Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

o as pagaliau teikiausi pasiimti savo gelytes is pasto blink.gif , labai grazios, aciukas Arminux rolleyes.gif
Atsakyti
Pagaliau sulaukiau savo mašinikės yahoo.gif Taigi, fotoreportažas, ką ant greitųjų pabandžiau iškirpti ir embossinti mirksiukas.gif

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 07 rugpjūčio 2008 - 14:53
Na ir grožis. wub.gif wub.gif wub.gif
O kiek toks malonumas kainuoja? Na aš tikra ciekava zosė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 08 07, 15:53)
Pagaliau sulaukiau savo mašinikės yahoo.gif Taigi, fotoreportažas, ką ant greitųjų pabandžiau iškirpti ir embossinti mirksiukas.gif

Oooo - fainiai thumbup.gif
Žinai, ką pamaniau- ogi galėtum pardavinėt tuos 'iškarpukus' visokius, kąąą...
Pvz.: mielai nusipirkčiau kažkiek etikečių, gėlyčių ar dar ko nors... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 08 07, 16:45)
Oooo - fainiai  thumbup.gif
Žinai, ką pamaniau- ogi galėtum pardavinėt tuos 'iškarpukus' visokius, kąąą...
Pvz.: mielai nusipirkčiau kažkiek etikečių, gėlyčių ar dar ko nors...  ax.gif

Ir aš prisidėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Niu tai mielai - man nesunku smile.gif galesim pasidalinti turtu thumbup.gif Tai gal Jūs pasimąstykit, ko norėtumėt ir parašykit man email justess22@gmail.com. Ką nors būtinai sutarsim wink.gif Tik šią savaitėlę tai jau nieko neprižadu blush2.gif Iki sekmadienio užsikasus darbukuose tikrąja ta žodžio prasme doh.gif Bet labai lauksiu Jūsų pasiūlymų thumbup.gif Gal ir mainus kokius pavyks padaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 08 07, 15:53)

Justess
, džiaugiuosi kartu su tavimi yahoo.gif
Dabar papasakok iš kokio tinklapio pirkai visa šitą reikalą ir kiek priedų pirkai papildomai. Labai bus ačiū už info, nes dabar esu svarstymų kryžkelėje: ar laukti to superinio aparato, ar visgi pirkti kokį kitokį....

Eglu, kas ten pačiam viršuje tie kvadratiniai? Rašalai?
O pirkai iš scrapbookingo skyrelio ar iš kitur, bo tam skyrelyje lyg tai nemačiau tokio g.gif
Atsakyti
Justess, o tau raudona tinka?
Klausyk, o tu į meet'ą žinoma neatvarysi sad.gif blyn, kaip gaila, labai norėčiau pamatyti kaip dirba tavo aparatas... Man nuo visokių instrumentų apžiūrinėjimo ir panaudojimo, ypač naujų bigsmile.gif.... nu žinokit, beveik orgazmas būna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 07, 19:05)

Justess
, džiaugiuosi kartu su tavimi  yahoo.gif
Dabar papasakok iš kokio tinklapio pirkai visa šitą reikalą ir kiek priedų pirkai papildomai. Labai bus ačiū už info, nes dabar esu svarstymų kryžkelėje: ar laukti to superinio aparato, ar visgi pirkti kokį kitokį....

Eglu, kas ten pačiam viršuje tie kvadratiniai? Rašalai?
O pirkai iš scrapbookingo skyrelio ar iš kitur, bo tam skyrelyje lyg tai nemačiau tokio  g.gif

Taip tai stampuku rasalai t.y.padai.as juos pirkau is skyriaus stampukai, bet dabar paziurejau, kad nera siuo metu..turbut ispirko..
Papildyta:
QUOTE(Agneja @ 2008 08 07, 13:45)
turiu ir as kai ka is ju, ir dar noreciau, bet ten man kazkaip labai daug klausimu iskyla, pvz kad ir tas raizymo piestukas, kaip tu atsirinkai kuri pirkti, ten gal trys nuotraukos o storis ju neaiskus g.gif
as kaip suprantu ju buna skirtingu dydziu tu galiuku g.gif ?

kai pirkau nebuvo pasirinkimo...buvo tik jis vienintelio dydzio..o dabar jau sunkoka kai yra keli:))
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 07, 20:32)
Justess, o tau raudona tinka?
Klausyk, o tu į meet'ą žinoma neatvarysi sad.gif blyn, kaip gaila, labai norėčiau pamatyti kaip dirba tavo aparatas... Man nuo visokių instrumentų apžiūrinėjimo ir panaudojimo, ypač naujų bigsmile.gif.... nu žinokit, beveik orgazmas būna  lotuliukas.gif

Raudona man tinka mirksiukas.gif Aš šiaip nesu pretenzinga spalvų atžvilgiu hihihi.gif
O į meetą greičiausiai neatlėksiu schmoll.gif Kur jau ten meetai - nėr laiko nei papietaut, nei pamiegot pastarosiom dienom doh.gif O aš jau maniau, kad čia su manim labai nori susipažint - o pasirodo, kad mašinkos reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Justess..... nevaryk, aišku kad su tavim labiau noriu susipažinti, nu bet tie orgazmai nuo visokių aparačiukų ramybės irgi neduoda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Perziurejau savo popieriaus rinkinius ir isemiau popierius, kuriu yra po kelis.Gal kam reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 07 rugpjūčio 2008 - 21:39