Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 08 09, 22:49)
o kiek tas krokodilas sveria ax.gif , o tos gelytes sunkios, noriu truputuka parsisiusti, bet neapsisprendziu, ar gelyte, ar pora tokiu kur as pati turiu  ax.gif

Na pasvėriau su maistinėmis svarstyklėmis lotuliukas.gif . Gėlytė sveria tik 140 g. o krokodilas be įpakavimo 1 kg. 30g. Na tas įpakavimas gali sverti gal 50g
QUOTE(relija @ 2008 08 09, 23:57)
iš kurios pardės?

pirkta iš joan
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 10 rugpjūčio 2008 - 07:04
QUOTE(Eglu @ 2008 08 09, 17:00)
..taigi noriu papasakok ispudzius..pirmiausia tai apie Helios City parduotuve "Ispudziu studija".. yra embossing pudros..

Eglu, o kas ten per pudra? Jaučiu, ne tas pats kas milteliai? blush2.gif

Aš pirkčiau embossing miltelių. Gal kas turi parduot arba planuoja siųstis prekyčių iš užsienio - aš prisijungčiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 08 10, 12:15)
Eglu, o kas ten per pudra? Jaučiu, ne tas pats kas milteliai?  blush2.gif

Aš pirkčiau embossing miltelių. Gal kas turi parduot arba planuoja siųstis prekyčių iš užsienio - aš prisijungčiau.  ax.gif

buvau imetus kelius puslapius atgal raudonu embosinimo milteliu, bet niekas nenorejo tongue.gif vis dar turiu juos smile.gif
Atsakyti
Merginos, bigsmile.gif rodau kokias esu įsigijusi embossing pudras (tai tas pats kas milteliai) iš Dekovitos

Raudona su aukso, aukso bei sidabro.

user posted image

jau išbandžiau tai thumbup.gif o ypač dirbant tu tuo spec. fenu wub.gif smagu stebėti kaip milteliai besilydidami virsta metalizuota mase bigsmile.gif

P.s. jei kas norėtų daryti mainus, turiu 1 laisvą buteliuką sidabro spalvos ax.gif tik dar nesugalvoju į ką mainyti g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 10 rugpjūčio 2008 - 17:08
QUOTE(zirafos sese @ 2008 08 10, 12:15)
Eglu, o kas ten per pudra? Jaučiu, ne tas pats kas milteliai?  blush2.gif

Aš pirkčiau embossing miltelių. Gal kas turi parduot arba planuoja siųstis prekyčių iš užsienio - aš prisijungčiau.  ax.gif

Man tai atrodo kad tas pats kas milteliai..labai gerai neisiziurejau..bet galtas pats..
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 09, 22:15)
kristi, o ką tos gėlytės tepa? Ten kokie rašalai, ar kaip? kaip vadinasi?

As per myta galesiu duoti pabandyti visas savo priemones, turiu 4 rusiu rasalus, tikrai skirtingai kiekvieni naudojami ir patinka man sitos gelytes labiausiai.
Atsakyti
Būtų super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 08 10, 13:32)
buvau imetus kelius puslapius atgal raudonu embosinimo milteliu, bet niekas nenorejo  tongue.gif  vis dar turiu juos  smile.gif

Migločiuk, bėda ta, kad man raudoni netinka, man reikia atkurti smėlį ir jūrą - kaip Scrapukės konkursiniame SB. blush2.gif

QUOTE(irmulia @ 2008 08 10, 18:00)
P.s. jei kas norėtų daryti mainus, turiu 1 laisvą buteliuką sidabro spalvos  ax.gif  tik dar nesugalvoju į ką mainyti  g.gif  bigsmile.gif

Tai va, tas pats... blush2.gif Gal su auksiniais ir pavyktų sukurti smėlio efektą, bet sidabriniai netiks. O kaip išgauti vandens efektą? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 08 10, 23:13)
man reikia atkurti smėlį ir jūrą - kaip Scrapukės konkursiniame SB.  blush2.gif

Smėliuką gali 'imituot' kokiais nors struktūriniais dažais akriliniais. Būna įvairių.
kažkas tokio
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 08 10, 23:25)
Smėliuką gali 'imituot' kokiais nors struktūriniais dažais akriliniais. Būna įvairių.
kažkas tokio

O, dėkui už vertingą patarimą thumbup.gif
Su smėliu ne taip sudėtinga. O kaip išgauti vandens, jūros efektą??? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Buvau išvažiavusi į užsienį,prie jūros pailsėti,dabar peržiūrėjau jūsų konkursinius darbelius-nuostabūs thumbup.gif
Tik nežinau ar atėjo jau scrapukės siuntinys,jei gali ,žirafos sese,parašyk į až blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 08 10, 23:33)
O kaip išgauti vandens, jūros efektą???  g.gif

Na, jei kažkaip verstis be tų "embossing" pudrų, tai gal mąstyčiau apie kažkokius lakus g.gif Yra tie 3D efektui tokie, tik jie man rodos mažiukais ploteliais naudojami- na lašiukais , kokioms linijoms, nes kažkada didesnį plotą ištisai užpylus buvau, tai vietomis įdubo, vietomis įskilo. Vienžo bandyt, žiūrėt reik.
Aš bandžiau 'Rayher' laką (su tokia boružėle ant pakuotės)
Atsakyti