Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

lauramama ar turi mano pašto adresą naują. Na čia tik tarp kitko bijau pražiopsoti savo big-bitą ir dvi gėlytes colr box(pigmentinius rašalus)
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 11, 07:49)
kaip supratau tau visą komplektą, ane? o tau užteks tokio dydžiokaip pas mane? nes berods buvo ir didesnis padas, bet jau ir brangesnis  ax.gif
vien peiliuką ar komplektą?

remini, jeigu tavęs nesumakaluosiu, tai man geriau būtų didesnis padas, nes mažą turiu. Jeigu didelio nebus, tada tik peiliuką. Ar gerai?

P.S. Na taip gaunasi, kad mūsų užsakymams tau reiks turėti atskirą pricepą. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 11 liepos 2008 - 07:48
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 11, 07:41)
Nuo sekmadienio iki pirmadienio manęs nebus ax.gif Išvykstu į kaimą

nebus iki kito pirmadienio
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 11, 09:04)
nebus iki kito pirmadienio

As uzdesiu, nieko tu nepraziopsosi.
Astaa, galesim rinktis uzsakymus kita savaite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 11, 08:48)
remini, jeigu tavęs nesumakaluosiu, tai man geriau būtų didesnis padas, nes mažą turiu. Jeigu didelio nebus, tada tik peiliuką.  Ar gerai?
P.S. Na taip gaunasi, kad mūsų užsakymams tau reiks turėti atskirą pricepą.  lotuliukas.gif

ok mirksiukas.gif
vat aš irgi jau galvoju, kad reiks atsisakyt visų lagaminų, kad paskui sutalpinti visas prekes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 11, 09:15)
Astaa, galesim rinktis uzsakymus kita savaite  mirksiukas.gif

thumbup.gif Tik pirma apsimokėt noriu ankstesnę sąskaitą. Nemėgstu, kai skolos velkasi. smile.gif
Atsakyti
Aš jokiu būdu neskubinu ...
Turiu priemonių su kuom dirbti.
Tačiau poreikiai auga hihihi.gif

Turiu klausimą:
Tas aparačiukas kaip fenas, ką jis daro. Džiovina g.gif
Lietuvoje pardavinėjami birūs blizgučiai. Jie tam aparatui tinka, ar spec reikia g.gif
Pamoką žiūrėjau, ale kažkaip nedaeina ....
Atsakyti
remini, ir aš labai norėčiau to peiliuko su padukų......ar dar galima? Laikiausi iš paskutiniųjų, bet labai noriu........ir aš. smile.gif

mergytės, gi sugryžo mano draugė iš Švedijos, parvežė visokių gėrybių, tuoj eisiu fotkinti, pasirodysiu, o kelis štampukus per klaidą parvežė tokius pat.tai jei kam patiks galėsiu perleisti............ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 07 11, 09:50)
mergytės, gi sugryžo mano draugė iš Švedijos, parvežė visokių gėrybių, tuoj eisiu fotkinti, pasirodysiu, o kelis štampukus per klaidą parvežė tokius pat.tai jei kam patiks galėsiu perleisti............ smile.gif

Arminux, jau laukiu issiziojusi tavo pasiulymo del atsikratymo stampukais. g.gif
Atsakyti
Ir aš. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 11, 09:35)
Turiu klausimą:
Tas aparačiukas kaip fenas, ką jis daro. Džiovina  g.gif
Lietuvoje pardavinėjami birūs blizgučiai. Jie tam aparatui tinka, ar spec reikia  g.gif
Pamoką žiūrėjau, ale kažkaip nedaeina ....

Jisai ne tai kad dziovina, bet lydo ta daza.as manau,kad turi buti speciali embossing pudra - matine, perlamutras arba blizgi.
Jei imtum statybinio feno tikraja paskirti,tai jis dazniausiai naudojamas dazu nuo pavirsiu nuemimui. Man MB senukuose uz 150lt nupirko, pats isrinko toki kad pirstu nenusisvilinciau. Beje, reiktu ir pinceto ilgo pasieiskoti dar,kad ta popieriu laikyti tureciau su kuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 11 liepos 2008 - 09:15
QUOTE(Arminux @ 2008 07 11, 09:50)
remini, ir aš labai norėčiau to peiliuko su padukų......ar dar galima? Laikiausi iš paskutiniųjų, bet labai noriu........ir aš. smile.gif

užsirašiau mirksiukas.gif mb mane turbūt iš namų išvarys doh.gif jau tooookį sąrašą turiu lotuliukas.gif tikiuosi supykęs nepersigalvos važiuoti lotuliukas.gif

laukiam laukiam 4u.gif liežuvius iškišusios lotuliukas.gif
Atsakyti