Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(Lachesė @ 2008 08 14, 13:25)
sveikos, norėjau paklausti, kada tikėtis siuntinio iš Scrapukės? kažin , koks kelias jam dar liko iki mūsų ?

Kada tiksliai manau niekas nežino, bet visos tikimės šį mėnesį sulaukti.......... ax.gif
Atsakyti
Labuka..rodau savo scrapbookingo turtus Turtai
Atsakyti
Eglu puikus lobiai thumbup.gif

As ir vakar uzsisakiau, dabar laukiu 4u.gif Labai norejau ir is JOANN, bet jie nesiuncia verysad.gif
Atsakyti
Bandau neleist pinigu SB, bet atradau tokiu stampuku. Juos tureciau uzsisakyti, mat pardese aplink nera, bet iseis arti 30 USD (su persiuntimu) uz 1 komplekta...manau nesusilaikysiu (ypac tie pirmi su laukinem gelem). Tik nz ar verta pirkti ir ar daznai naudosiu? Ka manot?
user posted image
user posted image
ir sitie...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jau pirmi kokie wub.gif Tik brangokai g.gif Ir dėl dažno naudojimo abejočiau, nes gana ryškūs piešinukai, ne kaip koks ornamentas, kuris skirtinguose darbeliuose visai skirtingai atrodyti gali rolleyes.gif Arba reik gyvent kaime ir pievas mėgt, daug fotkint jose ir scrapint biggrin.gif Nors ne tik rolleyes.gif Aš tai, jaučiu, imčiau, nes man labai labai gražu blush2.gif
Atsakyti
Arba reik gyvent kaime ir pievas mėgt,

tai tada relijos fazendoj tiktu biggrin.gif ...o paieskojus radau uz 20...tai gal tikrai verta tada...
Atsakyti
Oje, relijos "Fazendai" labai tinka thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As siandien gavau siuntinuka... Ziuriu kad pradejau isleisti mazesnes sumas kas menesy. Jau savaite kaip gavau alga, o as dar vis turiu pinigu bigsmile.gif

Miglota gal ka ydomaus rasi , nuolaidos nuo 50% http://www.scrapogsa...no/specials.php
O cia labai geros nuolaidos QK GooseBumpz (isspausti reljefus) 70% http://www.hobbykrok...n_page=specials
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 15, 20:29)
Bandau neleist pinigu SB, bet atradau tokiu stampuku. Juos tureciau uzsisakyti, mat pardese aplink nera, bet iseis arti 30 USD (su persiuntimu) uz 1 komplekta...manau nesusilaikysiu (ypac tie pirmi su laukinem gelem). Tik nz ar verta pirkti ir ar daznai naudosiu? Ka manot?
manau kad daznai eini pasivaikscioti i parka su vaikais, tai tikrai manau rasi kur panaudoti, aisku brangoki doh.gif , o tie kiti tai irgi man ydomus, bet toks jausmas kad panaudojimas siauriasnis
Atsakyti
Pirmi waw thumbup.gif
Aš imčiau ....

Mano dukriukas dėl pienių jau nužydėjusiu, ten kur pūsti reikia pamišus ...
tai kai pamačiau šius štampukus ... prisiminiau jos maniją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 15, 20:29)

Vaje...man tie pirmieji wub.gif Jau tokio grožio štampukų pasaulyje seniai nemačiau blink.gif Jau kaip tokių norėčiau wub.gif Ale pirma scrapukės siuntinio reik sulaukti doh.gif Tada jau į naujus grobius dairysiuos hihihi.gif
Atsakyti
Lauramama, ačiū tau dideliausias, pasiėmiau siuntinuką, viskas labai gražu.....Tik iš karto pasigailėjau, kad tiek mažai tebuvau užsisakiusi.......... doh.gif

Ir taip jau gavosi, kad vieną prekę gavau, bet nebelabai žinau kaip su ja elgits........Tikslaiu žinočiau, jei būčiau užsisakiusi kartu ir spec. peiliukų..........
user posted image

Pasirodo, turėjau atskirai dar užsisakyti ir peiliukus, su kuriais būtų galima pjaustyti pagal šias formas...........Bet dėja, laiku nepagalvojau. doh.gif doh.gif doh.gif
Bet gal jūs išradingosios, galite patarti, gal yra kur Lietuvoje pirkti kokių peiliukų, su kuriais galėčiau išsipjauti šias formas........
Ar tyeks padėti į šoną ir laukti kada užsisakysiu iš naujo peiliukus........... doh.gif
Atsakyti