Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(relija @ 2008 08 12, 22:53)
Lauramama, ar man rezervavai ką parašiau į AŽ???? Neatiduok kitom panom blink.gif

O atsinešti galite ir turite viską, ką tik sugalvojate. Jau įsivaizduoju kaip bus super  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

Rezervavau.Popieriaus liko tikrai nemazai. Siandien dar storesnio priplesiau vienspalvio, galesit rinktis.Dar turiu kelis stampukus pardavimui, nes nepanaudosiu, manau.Is eglu tai noreciau perziureti ta Wedding rinkinuka, gal keliu popieriuku ir prireiks.As jau persikroviau tom priemonem, dabar jau reikia i kita etapa pereiti.Darytis foto ir scrapint mirksiukas.gif
Atsakyti
Grizo vyras su siuntiniu....valio!!!!!...ryt atsivesiu viska parodyti...mirstu is laimes...bet noriu dar daugiau...kaip lauramama tureti...siaubas..man pirkimo manija:))))
Atsakyti
Eglu, jei turi ką nereikalingo iš Wedding popierių aš irgi labai noriu, bo man kai jau užsakė nebebuvo.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 08 12, 23:40)
Grizo vyras su siuntiniu....valio!!!!!...ryt atsivesiu viska parodyti...mirstu is laimes...bet noriu dar daugiau...kaip lauramama tureti...siaubas..man pirkimo manija:))))

Nieko pas mane te blatno nera.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 08 13, 00:15)
Nieko pas mane te blatno nera.

Prasideda rolleyes.gif Pas mane su tavo lobiais palyginus - apgailėtina situacija.
Jau patikėk - turi laaabai daug mirksiukas.gif , bet aš labai džiaugiuosi, pas tave viską gyvai pamatysiu ir prisipirksiu kalnus tada lotuliukas.gif
Atsakyti
kzks klause apie fluid chalk ink: tai rasalas stampavimui, sendinimui- skiriasi tik tuo kad jo konsistencija (gramatika? blush2.gif ) yra matine tokia pudrine o ne tokia dregna kaip pigmentiniai rasalai.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 13, 07:51)
kzks klause apie fluid chalk ink: tai rasalas stampavimui, sendinimui- skiriasi tik tuo kad jo konsistencija (gramatika? blush2.gif ) yra matine tokia pudrine o ne tokia dregna kaip pigmentiniai rasalai.

Sakyk o asmeniškai tau kurie labiau patinka?
Atsakyti
ups, as tuoj grisiu is drauges nicko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausreliukas: 13 rugpjūčio 2008 - 09:42
QUOTE(ausreliukas @ 2008 08 13, 10:39)
ups, as tuoj grisiu is drauges nicko

jau grizau pomidorai2.gif Nesusipratimas man cia gavosi blush2.gif
Nu tai rasau, jau apie tuos rasalus irgi savo nuomone
Tie chalks tai man labiau patinka naudoti su akriliniais stampais,o tie pigmentiniai - su guminukais.
Siaip rasalai gelyteja man labiausiai patiko ir konsistencija ir spalvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 08 13, 02:47)
jau grizau  pomidorai2.gif Nesusipratimas man cia gavosi  blush2.gif
Nu tai rasau, jau apie tuos rasalus irgi savo nuomone
Tie chalks tai man labiau patinka naudoti su akriliniais stampais,o tie pigmentiniai - su guminukais.
Siaip rasalai gelyteja man labiausiai patiko ir konsistencija ir spalvos  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 08 13, 10:47)
jau grizau  pomidorai2.gif Nesusipratimas man cia gavosi  blush2.gif

aha, ne aš viena čia jau prasigėrus lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, norėjau paklausti, kada tikėtis siuntinio iš Scrapukės? kažin , koks kelias jam dar liko iki mūsų ?
Atsakyti