Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(Agneja @ 2008 08 19, 18:43)
na as ir labiau linkusi, bet tai kad nesigaudau visai, ta anglu man  doh.gif  ne viska suprantu, tai bijau pati viena blink.gif

nu nebent labai bijai biggrin.gif , o tos anglų gi nereik ten kažkaip ypatingai išmanyt g.gif
tuo labiau, kad yra tų vertėjų visokių, jei jau kas labai neaišku (pvz. kad ir šis )
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 08 19, 19:30)
UZSUKAU PAS JUS I FAINUMUS, KOKIU TEN GROZIUUUU..... wub.gif , O KAIP STAMPUKUS GAMINAI blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 19 rugpjūčio 2008 - 18:52
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 08 19, 17:10)
O aš tai kažkaip mėgstu būt 'pati sau' , tai pirmiausia sumąstau ko man reikia, tada pasiieškau to ebėjuj; etsy arba tiesiog googlo pasiklausiu apie tą mano ieškomą dalyką , susirandu kokią pardę, pasiskaitau ar siunčia į LT, ir jei man kaina ir sąlygos ten kokios būna priimtinos - perku... Ai- iš tikro ir aš nieko nesigaudau labai, bet tai kai labai reikia, tai ir atrandu ir nusiperku... Aš asmeniškai tingėčiau ten su kažkuo per kažką pirkaliot- man tada atrodo tiek ten visokio vargo, tarimosi, derinimosi...kad jaučiu ir nebereikėtų man jau nieko  rolleyes.gif

Ir aš taip mėgstu, bet gi ką daryt, kai nesiunčia niekur išskyrus pvz. Ameriką ar Australiją???? Ką gi daryt??? O daiktų labai norisi ir reikiasi....

Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 08 19, 19:52)
UZSUKAU PAS JUS I FAINUMUS, KOKIU TEN GROZIUUUU.....  wub.gif , O KAIP STAMPUKUS GAMINAI  blush2.gif

Faina, kad užsukai smile.gif , o apie tuos štampukus man rodos jau tiek pasakojau įvairiose temose doh.gif - aš juos iš gumos skaptuoju lino raižinių technikoj naudojamais rėžtukais (naudoju spec. gumą arba minkštus trintukus)

QUOTE(relija @ 2008 08 19, 19:58)
Ir aš taip mėgstu, bet gi ką daryt, kai nesiunčia niekur išskyrus pvz. Ameriką ar Australiją???? Ką gi daryt??? O daiktų labai norisi ir reikiasi....

na mano reikėjimai gal kokie eiliniai ir visai paprasti, bet pakolkas ko norėjau, tą radau ir atsisiunčiau... rolleyes.gif
Atsakyti
magic, nu ir aš užėjau........šaunuolė esi, gražių darbelių prisižiūrėjau pas tave....... bigsmile.gif
irgi mane tie štampukai sudomino..........ir pagalvojau, kad dar studijų laikais turėjau raižymo įrankius linoleumui, ir dar viskam.......reiks paieškoti, kažkur jie buvo padėti.......... g.gif gal kokį štampuką pavyks pasidaryti......... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 08 19, 21:42)
  gal kokį štampuką pavyks pasidaryti......... smile.gif

friends.gif
taišku, kad pavyks, ten nėra kam nepavykt - tikrai , tiesiog imi ir išgremži viską ko nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 08 19, 20:34)
na mano reikėjimai gal kokie eiliniai ir visai paprasti, bet pakolkas ko norėjau, tą radau ir atsisiunčiau...  rolleyes.gif

Vadinasi yra dvi išvados: arba aš dar visai žalia parsisiuntimų pasaulyje (kas labai tikėtina), arba mano reikėjimai ne labai dideli...., arba trečias variantas, kurio nežinau...
Atsakyti
tom kurios gal nematys plepuciu temoj, apsilankykit mano bloge smile.gif
Atsakyti
Sveikos, zuikos, ir sioje temoje.Yra jau paskutines sasakitos, apsimokam kada tik galim ir laukiam nauju prekiu. Tada arba rodomes organizuojant nauja myta, arba laukiam pas relija susitikimo.
Beje, tarpininke kuri laika neuzsakines is situ pardziu (rankdarbiams priemoniu), matyt pavargo, o ir skola is musu nemaza, turint omeny, kad as pati uzsisakius dar visus agregatus per ja doh.gif
Arminux, gal bandyk ta peiliuka per Taure uzsisakyti, jei skubu tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 21 rugpjūčio 2008 - 07:13
Netycia radau idomu blog'a
http://allistamps.bl...ding-day-3.html
Relijai turetu patiks, cia galybe ideju kaip ir kur panaudoti akrilinius stampukus smile.gif
Atsakyti
Lekiu, žiūrėt
Atsakyti
Nu superinis blogas thumbup.gif
Va jau nužiūrėjau šitą daiktą

user posted image

Blyn, kaip aš anksčiau be tokio išgyvenau doh.gif jau padariau pas MB užsakymą - dabar ir aš galėsiu daug paprasčiau popierių lankstyt biggrin.gif
Lendu dar biškitį ten pasiknisiu, o tada jau prie darbų.... Dega....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 rugpjūčio 2008 - 14:07