Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(relija @ 2008 08 05, 23:12)
Jo jo, būtinai pasidalink patirtimi, labai įdomu būtų thumbup.gif  thumbup.gif
O aš lauksiu kol jau bus galima kur nors užsisakyti ir imsiu...

Lauramama, tinka, tik jau jaučiu iki to laiko pas tave gyvai pamatysiu lotuliukas.gif
Klausyk, o mano tai dar nieko neturi, a ne?

Turiu visu merginu, bet ne visus daiktus.Dar gerai neskirsciau kas kam priklauso, bet jau nerandu vieno big bite (luka sake kad neuzsake kazkuriai) ziuresiu pagal saskaita.Zinau kad relijai nebuvo net keturiu popieriaus rinkiniu, nes ir supliusavus uzsakymo saskaita, jinai turejo buti gerokai didesne.Viska patikrinsiu ir ant lapu suzymesiu kuriu daiktu nebuvo.
Kristi13 net neissivaizduoju kaip as cia tau ta big baita nugabensiu.Ar busi savaitgali namie?Nes as sestadieni busiu Kaune, krikstynos man sekmadieni. Beje, tai liecia ir eMAR, paduociau kuriai nors vienai abudu siuntinukus.
Beje, siuncian is JOANN daiktu pakavimo ir pateikimo maniera- tragiska.Man is addicted ruber stamps pardes, viskas buvo atskirais blokais supakuota, o cia parde bele kaip sumete, sudejo,tai as jau kur labiausiai nukenteje popieriaus rinkiniai-paemiau sau,jums parinkau grazesnius tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 06 rugpjūčio 2008 - 13:55
Lauramama, ačiū už puikias žinias user posted image. O kada pasiimsiu tai net nežinau verysad.gif , nes Vilniuje jau pirmadienį buvau ir labai trumpai, o dabar gal tik kitą savaitę reikės... tai susiskambinsim. O popieriai gražūs bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 08 06, 14:53)
Turiu visu merginu, bet ne visus daiktus.Dar gerai neskirsciau kas kam priklauso, bet jau nerandu vieno big bite (luka sake kad neuzsake kazkuriai) ziuresiu pagal saskaita.Zinau kad relijai nebuvo net keturiu popieriaus rinkiniu, nes ir supliusavus uzsakymo saskaita, jinai turejo buti gerokai didesne.Viska patikrinsiu ir ant lapu suzymesiu kuriu daiktu nebuvo.
Kristi13 net neissivaizduoju kaip as cia tau ta big baita nugabensiu.Ar busi savaitgali namie?Nes as sestadieni busiu Kaune, krikstynos man sekmadieni. Beje, tai liecia ir eMAR, paduociau kuriai nors vienai abudu siuntinukus.
Beje, siuncian is JOANN daiktu pakavimo ir pateikimo maniera- tragiska.Man is addicted ruber stamps pardes, viskas buvo atskirais blokais supakuota, o cia parde bele kaip sumete, sudejo,tai as jau kur labiausiai nukenteje popieriaus rinkiniai-paemiau sau,jums parinkau grazesnius  tongue.gif

Namuose sėdėsiu visą savaitgalį jei kas kad ir aš galėsiu nubėgti į sutartą vietą. MB paną pasaugos.
Atsakyti
Lauramama, stiprybės tau rūšiuojant mūsų gėrius drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaip gaila del big bite, tikiuosi, kad mano prekes jau bus, nes kita savaite busiu vilniuj ax.gif o po to jau neaisku kada verysad.gif
Atsakyti
Na man tūpai kas nors galėtumėt skrapukės el adresą atsiūsti.Kažkur nukišau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 08 06, 21:16)
kaip gaila del big bite, tikiuosi, kad mano prekes jau bus, nes kita savaite busiu vilniuj  ax.gif  o po to jau neaisku kada  verysad.gif

Tai jei ir ne tavo, as tau perleisiu ta big bite,jei tik busi Vilniuje.Nusiunciau savo ir tavo saskaitas,kad patikslintu, nes man galai nesueina.Tavo nera keliu brads,mano big bite, brads ir popieriaus uz kuriuos esam sumokeje,man kazkaip pradingsta prekiu net uz 80$, o pas tave saskaita supliusavus gaunasi 2$ daugiau nei mokejai,tai kazkas cia ne taip.prasiau kad perskaiciuotu.
Atsakyti
tikiu, kad viskas baigsis gerai 4u.gif tiesiog daug merginu, daug saskaitu tai ir susimakalavo rolleyes.gif o tu mano ne sb siuntinuko dali gavai, nes sake, kad tau kartu pridejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 08 07, 00:57)
tikiu, kad viskas baigsis gerai  4u.gif  tiesiog daug merginu, daug saskaitu tai ir susimakalavo  rolleyes.gif o tu mano ne sb siuntinuko dali gavai, nes sake, kad tau kartu pridejo  ax.gif

Gavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka,

rodausi siuntinuka is Dekovitos...sios savaites gale arba kitos pradzioje gausiu jau siuntini is www.joann.com, tai irgi pasirodysiu:)

Ziureti cia Dekovita

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglu: 07 rugpjūčio 2008 - 13:34
Apsvieskit mano durna galva kokiu adresu siusti konkursini darbeli...
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 08 07, 14:29)
Labuka,

rodausi siuntinuka is Dekovitos...sios savaites gale arba kitos pradzioje gausiu jau siuntini is www.joann.com, tai irgi pasirodysiu:)

Ziureti cia Dekovita

turiu ir as kai ka is ju, ir dar noreciau, bet ten man kazkaip labai daug klausimu iskyla, pvz kad ir tas raizymo piestukas, kaip tu atsirinkai kuri pirkti, ten gal trys nuotraukos o storis ju neaiskus g.gif
as kaip suprantu ju buna skirtingu dydziu tu galiuku g.gif ?
Atsakyti