Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(Arminux @ 2008 08 19, 12:14)
Ir taip jau gavosi, kad vieną prekę gavau, bet nebelabai žinau kaip su ja elgits........Tikslaiu žinočiau, jei būčiau užsisakiusi kartu ir spec. peiliukų..........

Pasirodo, turėjau atskirai dar užsisakyti ir peiliukus, su kuriais būtų galima pjaustyti pagal šias formas...........Bet dėja, laiku nepagalvojau. doh.gif  doh.gif  doh.gif
Bet gal jūs išradingosios, galite patarti, gal yra kur Lietuvoje pirkti kokių peiliukų, su kuriais galėčiau išsipjauti šias formas........
Ar tyeks padėti į šoną ir laukti kada užsisakysiu iš naujo peiliukus........... doh.gif
lauramama kaip tik ir turi toki peiliuka, kaskada man atrodo rase apie ji, kai tik gavo, o siaip kol kas gali naudoti kaip paprasta trafareta, ir su kokiomis zirklemis iskirpineti, arba manau reiktu to peiliuko kur sukasi aplink savo asi ir toks mazuliukas g.gif irgi kaskur buvo snekama, bet nepamenu dabar kurioje temoje, gal net sitoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 08 19, 14:17)
lauramama kaip tik ir turi toki peiliuka, kaskada man atrodo rase apie ji, kai tik gavo, o siaip kol kas gali naudoti kaip paprasta trafareta, ir su kokiomis zirklemis iskirpineti, arba manau reiktu to peiliuko kur sukasi aplink savo asi ir toks mazuliukas  g.gif  irgi kaskur buvo snekama, bet nepamenu dabar kurioje temoje, gal net sitoje  doh.gif

Kad rašyta buvo tikrai pamenu, ar tik ne tokio peiliuko visos prašėm REMINI, kad parvežtų iš Lenkijos.......
O gal kažkoks panašus būtų kur Lietuvoje nusipirkt, bent jau laikinam naudojimui.........
Lauramama, nagi parodyk man tą peiliuką, prašau labai labai...... ax.gif
Papildyta:
va čia radau peiliuką, ar jis būtų tinkamas???
http://www.dekovita....../language/en"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 19 rugpjūčio 2008 - 13:35
Aš tai tą besisukančių ašmenų peiliuką pirkau iš čia
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 08 19, 14:50)
Aš tai tą besisukančių ašmenų peiliuką pirkau iš čia

O iš to psl. kur nurodei galima siūstis į Lietuvą?
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 08 19, 14:17)
lauramama kaip tik ir turi toki peiliuka, kaskada man atrodo rase apie ji, kai tik gavo, o siaip kol kas gali naudoti kaip paprasta trafareta, ir su kokiomis zirklemis iskirpineti, arba manau reiktu to peiliuko kur sukasi aplink savo asi ir toks mazuliukas  g.gif  irgi kaskur buvo snekama, bet nepamenu dabar kurioje temoje, gal net sitoje  doh.gif

As turiu komplekte templates ir ta specialu peiliuka.Peiliukas turi buti specialus ir Arminux atveju perkasi atskirai, nes visokiu tu templates buna (sirdys, ovalai, apskritimai, kvadratai). Kitokiu peiliuku pagal lekala neispjausi, nes suraizysi plasmase. Reikia dasipirkti specialu.
Man tai superinis didelio skersmens apskritimo pjovimo irenginys.Nors Scrapuke apie si daikteli atsiliepe neigiamai, bet man labai pravercia. O kaip naudoti paziurek cia:
http://www.youtube.c...h?v=4UQNn4ZJDWw
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 08 19, 14:53)
O iš to psl. kur nurodei galima siūstis į Lietuvą?

taišku siunčia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 08 19, 14:50)
Kad rašyta buvo tikrai pamenu, ar tik ne tokio peiliuko visos prašėm REMINI, kad parvežtų iš Lenkijos.......
O gal kažkoks panašus būtų kur Lietuvoje nusipirkt, bent jau laikinam naudojimui.........
Lauramama, nagi parodyk man tą peiliuką, prašau labai labai...... ax.gif
Papildyta:
va čia radau peiliuką, ar jis būtų tinkamas???
http://www.dekovita....../language/en"

Netiks tau sitoje nuorodoje peiliukas.
PAziurek CIA
Uzsakinesiu sau papildomus peiliukus sitam dalykui, galiu tau uzsakyti ta cut'eri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 19 rugpjūčio 2008 - 14:36
QUOTE(lauramama @ 2008 08 19, 15:33)
Netiks tau sitoje nuorodoje peiliukas.
PAziurek CIA
Uzsakinesiu sau papildomus peiliukus sitam dalykui, galiu tau uzsakyti ta cut'eri

oi kaip gerai būtų..........
Gal užsakyk man tą cut'erį, ir komplektuką atsarginių peiliukų...... notworthy.gif ploja.gif
Atsakyti
oj, merginos, as tokia atsilikusi doh.gif
noreciau ir as ka nors uzsisakyti is uzsienio pardziu, tik nieko nesusigaudau, nuejau paziuret pas tarpininkes tai ten devynios galybes tu tarpininku ir parduotuves nurodytos tik batai, apranga...
gal galit kuri rekomenduoti ka? per kuria tarpininke jus uzsisakinejat? ir is kokios pardes, nes as tai zinau tik joann... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 08 19, 15:05)
oj, merginos, as tokia atsilikusi  doh.gif
noreciau ir as ka nors uzsisakyti is uzsienio pardziu, tik nieko nesusigaudau, nuejau paziuret pas tarpininkes tai ten devynios galybes tu tarpininku ir parduotuves nurodytos tik batai, apranga...
gal galit kuri rekomenduoti ka? per kuria tarpininke jus uzsisakinejat? ir is kokios pardes, nes as tai zinau tik joann... doh.gif  doh.gif

Laba as uzsisakineju is Taures...pakolkas nusiskundimu neturiu..uzsakome is puslapio www.joann.com
Atsakyti
O aš tai kažkaip mėgstu būt 'pati sau' , tai pirmiausia sumąstau ko man reikia, tada pasiieškau to ebėjuj; etsy arba tiesiog googlo pasiklausiu apie tą mano ieškomą dalyką , susirandu kokią pardę, pasiskaitau ar siunčia į LT, ir jei man kaina ir sąlygos ten kokios būna priimtinos - perku... Ai- iš tikro ir aš nieko nesigaudau labai, bet tai kai labai reikia, tai ir atrandu ir nusiperku... Aš asmeniškai tingėčiau ten su kažkuo per kažką pirkaliot- man tada atrodo tiek ten visokio vargo, tarimosi, derinimosi...kad jaučiu ir nebereikėtų man jau nieko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 08 19, 16:15)
Laba as uzsisakineju is Taures...pakolkas nusiskundimu neturiu..uzsakome is puslapio www.joann.com

dekui, reikes pabandyt bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 08 19, 17:10)
O aš tai kažkaip mėgstu būt 'pati sau' , tai pirmiausia sumąstau ko man reikia, tada pasiieškau to ebėjuj; etsy arba tiesiog googlo pasiklausiu apie tą mano ieškomą dalyką , susirandu kokią pardę, pasiskaitau ar siunčia į LT, ir jei man kaina ir sąlygos ten kokios būna priimtinos - perku... Ai- iš tikro ir aš nieko nesigaudau labai, bet tai kai labai reikia, tai ir atrandu ir nusiperku... Aš asmeniškai tingėčiau ten su kažkuo per kažką pirkaliot- man tada atrodo tiek ten visokio vargo, tarimosi, derinimosi...kad jaučiu ir nebereikėtų man jau nieko  rolleyes.gif

na as ir labiau linkusi, bet tai kad nesigaudau visai, ta anglu man doh.gif ne viska suprantu, tai bijau pati viena blink.gif
va kas liecia lietuviskas pardes, tai jau viskas aisku lotuliukas.gif tik kad nelabai ka jos turi smile.gif
Atsakyti