Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

Aš irgi manau, kad tai nėra labai jau kosminė suma, o kai labai kažko reikia tai ir pasiryžti bet kiek sumokėti, kad tik gauti tai ko nori biggrin.gif Spėju, kad tas daikčiukas nedaug sveria mirksiukas.gif ,

Scrap8, ar užsiimsi dar kartelį? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labuka visoms 4u.gif
..siandien superines nuotaikos esu, nes vyras isleido po parduotuves be vaiko..tai prasinesiau visur kur tik galejau..
..taigi noriu papasakok ispudzius..pirmiausia tai apie Helios City parduotuve "Ispudziu studija"..verta labai apsilankyti...labai labai daug atviruku ir pakvietimu yra..tai galima pasisemti ideju..be to uzmaciau Heat gun atrodo taip vadinasi.. aparaciuka..90Lt..bei vasko anspaudams aparata40lt..tada anspaudukai(vaskui) po 35-40Lt 2in1..yra embossing pudros..labai graziu albumu..bet 30x30 formato ten nera..nu zodziu liux..
..tada dar tam paciam Helios city buvau Staipoj..tai yra klyju kaip korektoriaus scotch roller acid free..popieriu a4 formato ir a1..ir siaip visokiu dalykeliu pritaikomu scrapui..be to ten isigijau albuma 32x32cm..tai ten desiu savo scrapo darbelius..nu zodziu verta apsilankyti..taip pat buvau art manijoje..tai ten scrapui beveik nieko gero...bet va ne i tema pasakysiu..kad dekupazui visko pilna..tai prisipirkau bandysiu pirma karta daryt..ir jauciu kad kreipsiuosi pagalbos i tas kurios turi sioje srityje patirties:)..tai tiek..o kiek prirasiau bigsmile.gif
Atsakyti
Nu bet jei tam aparačiukui normalaus adapterio nagausim.... g.gif ????
ką tada reiks daryt????
Atsakyti
Visai neseniai buvau susitikusi su lauramama. Tik aš kaip per pirmą susimatymą buvau labai susikukulinusi (na aš visada taip jaučiusi per pirmus susimatymus)
Tad dabar galiu parodyti kokius lobius gavau:
user posted image
Net nepagalvojau kad krokodilas gali būti toks sunkus. Na ir naivuolė doh.gif lotuliukas.gif
O gėlytes aš tiesiog dievinu. Turiu jau vieną namuose ir naudoju vos ne visuose darbuose. Puikiai tepa.
Labai, labai esu tau dėkinga lauramama 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 09 rugpjūčio 2008 - 20:26
QUOTE(kristi13 @ 2008 08 09, 21:23)
Net nepagalvojau kad krokodilas gali būti toks sunkus. Na ir naivuolė doh.gif  lotuliukas.gif
O gėlytes aš tiesiog dievinu. Turiu jau vieną namuose ir naudoju vos ne visuose darbuose. Puikiai tepa.

noreciau daugiau info, ka tas krokodilas sugeba g.gif
esu naujoke ir tie visi daikciukai man naujiena ax.gif

Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 09, 21:17)
Nu bet jei tam aparačiukui normalaus adapterio nagausim.... g.gif ????
ką tada reiks daryt????

Sakau- reikia pasidomėt. Iš mb šiandieninių elektros prekių parduotuvių apžiūrų : vienoje pardavėjas pasakė, kad adapterio kaina priklauso nuo prietaiso galios (w) ir kad panašiai orientuotis apie 100w sudaro apie 30 Lt
O kitoje tiesiog padavė kažkokį rinkinį adapterių įvairių įvairiausių ir mergina pati nieko nežinojo apie juos - ten buvo parašyta, kad jie tinka prietaisams nuo 100iki200w, rinkinio kaina buvo apie 60lt

Aš kiek pažiūrinėjau tų visokių 'degintuvų' galia apie 16w, tai adapteris neturėtų būt labai brangus, bet jau geriau iš anksto pasiieškot, paklausinėt, manau rolleyes.gif
Ir dar, jei ką domina - užklausiau kiek kainuoja šito prietaiso atsiuntimas, atsakymas-11,99$ , sumoje nebrangiai gaunasi, bet aš jau apsigalvojau, nes man tie visokie adapteriai ramybės neduoda :|
Aš savo tiems aplikacijų prilyginimams papirkau radus enkaustikui skirtą įrankį su europiniu kištuku, manau, kad man tiks ir toks.
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2008 08 09, 21:41)
noreciau daugiau info, ka tas krokodilas sugeba  g.gif
esu naujoke ir tie visi daikciukai man naujiena  ax.gif

Štai pamokėlė ką tas krokodilas daro
http://www.youtube.c...h?v=bV3iedtncGY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 09 rugpjūčio 2008 - 21:02
Visai neseniai buvau susitikusi su lauramama.
Tad dabar galiu parodyti kokius lobius gavau:

kristi, o ką tos gėlytės tepa? Ten kokie rašalai, ar kaip? kaip vadinasi?

QUOTE(*MAGIC* @ 2008 08 09, 21:43)
O kitoje tiesiog padavė kažkokį rinkinį adapterių įvairių įvairiausių ir mergina pati nieko nežinojo apie juos - ten buvo parašyta, kad jie tinka prietaisams nuo 100iki200w, rinkinio kaina buvo apie 60lt

O pas mus tai 220 W srovė... g.gif
Vž, susukei tu man iš laimės apsisukusią galvą... reiks pasitarti su irmulia.
irmulia, ką tu galvoji daryti???
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 09, 22:15)
kristi, o ką tos gėlytės tepa? Ten kokie rašalai, ar kaip? kaip vadinasi?

Tai pigmentiniai rašalai lapui sendinti. Na aš panaudoju ir štampuojant su štampukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 09, 22:15)
O pas mus tai 220 W srovė... g.gif 
Vž, susukei tu man iš laimės apsisukusią galvą...

Taigi aš apie prietaiso galią - w (vatus) rašau, o ne apie srovę mirksiukas.gif

Atsakyti
Net nepagalvojau kad krokodilas gali būti toks sunkus. Na ir naivuolė doh.gif  lotuliukas.gif
o kiek tas krokodilas sveria ax.gif , o tos gelytes sunkios, noriu truputuka parsisiusti, bet neapsisprendziu, ar gelyte, ar pora tokiu kur as pati turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 08 09, 22:32)
Tai pigmentiniai rašalai lapui sendinti. Na aš panaudoju ir štampuojant su štampukais thumbup.gif

iš kurios pardės?

QUOTE(*MAGIC* @ 2008 08 09, 22:41)
Taigi aš apie prietaiso galią - w (vatus) rašau, o ne apie srovę  mirksiukas.gif

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................................
Atsakyti