Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(relija @ 2008 08 21, 15:03)
Nu superinis blogas  thumbup.gif
Va jau nužiūrėjau šitą daiktą
Blyn, kaip aš anksčiau be tokio išgyvenau  doh.gif  jau padariau pas MB užsakymą - dabar ir aš galėsiu daug paprasčiau popierių lankstyt  biggrin.gif
Lendu dar biškitį ten pasiknisiu, o tada jau prie darbų.... Dega....

Man tai sitam bloge patiko, kad yra pateikta taip viskas kad kyla daug miciu interpretacijai. Galvoji sau: "o kodel as pati taip nesumasciau, juk gali dar taip kitaip ir anaip", Vž, patiko man.
Relija, o po eksperimentinio tavo MB popieriaus lankstymo aparato, gal bus galima antro paprasyt? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 21 rugpjūčio 2008 - 15:10
Iš tikrųjų Lauramama super nuoroda. Lendu giliau grožybių paieškot. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 21, 15:03)
Nu superinis blogas  thumbup.gif
Va jau nužiūrėjau šitą daiktą

user posted image

Blyn, kaip aš anksčiau be tokio išgyvenau  doh.gif  jau padariau pas MB užsakymą - dabar ir aš galėsiu daug paprasčiau popierių lankstyt  biggrin.gif
Lendu dar biškitį ten pasiknisiu, o tada jau prie darbų.... Dega....

Jo...daiktelis tikrai neblogas..........o kažin gal kuri atrasite kokioje intern. parduotuvėje.........Man tokio irgi labai reikia..... verysad.gif

jau radau..........bet nepigus........... ax.gif
http://www.franticst...r.com/tools.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 21 rugpjūčio 2008 - 15:36
va radau
Atsakyti
Radau neblogą vietelę tik kainos gal didokos...
Atsakyti
Merginos padekit man su rasikliais...kokiu rasikliu reikia anspaudukams?juk anspaudams yra ne tik padukai, taip? gal galit padeti is joann issirinkti?
Atsakyti
Aš tai nieko dar apie tai nežinau. Einu pasiknisti pati
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 08 21, 17:27)
Merginos padekit man su rasikliais...kokiu rasikliu reikia anspaudukams?juk anspaudams yra ne tik padukai, taip? gal galit padeti is joann issirinkti?

stai cia skrepuke labai issamiai aprasius apie rasalus stampavimui mirksiukas.gif , o as pati turiu tokius atsisiuntus, tai man labai patinka wub.gif zadu per tarpininkes dar viena rinkinuka uzsisakyti nes labai noriu rudos spalvos blush2.gif
Papildyta:
paskaiciau dar karta, jauciu kad klausima ne taip supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 08 21, 16:27)

Dieve kokia kvaila pasijutau....pas Scrapuke bloge juk apie visus man reikiamus rasiklius ir anspaudams padukus aprasyta stupid.gif
Atsakyti
O tai ko kvaila??? Juk susiradai, reiškia gudri mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 08 21, 19:57)

Yra spec.rasikliai 4u.gif Marvy Le Plume II ( http://www.marvy.com...px?ProductID=85 ).Ir bloge apie juos nera. As kaip tik is ebay uzsisakiau biggrin.gif Nes noriu isbandyti.

Va radau ir Joann. http://www.joann.com...equestid=115272
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 21 rugpjūčio 2008 - 20:12
Lauramama, pasiruošus pinigėlius pervedinėt mirksiukas.gif
Pripliusuok skolytę mano ir babyface (jos pinigėlius jau pragėriau ) hihihi.gif
Laukiu info ryt ryte, arba šeštadienį ...
Išvažiuosiu rytoj verysad.gif
Atsakyti