Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

oho, relija, blink.gif jaučiu neblogas aparačiukas bigsmile.gif tik įdomu, kokia jo kaina g.gif
Atsakyti
Va man ir kainyte ydomi pasidare bigsmile.gif
Atsakyti
The starter kit comes complete with the following :-

- slice machine
- Basic Shapes 1 design card
- 6 " x 6" glass cutting mat
- 5 blades
- blade replacement tool
- repositional tacky adhesive
- power cord

The machine measures less than 5 inches square (approximately 12.5cm), weighs less than 2 pounds (less than a kilogram). It has a simple interface and easy to read graphics window and you can select from hundreds of high style images and instantly convert them into die-cuts ranging from 1/2" to 4". The machine cuts textured cardstock, vellum, vinyl, and photos up to 5mm thick.

user posted image

O čia tos kortelės kur papildomai reiks pirkti.
user posted image

user posted image
Papildyta:
Kiek supratau aparatas pagamintas Australijoje. Tipo galima daryti pre-order ir tada kaina bus 10 proc. berods ma=esn4, tik b4da ta, kad užsisakyti internetu galima tik Australijoje, į kitas šalis dar negalima daryti išankstinio užsakymo. Pasirodyti rinkoje turėtų apie rugpjūčio pabaigą, rugsėjo pradžią.
dabar ten Australijos tam psl. už aparato pradinį paketą, kurį ten aukščiau įkėliau 195 dolcai, o už padildomus kortelių paketus po 40-45 dolcus. Kortelė, tai ten kaip fotiko ar usb fliašiukas.
Bet čia įtariu, tik ten ir tik dabar. Rugsėjį amerikoje bus jaučiu po 250 už aparatą......O gal ir ne....
Vienaip ar kitaip - aš jį pirksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 04 rugpjūčio 2008 - 21:43
Nu tikrai apararas, labai puikus, jau senai ir aš žiūrinėju į visokias technikas, bet išsirinkti tikrai sunku, įdomu kokiais kanalais ją reiktų užsisakyti, pradedu galvoti, kad ir man kažkokios panašios labai norėtųsi....... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 08 05, 07:53)
Nu tikrai apararas, labai puikus, jau senai ir aš žiūrinėju į visokias technikas, bet išsirinkti tikrai sunku,  įdomu kokiais kanalais ją reiktų užsisakyti, pradedu galvoti, kad ir man kažkokios panašios labai norėtųsi....... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O va CIA ne tas pats?GAl galima jau galvoti apie pirkima?as uz thumbup.gif
Ups, pamaciau kad bus tik nuo rugsejo pabaigos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 05 rugpjūčio 2008 - 08:52
Relija, bet tu ir užmatei tokį gerą daiktą thumbup.gif Na, bet aš gal nebūsiu pirmoji, norinti įsigyti jį...norėčiau palaukti atsiliepimų blush2.gif Tikiuosi, pasidalinsit patirtim, kurios įsigysit šį stebukliuką wub.gif O aš kol kas vis dar laukiu savo mašinikės, kur viskas be elektronikos hihihi.gif Pasidalinsiu įspūdžiais, kaip ten su ja dirbasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 08 05, 10:21)
Relija, bet tu ir užmatei tokį gerą daiktą thumbup.gif Na, bet aš gal nebūsiu pirmoji, norinti įsigyti jį...norėčiau palaukti atsiliepimų blush2.gif Tikiuosi, pasidalinsit patirtim, kurios įsigysit šį stebukliuką wub.gif O aš kol kas vis dar laukiu savo mašinikės, kur viskas be elektronikos hihihi.gif Pasidalinsiu įspūdžiais, kaip ten su ja dirbasi ax.gif

aha, laukiam laukiam tavo mašinytės, tikrai įdomu būti sužinot, ar pateisina ji tavo lūkesčius... ax.gif Nes kuo toliau, tuo dažniau ir aš į mašinikes įvairias dairausi....Bent jau taupyti pinigėlius pradėjau....... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 05 rugpjūčio 2008 - 11:52
Yra dalis siuntinio is JOANN, uzsakyto birzelio menesi. Turiu Arminux, eMar, Vasaros ir Kristi kai kuriuos daiktelius. Nera dar keliu poku popierias, big bite, ir kazkokiu smulkmeneliu.Tikiuosi kitam siuntiny, kuri gausiu greiciausiai rytoj, tie daiktai bus ir as jums issiusiu.Vasara, kai su tavo prekem darom.Nes sitom mergaitem as siusiu siuntinukus.
O jus prizadat man, kad surengsit cia savo daikteliu fotosesija, nes visoms idomu.
Atsakyti
Zadejau nufotografuoti stampus ir kitas priemones visais rakursais, pagalvojau,kad sulauksiu savo siuntinio iki galo ir pafotkinsiu is jo viska su detalem.Ar tinka?
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 08 05, 10:21)

Jo jo, būtinai pasidalink patirtimi, labai įdomu būtų thumbup.gif thumbup.gif
O aš lauksiu kol jau bus galima kur nors užsisakyti ir imsiu...

Lauramama, tinka, tik jau jaučiu iki to laiko pas tave gyvai pamatysiu lotuliukas.gif
Klausyk, o mano tai dar nieko neturi, a ne?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 08 05, 16:20)
Yra dalis siuntinio is JOANN, uzsakyto birzelio menesi. Turiu Arminux, eMar, Vasaros ir Kristi kai kuriuos daiktelius. Nera dar keliu poku popierias, big bite, ir kazkokiu smulkmeneliu.Tikiuosi kitam siuntiny, kuri gausiu greiciausiai rytoj, tie daiktai bus ir as jums issiusiu.Vasara, kai su tavo prekem darom.Nes sitom mergaitem as siusiu siuntinukus.
O jus prizadat man, kad surengsit cia savo daikteliu fotosesija, nes visoms idomu.

Oi kaip laukiu siuntinuko. Būtinai parodysiu ką nusipirkau nors tikrai nedaug ten tų pirkinukų ir yra
Atsakyti
Niu, rodau ką gavau iš Dekovitos, tik ten kur matot kniedytes visokias yra tokie metaliniai gelsvi reikaliukai - tai ten ne iš Dekovitos, ten mano pačios daiktūnai, tik dėžutė tinkama pasirodė lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Ir sorriuks, bet skanavau ir taip dar tingėdama, kitą kart foto darysiu, nes nelabai su skeneriu schmoll.gif
Atsakyti