Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

MAGIC, na bet tu ir kūrybinga galvelė wub.gif Aš turiu tą 3D laką su boružėle, kaip pati nesusivokiau išbandyt???? blush2.gif Ačiū už idėjas oro_buckis.gif
Atsakyti
Durnas klausimelis... Bet megstu apsidrausti... Dabar Joann daug nuolaidu, ir kaip mano durna galva isnesa pirmas uzsakymas pristatomas nemokamai, jei uzsakoma prekiu daugiau nei 35$. g.gif

* Free standard shipping with your order of $35 or more.
Special handling charges (if applicable) still apply. Does not apply to Jo-Ann Gift Card purchases. $35 minimum is based on the subtotal before tax and excludes Jo-Ann Gift Card purchases, Framed Art & Mirrors and special handling charges. Limited to available online stock; no rain checks will be issued. Promotion code can only be used once per person, cannot be combined with other promotion codes and cannot be used on past purchases.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 08 11, 21:49)
Durnas klausimelis... Bet megstu apsidrausti... Dabar Joann daug nuolaidu, ir kaip mano durna galva isnesa pirmas uzsakymas pristatomas nemokamai, jei uzsakoma prekiu daugiau nei 35$. g.gif

* Free standard shipping with your order of $35 or more.
Special handling charges (if applicable) still apply. Does not apply to Jo-Ann Gift Card purchases. $35 minimum is based on the subtotal before tax and excludes Jo-Ann Gift Card purchases, Framed Art & Mirrors and special handling charges. Limited to available online stock; no rain checks will be issued. Promotion code can only be used once per person, cannot be combined with other promotion codes and cannot be used on past purchases.

net nezinau, galiu uzklausti
Ikleiu savo prekytes kuriom noriu dalintis
http://public.fotki....s-sb-priemones/
ir kuriom noriu pasigirti (papildyta)
http://public.fotki....a/scrapbooking/
Atsakyti
Lauramama, tai man dar popierių rezervuok, tik blyn, kiap tau juos įvardint? g.gif gi ten nėra pavadinimų ar dar ko nors panašaus....Ką daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 11 rugpjūčio 2008 - 22:12
Nu lauramama...... Nu tikrai visko per daug turi.... nu po perkūnais, vsio sprogsiu iš pavydo....blyn
gi
Atsakyti
Lauramama, o kaip ten su trukumais, ar issiaiskinai ka smile.gif
Atsakyti
LAURAMAMA džiaukis manęs nebus myte, tikrai ką nors iš tavęs iškaulinčiau lotuliukas.gif
Visos tavo priemonės puikios ir tie štampukai, raidelė. Na viskas ką turi.
Norėčiau paklausti ką daro tie color box lapeliai? Matau ant jų užrašyta chalk. Tad dar iki šiol nelabai suprantu kam jie skirti.
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 08 09, 20:43)
Aš kiek pažiūrinėjau tų visokių 'degintuvų' galia apie 16w, tai adapteris neturėtų būt labai brangus, bet jau geriau iš anksto pasiieškot, paklausinėt, manau  rolleyes.gif

taigi ir man prireikė to adapterio doh.gif

QUOTE(*MAGIC* @ 2008 08 09, 20:43)
Aš savo tiems aplikacijų prilyginimams papirkau radus enkaustikui skirtą įrankį su europiniu kištuku, manau, kad man tiks ir toks.

bigsmile.gif mestėlk nuotraukytę savo įrankio a? mirksiukas.gif taip įdomu, kas ten per daiktas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 08 12, 07:32)
LAURAMAMA džiaukis manęs nebus myte, tikrai ką nors iš tavęs iškaulinčiau lotuliukas.gif
Visos tavo priemonės puikios ir tie štampukai, raidelė. Na viskas ką turi.
Norėčiau paklausti ką daro tie color box lapeliai? Matau ant jų užrašyta chalk. Tad dar iki šiol nelabai suprantu kam jie skirti.

apie tuos cat's eye kalbi?
Atsakyti
Lauramama, noriu rezervuoti 15 ir 20 paveikslelyje popieriu:)
Papildyta:
Lauramama...nu nieko sau uzsipirkai:)..mane turbut vyras po tokio siuntinio is namu isvarytu:))...labai daug graziu daikciuku gavai...as jau rezgu minti kaip antra uzsakyma is joann daryti:)
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 08 12, 07:32)
Matau ant jų užrašyta chalk. Tad dar iki šiol nelabai suprantu kam jie skirti.

Aha- būt smagu sužinot plačiau apie tas 'chalk' pagalvėles. Kaip aš įsivaizduoju, tai jos kažkokios 'lengvos' 'pastelinės' , gal kokiam fonui štampuot ar kam. Aš pati turiu tų 'chalk' dėželę (na kur panašu į akių šešėlius), tik nelabai dar kur panaudojau....

QUOTE(irmulia @ 2008 08 12, 08:17)

bigsmile.gif  mestėlk nuotraukytę savo įrankio a?  mirksiukas.gif  taip įdomu, kas ten per daiktas bigsmile.gif

Va šitoks tas enkaustiko įrankis (pamaniau, kad man tiks, nes gi vaškas tirpsta neukštoje temp., tai manau, kad man tiks ir kokioms medžiagėlėms ir popierėliams prilygint, nes ir antgalis tas toks panašus į lygintuvėlį)
Šiaip, jei reik mažo lygintuvo, tai esu radus va tokį, šitam reiktų tik kištuko perėjimą pasipirkt, be jokio adapterio.
Ai, bet aš šįkart pataupiau, tas enkaustikui pigesnis gavosi už tą lygintuvėlį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 08 12, 09:33)
Va šitoks tas enkaustiko įrankis (pamaniau, kad man tiks, nes gi vaškas tirpsta neukštoje temp., tai manau, kad man tiks ir kokioms medžiagėlėms ir popierėliams prilygint, nes ir antgalis tas toks panašus į lygintuvėlį)
Šiaip, jei reik mažo lygintuvo, tai esu radus va tokį, šitam reiktų tik kištuko perėjimą pasipirkt, be jokio adapterio.
Ai, bet aš šįkart pataupiau, tas enkaustikui pigesnis gavosi už tą lygintuvėlį  rolleyes.gif

Oi ačiū 4u.gif aš taip ir maniau, kad čia toks bus. Pas mane yra tik toks ir jis mažiukas:

user posted image

Tiesą sakant, man užtektų vien tik tų antgaliukų, mat spėju, kad jie tinka bet kokiam tokiam įrankiui ? g.gif

O gal kartais turi atliekamų? 4u.gif
Papildyta:
Va šito tai norėčiau wub.gif

user posted image

o čia dar vienas kitoks truputį

user posted image

Kiek pamenu www.joann.com buvo šių lygintuvėlių bigsmile.gif lekiu žiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 rugpjūčio 2008 - 10:31