Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(lauramama @ 2008 08 07, 21:39)
Perziurejau savo popieriaus rinkinius ir isemiau popierius, kuriu yra po kelis.Gal kam reikia?

Man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 07, 21:54)
Justess..... nevaryk, aišku kad su tavim labiau noriu susipažinti, nu bet tie orgazmai nuo visokių aparačiukų ramybės irgi neduoda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ech, aš jau irgi turiu priklausomybę nuo aparačiukų doh.gif lotuliukas.gif O susitikt su visom labai norėčiau - tikiuosi, kad į kurį nors meet'ą visgi pataikysiu užsukti 4u.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 08 07, 22:39)
Perziurejau savo popieriaus rinkinius ir isemiau popierius, kuriu yra po kelis.Gal kam reikia?

O gal galima bus kur nors pasidairyt, kaip tie popieriukai atrodo? blush2.gif
Atsakyti
Lauramama, o pas tave tokie pat kaip mano? Jei ne, tai noriu lotuliukas.gif , tik duok pasižiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 07, 22:49)
Lauramama, o pas tave tokie pat kaip mano? Jei ne, tai noriu  lotuliukas.gif , tik duok pasižiūrėti  bigsmile.gif

Na ne visi tokie kaip tavo ax.gif
Siaip noreciau parduoti rinkinukais, nes labai daug to popieriaus, as galeciau nuskanuoti sudejusi ir praskleidusi viena ant kito.
Relija, gal tada tau nuskanuosiu grupem tuos popierius, kuriu tu neuzsisakei.
O kas liks pasiulysiu eMAR, nes ja pamatysiu Kaune, o justess irgi parodysiu, gal kas tiks.Zodziu, ryt nuskanuosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 07 rugpjūčio 2008 - 22:58
Ok, lauksiu. Aš tada jau tikrai trečiadienį busiu Vilniuj, ruošk mano grobį lotuliukas.gif
O vestuvinio tu neužsisakei?
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 08, 00:25)
Ok, lauksiu. Aš tada jau tikrai trečiadienį busiu Vilniuj, ruošk mano grobį  lotuliukas.gif
O vestuvinio tu neužsisakei?

Nea.Yra dabar 8'*8'.Jei kur pamatysiu 12x12, tai tau pranesiu butinai.
Atsakyti
biški ne ten parašiau blink.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 08 rugpjūčio 2008 - 00:01
QUOTE(lauramama @ 2008 08 08, 00:40)
Nea.Yra dabar 8'*8'.Jei kur pamatysiu 12x12, tai tau pranesiu butinai.

Ir aš noriu pamatyti popierių
Atsakyti
user posted image
Šiandien nusipirkau šitą naujove pardei šalia manęs, bet dar nžn ar man ją pasilikt. Turi visokius galiukus- galima deginti dizainus ant medzio, odos, išdrožti štampukus iš gumos, uždaryt, t.y. sulydyt plastmasę- maišiukus. Sako kad pritaikyta popieriui ir scrapbooking irgi, bet nelabai žinau ką aš su juo nuveiksiu ant popieriaus...reikes is arciau issufleruoti. Mane labiau domino tokie kur daro "soldering" metala tirpina aplink stiklines sages , bet manau kad sis to nedaro.
Pamenu kad lugtai irmulia panasu uzsisake is pirmo uzsakymo. Ar verta man ji pasilikt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 08 rugpjūčio 2008 - 07:09
QUOTE(lauramama @ 2008 08 07, 23:39)

Aš irgi norėčiau pamatyt popieriukus ax.gif
Atsakyti
lauramama, jeigu liks, ir mane domintų tavo popierius... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 08, 07:08)
[img]....
Pamenu kad lugtai irmulia panasu uzsisake is pirmo uzsakymo. Ar verta man ji pasilikt?

Šitas stebuklas yra thumbup.gif (man tik duok visokius tokius įrankius ir pan. dalykėlius wub.gif wub.gif wub.gif jaučiuosi kaip įrankių maniakė blush2.gif biggrin.gif )
tik, Scrap, suklydai, man tada neatkeliavo (matyt nebeliko) (ir dar daug dalykėlių tada nesulaukiau) verysad.gif nors taip norėjau taip norėjau ...ech.... verysad.gif

Ir į šitą aparačiuką visas akis kiek turėjau, prabllizginau- irgi matyt nebebuvo ax.gif

user posted image

Aš vėl ten įlindau ir ką radau (nu psio taip prireikė na jau taip prireikė, kad nebegaliu nusedėti vietoje doh.gif bigsmile.gif gal galima kaip nors ką nors susiorganizuoti ? A, Scrap? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 rugpjūčio 2008 - 10:17