziurejus preke, dabojau...vienas zmogutis ivedes savo bid turejo, bet stebuklingai per paskutine minute iki termino, atsiranda 15 pirkeju. Ebay but sekmingu pirkeju reikia zinoti daug "zaidimu" ir metodikos...as pirkus pardavus arti 1000 daiktu...kzk nusimanau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 25 rugpjūčio 2008 - 05:58
Scrapuke, azartiskiems zmonems nepatartina aukcionai. Bet man skregai, nera sudetinga. Nelaimiu, nesuku galvos, dairausi naujo daikto. Todel dairausi kurie masiskai pardavineja. Tuomet zinau, kad ta preke po keliu dienu vel pasirodys ir taip si preke bus keleta menesiu tikrai... Man kartais net juoka sukelia tie bidinimai paskutinias minutes bigsmile.gif
Atsakyti
Spalio 2 d. išskrendu į Norvegiją savaitgaliui clap.gif
Busiu Bergeno mieste ir jo rajonuose thumbup.gif
Reik prisimint SB parduotuvių adresus blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 08 25, 08:56)
Busiu Bergeno mieste ir jo rajonuose  thumbup.gif
Reik prisimint SB parduotuvių adresus  blush2.gif

OOOO, sėkmės - atvežk foto reportažą iš parduotuvių bigsmile.gif
Atsakyti
as tau galiu reportaza is karto.. cia parduotuve, kurioj as apsipirkineju smile.gif
user posted image user posted image

cia daugiau nuotrauku smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2008 08 25, 07:56)
Busiu Bergeno mieste ir jo rajonuose  thumbup.gif
Reik prisimint SB parduotuvių adresus  blush2.gif

thumbup.gif bent jau akis paganyt tai tikrai turesi i ka, nes pirkti norvegijoj laaabai brangu
Atsakyti
Panos, baikit erzinti su tokiomis wub.gif foto o tai reikės keltis gyventi ten, kur pilna kad net kibirais semk lotuliukas.gif SB ir kt. priemonių ir pan. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Štampukų spinta thumbup.gif
Ar toli tas miestas nuo Bergeno ? g.gif
Atsakyti
Na kodėl pas mus nieko gero nėra. doh.gif Na turiu omenyje. Kai nueini į parduotuvę o ten to gėrio kalnai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 08 25, 11:41)
as tau galiu reportaza is karto.. cia parduotuve, kurioj as apsipirkineju  smile.gif

bent jau akis paganyt tai tikrai turesi i ka, nes pirkti norvegijoj laaabai brangu

Šakės bigsmile.gif blink.gif , o čia tai parduotuvėlė....
O tas bangiau - gal gali kokį pavyzdį pateikti?

QUOTE(irmulia @ 2008 08 25, 12:11)
Panos, baikit erzinti su tokiomis  wub.gif  foto o tai reikės keltis gyventi ten, kur pilna kad net kibirais semk  lotuliukas.gif  SB ir kt. priemonių ir pan.  doh.gif  lotuliukas.gif

Aš jau kurį laiką galvoju apie tai, kad nuo šiol keliausiu ten, kur žinosiu jog yra scrap parduotuvių g.gif

QUOTE(kristi13 @ 2008 08 25, 12:34)
Na kodėl pas mus nieko gero nėra. doh.gif Na turiu omenyje. Kai nueini į parduotuvę o ten to gėrio kalnai bigsmile.gif

Todėl, kad dar tik pati pradžia scrapinimo, po kelių metų tikrai bus daugiau, tačiau nemanau, kad tiek daug kaip kituose Europos miestuose.... Neturės tokia pardė pelno... Kol žmogeliukai neatpras pirkti Gariūnuose ir Maximose....

O va imsiu ir atidarysiu aš Scrapbooking'o priemonių pardę lotuliukas.gif
Atsakyti