Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(irmulia @ 2008 08 12, 08:17)
taigi ir man prireikė to adapterio  doh.gif
MB vakare gryz, tai paprasysiu kad nors viena istrauktu is po kampu, galesiu atidziau pasiziureti ir parasysui kaip jie atrodo ir su kuo jie valgomi lotuliukas.gif tik kad nepamirsciau g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 12 rugpjūčio 2008 - 10:56
QUOTE(lauramama @ 2008 08 12, 09:34)
apie tuos cat's eye kalbi?

Na tie kur 34 numeriuku pas tavę pažymėti. Dažnai juos matau bet pirkti vis dar nesigundau. Nežinau kur galima naudoti.
Atsakyti
Žiūriu į jūsų pageidaujamus įrankius ir gavoju - ar aš čia tokia atsilikus, ar jūs taip toli pažengusios, kad man net nepavyt ... g.gif Ką su tais lygintuvėliais reik daryt ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 08 12, 13:44)
Ką su tais lygintuvėliais reik daryt ?  g.gif

Tie maži lygintuvėliai skirti siuvančioms- kokias nors smulkias siūles užlygint, juosteles prilyginamas prilygint ir pan., skiautininkėms, lėlininkėms - mažiems rūbams visokiems siūnant ir t.t. ir pan. Asmeniškai man reikalinga aplikacijoms ant atvirukų (nes ne visada galima lygint visą atviruką, o su paprastu lygintuvu galima prilygint tik taip) taip pat naudojantis tokiu mažiuku lygintuvu galima prilygint pvz. kokį audinį ant įvairių daiktų (na kad ir kokios dėželės vidų prilygint kokiu prilyginamu audiniu) Ai ir šiaip- galima kristalus prilygint . Na viežo man jis reikalingas visokiems dalykams klijuoti prilyginimo būdu smile.gif
Atsakyti
Lauramama, ech..rezervuok man ir 24 nr pazymetus stampukus..smile.gif
Atsakyti
rinkinuka su tokiu mini lygintuvu maciau siandien prie kalvariju turgelio toja audiniu oarduotuveja, nufotkinau su telefonu, bet perkelti galesiu tik kai MB gryz, pas ji tas bliutufikas, kaina buvo lyg tai 50 lt , bet ten dar keletas antdaliu buvo, buvo ir tiems kristaliukasm pritvirtinti, nu vien zodziu teks vakaro palaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, tai jūs atsineškit ryt į mytą viską, ką norėtumėt parduot/mainyt, gerai? ax.gif Lauramama, jei dar liks laisvo popieriaus, aš ryt vietoj išsirinkčiau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 08 12, 15:01)
Merginos, tai jūs atsineškit ryt į mytą viską, ką norėtumėt parduot/mainyt, gerai?  ax.gif  Lauramama, jei dar liks laisvo popieriaus, aš ryt vietoj išsirinkčiau.  bigsmile.gif

ok.prigriebsim:)
Atsakyti
Aš peržiūrėjau visas savo SB atsargas ir pamačiau, kad pasdalinti galiu viso labo viena mini knygele. blush2.gif Nes mini knygelių turiu net 7. biggrin.gif Beje, 2 pasidariau pati.
Žodžiu, vieną knygelę galiu kam nors perleist. Ar prigriebt?

Ji gėlės formos, gauta per pirmą siuntimą iš Scrapukės. Gavau 3 panašias.
Va čia pasižiūrėkit:

mini knygelė
Atsakyti
As tai galiu prigriebti apsikeitimui arba pardavimui stai tokiu popieriu popieriai ir stai tokiu dalykeliu dalykeliai jeigu tik kas pageidaujat:)
Papildyta:
Beje noriu pasigirti kad as jau irgi gavau savo siuntini is joann..vakare vyras parves..tai ryt prigriebsiu pasirodyti...ir gal dar is jo turesiu kapasiulyti kitoms:)oij laukiu laukiu..vyro griztant namo laukiu:))))(p.s.siuntinio labiau:))))
Atsakyti
nu va pagaliau prisiminiau apie ta aparaciuka cia jo nuotraukyte,

user posted image
Atsakyti
Lauramama, ar man rezervavai ką parašiau į AŽ???? Neatiduok kitom panom blink.gif

O atsinešti galite ir turite viską, ką tik sugalvojate. Jau įsivaizduoju kaip bus super bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 12 rugpjūčio 2008 - 21:54