Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

Ir dar klausimelis... Ziurineju Joann parduotuvej. Pagrindiniam puslapy rodo, kad visiems stampukams ir ju priedams 30%nuolaida, o kada paspaudziu ant to, ismestame naujame lange rodo 25% nuolaida. Katra nuolaida teisinga. Gal Scrapuke, kaip labiau su jais susidurus, gales pasakyti...
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 08 03, 22:35)
Ir dar klausimelis... Ziurineju Joann parduotuvej. Pagrindiniam puslapy rodo, kad visiems stampukams ir ju priedams 30%nuolaida, o kada paspaudziu ant to, ismestame naujame lange rodo 25% nuolaida. Katra nuolaida teisinga. Gal Scrapuke, kaip labiau su jais susidurus, gales pasakyti...

Ta kur parodyta ant pagrindinio psl. kai isijungi nuolaida yra teisinga.Sia savaite bus nuolaida 30proc visiems satmpukams ir ju priedams thumbup.gif
Atsakyti
MOTEROS, žiūrėkit ką radau.

Nerealus daiktelis
Papildyta:
Oi, na ČIA konkrečiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 04, 09:41)

Nerealus daiktelis
Papildyta:
Oi, na ČIA konkrečiau  thumbup.gif

As jau issivaizduoju kiek sitas dalykas kainuos, o dar aisku, tas korteles reiks papildomai pirktis doh.gif Zodziu, kol jis pasirodys prekyboje, tikrai prisirinks uzsakymu, kantriai lauk.
Atsakyti
idomu per kiek tokie daiktai atpinga, gal reikia planuotis dovana kitu metu kaledom biggrin.gif
Atsakyti
Bet įsivaizduojat koks paravalas doh.gif . Pvz. pasirodo, aš nusiperku, nes jis man labai daug kur gali praversti, o po pusės metų 30 proc. nuolaida....
Nors per tuos pusę metų man jis jau atsipirktų g.gif
Tai tada gal ir nieko.
Vž, aš nusiteikusi jį imti ir su beveik visom plokštelėm , kurias ten mačiau...
Patuštinsiu piniginę, net neabejoju... Bet koks menininkas/meistras be įrankių? Ir net neabejoju, kad gausis pigiau nei prisipirkti krūvas punchų su tokiom pat funkcijom.
va
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 04, 12:11)

Nerealus daiktelis
Papildyta:
Oi, na ČIA konkrečiau  thumbup.gif

Man nerodo ax.gif Ydomu ka cia tokio radai 4u.gif
Atsakyti
Nerodo? g.gif
tai gal bandykim taip
http://www.makingmem...s/detail/slice-
Atsakyti
Tosk, matai???
Atsakyti
Relija, man is vis nepakrauna making memorie puslapio mastau.gif
Atsakyti
Parašyk savo el.paštą - atsiųsiu ten foto ir info apie produktėlį mirksiukas.gif
Papildyta:
Nors pabandysiu čia įmesti
Atsakyti
user posted image
* First portable cordless design cutter
* Making Memories Slice Kit includes: Slice machine, basic shapes 1 design card, 6" x 6" glass cutting mat, 5 blades, blade replacement tool, repositionable tacky adhesive and a power cord
* Measures less than 5 inches square
* Weighs less than 2 pounds
* Simple interface and easy to read graphics window
* Select from hundreds of high-style images and instantly convert them into die-cuts ranging between 1" and 4" tall
* Cuts textured cardstock, vellum, vinyl, acetate and photos up to .5 mm thick

Coming Soon
October 2008

Ten man atrodo galima ir demo pasižiūrėti, tik aš neturiu tinkamų soft'ų, o kokių reikia kompas nesako...
Atsakyti