MB vakare gryz, tai paprasysiu kad nors viena istrauktu is po kampu, galesiu atidziau pasiziureti ir parasysui kaip jie atrodo ir su kuo jie valgomi tik kad nepamirsciau
Žiūriu į jūsų pageidaujamus įrankius ir gavoju - ar aš čia tokia atsilikus, ar jūs taip toli pažengusios, kad man net nepavyt ... Ką su tais lygintuvėliais reik daryt ?
Tie maži lygintuvėliai skirti siuvančioms- kokias nors smulkias siūles užlygint, juosteles prilyginamas prilygint ir pan., skiautininkėms, lėlininkėms - mažiems rūbams visokiems siūnant ir t.t. ir pan. Asmeniškai man reikalinga aplikacijoms ant atvirukų (nes ne visada galima lygint visą atviruką, o su paprastu lygintuvu galima prilygint tik taip) taip pat naudojantis tokiu mažiuku lygintuvu galima prilygint pvz. kokį audinį ant įvairių daiktų (na kad ir kokios dėželės vidų prilygint kokiu prilyginamu audiniu) Ai ir šiaip- galima kristalus prilygint . Na viežo man jis reikalingas visokiems dalykams klijuoti prilyginimo būdu
rinkinuka su tokiu mini lygintuvu maciau siandien prie kalvariju turgelio toja audiniu oarduotuveja, nufotkinau su telefonu, bet perkelti galesiu tik kai MB gryz, pas ji tas bliutufikas, kaina buvo lyg tai 50 lt , bet ten dar keletas antdaliu buvo, buvo ir tiems kristaliukasm pritvirtinti, nu vien zodziu teks vakaro palaukti
Merginos, tai jūs atsineškit ryt į mytą viską, ką norėtumėt parduot/mainyt, gerai? Lauramama, jei dar liks laisvo popieriaus, aš ryt vietoj išsirinkčiau.
Merginos, tai jūs atsineškit ryt į mytą viską, ką norėtumėt parduot/mainyt, gerai? Lauramama, jei dar liks laisvo popieriaus, aš ryt vietoj išsirinkčiau.
Aš peržiūrėjau visas savo SB atsargas ir pamačiau, kad pasdalinti galiu viso labo viena mini knygele. Nes mini knygelių turiu net 7. Beje, 2 pasidariau pati. Žodžiu, vieną knygelę galiu kam nors perleist. Ar prigriebt?
Ji gėlės formos, gauta per pirmą siuntimą iš Scrapukės. Gavau 3 panašias. Va čia pasižiūrėkit:
As tai galiu prigriebti apsikeitimui arba pardavimui stai tokiu popieriu popieriai ir stai tokiu dalykeliu dalykeliai jeigu tik kas pageidaujat:) Papildyta: Beje noriu pasigirti kad as jau irgi gavau savo siuntini is joann..vakare vyras parves..tai ryt prigriebsiu pasirodyti...ir gal dar is jo turesiu kapasiulyti kitoms:)oij laukiu laukiu..vyro griztant namo laukiu:))))(p.s.siuntinio labiau:))))