Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

Ką gi, merginos - reiks iš kažkur gauti kreditinę ir bandyti....
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 24, 19:09)
Ką gi, merginos - reiks iš kažkur gauti kreditinę ir bandyti....

Kreditinės vietoje gali naudoti ne tik VB "Visa Virtuon", bet ir Hansa banko "Ego" kortelę.
Atsakyti
as jau gundziausi ir klausinejausi tosk ansciau apie ebay, bet neisdrysau blush2.gif tamsus miskas man ten.. o pay pall tai is viso nesuprantu su kuo valgomas doh.gif jauciu reikes kada rimtai atsisest, uzsiimt ir issinagrinet viska.. o dar man kvailai paaiskinkit kur ta paypalla naudot reikes.. cia kaip suprantu kazkas su atsiskaitymais susije.. tai uztenka kad tu ten prisiregistraves ar dar reikia naudot kokiu nors duomenis is ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 08 24, 19:20)
as jau gundziausi ir klausinejausi tosk ansciau apie ebay, bet neisdrysau  blush2.gif  tamsus miskas man ten.. o pay pall tai is viso nesuprantu su kuo valgomas  doh.gif  jauciu reikes kada rimtai atsisest, uzsiimt ir issinagrinet viska.. o dar man kvailai paaiskinkit kur ta paypalla naudot reikes.. cia kaip suprantu kazkas su atsiskaitymais susije.. tai uztenka kad tu ten prisiregistraves ar dar reikia naudot kokiu nors duomenis is ju  g.gif

paypal'as paprasta. Prisiregistruoji - tada turi vartotojo vardą ir slaptažodį. Primygtinai rekomenduoju šiuo atveju nežaisti, ir registruotis į rimtą paštą ir padaryti taip, kad galėtumėte slaptažodį atsiminti. (žinau atvejį - ai, dzin, bus kaip bus wacko.gif O paskui daug nervų ir t.t.) Nes kiti už jūsų nupirktas prekes taip paprastai nesumokės.

Paypal'ui nurodai kreditinės kortelės duomenis, ir jis patikrina, ar iš jos galima nuskaičiuoti pinigų.

O vėliau perkant, kai spaudi ant mygtuko "pay with paypal", atsidaro langas, kuriame turi įvesti vartotojo vardą ir slaptažodį.

Tai pačiai kortelei dviejų vartotojo vardų priskirti negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 24 rugpjūčio 2008 - 19:25
Dar megstu pasirinkti, pardavejus, kurie turi "parduotuve", tad prekes kartojasi po n kartu ir tada stebiu kaip einasi su mano norima preke. Dabar seku QK replytems alfabetus su seseliais... Uzmaciau viena prekeivy is USA, kuris vienam pirkime parduoda 8 DistressInk, arba 9 brads ypakavimus. Taip gaunasi irgi nebloga kaina 4u.gif

Prie kiekvienos prekes yra Ask seller a cuestion. Ten galima paklausti apie preke, apie pasto islaidas (nes ne visi nurodo)... galima susitarti del fiktyvios sumos (del muito).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 24 rugpjūčio 2008 - 19:56
QUOTE(eMAr @ 2008 08 24, 20:13)
Kreditinės vietoje gali naudoti ne tik VB "Visa Virtuon", bet ir Hansa banko "Ego" kortelę.

Blyn, neturiu nei vienos....

O su paypal'u aiškėja...aiškėja.... Bet vistiek nežinau ar man to reikia...
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 08 24, 20:53)
Uzmaciau viena prekeivy is USA, kuris vienam pirkime parduoda 8 DistressInk, arba 9 brads ypakavimus. Taip gaunasi irgi nebloga kaina 4u.gif

Stebi? Šakės nu vsio, reikia ten lyst ir pasinagrinėti, bo nervina kai nesuprantu apie ką čia išvis kalbat,....
Atsakyti
user posted image

aciu, dabar jau mazdaug isisvaizduoju kaip ten kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 24, 23:26)
Blyn, neturiu nei vienos....

O su paypal'u aiškėja...aiškėja.... Bet vistiek nežinau ar man to reikia...
Papildyta:

Stebi?   Šakės nu vsio, reikia ten lyst ir pasinagrinėti, bo nervina kai nesuprantu apie ką čia išvis kalbat,....

Ebay atveria labai placia rinka ir perkant ir parduodant. Didzioji dalis pageidauja atsiskaitymo butent per paypal. Man kaikurios parduotuves Norvegijoje irgi praktikuoja paypall. Jei neklystu tai momentalus atsiskaitymas, tipo pervedi ir pinigai is karto matosi pardavejui (su kortele uztrunka 1-2 dienas). Nebereikia pildyti savo adreso, korteles numerio... Man labai patogu 4u.gif

Va tarkim sitas prekeivis turi visai neblogu dalykeliu skirtu sb http://search.ebay.c...sZkellyshop.123 , Bids - tai aukcionas, Buy it now - pirkti dabar. Aukcione galima yrasyti maksimalia kaina, kuria galite jus moketi. Aukcione yra taip... Starto kaina tarkim 5svarai ir sekantis turi duoti auksctesne kaina 5.5 svarai. Bet galima yrasyti kiek tu gali maximaliai moketi uz preke, tarkim 20svaru. Bet tai nereiks, kad tau ir teks moketi ta 20. Kitiems rodys kad tu pakeliai kaina iki 6svaru. Tada jie didins iki 7svaru. Ir ebay automatiskai uz tave parodys, kad tu bidini 8svarus... O tu tuo metu sau ramiai miegi. Kita diena tik pasitikrini ar tavo max kaina laimejo mirksiukas.gif Jei niekas nemokes 9svaru, tu nuperki daikta uz 8svarus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 24 rugpjūčio 2008 - 20:13
tosk, ar galiu taves paklausti kokia kortele tu atsiskaitineji, nes as turiu hanza banko kreditine lietuviska , o norgej tai pas mane tik paprasta nordejos, tai sita tikriausiai netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 08 24, 23:39)
tosk, ar galiu taves paklausti kokia kortele tu atsiskaitineji, nes as turiu hanza banko kreditine lietuviska , o norgej tai pas mane tik paprasta nordejos, tai sita tikriausiai netinka  g.gif

Lietuvisku as jau seniai nebeturiu ax.gif Mano DNBNOR Visa, bet kol jos neturejau, prekindavaus su mb kortele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 08 24, 20:12)
kol jos neturejau, prekindavaus su mb kortele biggrin.gif

thumbup.gif

o tavo visa kreditine ar debetine?
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 08 24, 21:12)
Lietuvisku as jau seniai nebeturiu ax.gif Mano DNBNOR Visa, bet kol jos neturejau, prekindavaus su mb kortele biggrin.gif

Nuo šito ir reikėjo pradėt aiškint lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti