Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

Scrapuke umn.gif aš išprotėsiu tuoj.... blink.gif Noriu juodai tokio daikto - JUODAI !!!!!!!!!!!!!
Irmulia, jei tik ką susiorganizuosi - aš su tavim noriu būtinai umn.gif
Atsakyti
As irgi Lauramama noreciau popieriaus jei liks jo dar po visu:)
Atsakyti
O žinot, kad jums dar teks ir kokį tai adapterį gaut iš kur nors elektros prietaisams iš JAV , nes skiriasi įtampa ar kas ten.
(aš iš didelio skubėjimo ir visiško negalvojimo esu vieną dalyką sudeginus, nes nusipirkau tik pačio kištuko adapterį ir įsivaizdavau, kad ten jau viskas susireguliuos... nu..., gerai, kad nebrangus daiktas buvo...)

Och tu bėdele, čia su jumis tai tik reikėjimais apsikreti amžinai ohmy.gif ... Man tai va to irgi reikia jau senai kur Irmulia parodė ... Labiausiai tai dėl to mažiuko trikampio lygintuvo antgalio- labai būt gerai prilygint aplikacijas visokias ant visokių atvirukų ar šiaip daikčiukų kokių... Nu bet aš tai jau bijau tų amerikoniškų elektros prietaisų... :| Gal pirma reiktų elektros prekėse apsižiūrinėt išsiklausinėt apie tuos adapterius kokius tai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MAGIC*: 08 rugpjūčio 2008 - 11:44
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 08 08, 12:31)
O žinot, kad jums dar teks ir kokį tai adapterį gaut iš kur nors elektros prietaisams iš JAV , nes skiriasi įtampa ar kas ten.
(aš iš didelio skubėjimo ir visiško negalvojimo esu vieną dalyką sudeginus, nes nusipirkau tik pačio kištuko adapterį ir įsivaizdavau, kad ten jau viskas susireguliuos... nu..., gerai, kad nebrangus daiktas buvo...)

Och tu bėdele, čia su jumis tai tik reikėjimais apsikreti amžinai ohmy.gif ... Man tai va to irgi reikia jau senai kur Irmulia parodė ... Labiausiai tai dėl to mažiuko trikampio lygintuvo antgalio- labai būt gerai prilygint aplikacijas visokias ant visokių atvirukų ar šiaip daikčiukų kokių... Nu bet aš tai jau bijau tų amerikoniškų elektros prietaisų... :| Gal pirma reiktų elektros prekėse apsižiūrinėt išsiklausinėt apie tuos adapterius kokius tai...

pilna tu adarpteriu LT, mes esame prisipirke, nes musu kompas buvo 110 srove, dabar muzikinis grotuvas irgi 110, o adapterius pirkome LT, manau kiekvienoje elektronikos prekiu pardeja gausit, mes viena net galiunuose pirkome, visi veikia kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 08 rugpjūčio 2008 - 11:53
Baikit kankint blink.gif Man reikia ir to, kur Skrapukė rodė, ir to, kur irmulia nori doh.gif Jei ką organizuosit, tai man LABAI visko reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Siaubas...aš ligonė...baisu prisipažint blush2.gif lotuliukas.gif

O dėl adapterių, man rodos, problemų tikrai neturėtų kilti ax.gif

Jetau, kaip man visko reikia...nu išprotėt galima doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
doctor.gif Jums tai tikrai šių žaisliukų reikia. Nes akivaizdu, kad dažnai ir pagal paskirtį naudosit. Ir prikepsit grožių. wub.gif flirt.gif
Atsakyti
Man tai irgi daiktu manija..visko reikia...noreciau tokio aparato kur Relija rode ''First portable cordless design cutter''...gal reiktu vienytis ir urmu pirkti..gal pigiau butu?reiketu tiesiogiai gamintojams laiska parasyti:)...tik aisku kai mano hobis su darbu nesusijes, tai gal aparatas niekada man neatsipirks..bet kai ligakankina..verta tureti viska biggrin.gif
Atsakyti
tik, Scrap, suklydai, man tada neatkeliavo (matyt nebeliko) (ir dar daug dalykėlių tada nesulaukiau) verysad.gif nors taip norėjau taip norėjau ...ech.... verysad.gif  Ir į šitą aparačiuką visas akis kiek turėjau, prabllizginau- irgi matyt nebebuvo ax.gif

irmulia: tave neskriaudziau specialiai gi su tuo pirmu uzsakymu, atspausdinau visus tavo irankius norimus, bet kaip nuejau tada i ta parduotuve nieko tokio nebuvo (net to Walnut Hollow brendo isvis tenai nebuvo), o dabar pastebejau kad uzsake lentynose ivairiausiu irankiu is to Walnut Hollow, net to BIG Bite'o, dar kazkokios karstos Ranger Melting Pot plyteles kur lydo vaska ir i formas pilsto, quickutz replyciu su formom, ir t.t.
user posted image
Tai po kiek laiko visko atsirado. O del persiuntimo tai nzn ar vel pasiruosus tokiem uzsakymam. Oro pastu man butu lengviau bet jum bus DAUG brangiau uz persiuntima...nzn ar apsimoka.
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 08 08, 14:43)
Baikit kankint blink.gif Man reikia ir to, kur Skrapukė rodė, ir to, kur irmulia nori doh.gif Jei ką organizuosit, tai man LABAI visko reikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Siaubas...aš ligonė...baisu prisipažint blush2.gif  lotuliukas.gif
Jetau, kaip man visko reikia...nu išprotėt galima doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš lygiai taip pat jaučiuos, jau įsivaizduoju kaip viską kartau, pjaustau, lituoju....mmmmm... O tau tai bent dar naujas aparatėlis turi nervus apmažint...

QUOTE(zirafos sese @ 2008 08 08, 15:19)
doctor.gif  Jums tai tikrai šių žaisliukų reikia.  Nes akivaizdu, kad dažnai ir pagal paskirtį naudosit. Ir prikepsit grožių.  wub.gif  flirt.gif

Nu žinok tikrai, jau taip ir matau kaip darau visokias gėrybes....
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 08, 19:12)
irmulia: tave neskriaudziau specialiai gi su tuo pirmu uzsakymu, atspausdinau visus tavo irankius norimus, bet kaip nuejau tada i ta parduotuve nieko tokio nebuvo (net to Walnut Hollow brendo isvis tenai nebuvo), o dabar pastebejau kad uzsake lentynose ivairiausiu irankiu is to Walnut Hollow, net to BIG Bite'o, dar kazkokios karstos Ranger Melting Pot plyteles kur lydo vaska ir i formas pilsto, quickutz replyciu su formom, ir t.t.
Tai po kiek laiko visko atsirado. O del persiuntimo tai nzn ar vel pasiruosus tokiem uzsakymam. Oro pastu man butu lengviau bet jum bus DAUG brangiau uz persiuntima...nzn ar apsimoka.

Scrap, 4u.gif aš taip ir supratau, kad viso to gėrio kaip tyčia tuo metu nebebuvo 4u.gif o ir tai, ko sulaukiau mane labai pradžiugino thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
O kiek brangiau gautųsi siųsti oro paštu? g.gif nes labai labai labai jau reikia tų visų dalykėlių wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 08 09, 00:53)
O kiek brangiau gautųsi siųsti oro paštu?  g.gif  nes labai labai labai jau reikia tų visų dalykėlių  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Oro paštu už 1kg 13$.
Atsakyti
13, tai netiek ir daug, juk LT dar ilgai jaučiu tokių daiktų nerasim... Kaži kiek sveria tas aparatas kur scrapukė rodė g.gif
Atsakyti