Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

Acid-free pieštukiniai klijai (būna pirkti kanceliarinėse ar net prekybos centruose)
user posted image user posted image

Embossing įrankis (galima įsigyti internetinėse rankdarbių parduotuvėse, kurių nuorodos pirmam poste):
user posted image
user posted image

Crop-a-Dile Big Bite, įrankis įmušti kniedes/eyelets (LT pirkti nėra, reikia siųstis iš ebay ar kur kitur):
user posted image

Rašikliai acid-free (šiuo prekiauja internetinėse rankdarbių parduotuvėse)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 10 liepos 2008 - 20:03
Arminux lobis:

Štampukai, rašalai, skylamušiai ir t.t. (viskas pirkta ne LT)
user posted image

Embossing komplektukas (mažas):
user posted image

Dabar apie SB reikaliukus...buvau šiandien "Senukuose", tai nusipirkau tų lipnių apskritimukų (parašyta "be rūgščių", t.y. acid free), apie kuriuos kažkuri irgi minėjo (soriukas, bet jau nebepamenu, kuri doh.gif ). Tai jie kanceliarinių prekių skyriuje randasi, kaina 5,99Lt už 64 lipnius taškiukus, o atrodo ta pakuotė šitaip:
user posted image
čia plačiau apie prekę "Senukų" kataloge

Dar užmačiau prie kanceliarinių guminių štampukų rinkinį su 4 gyvūnėlių štampukais (aišku, piešinukai vaikiški, bet man pasirodė dailūs...ypač žirafa patiko, dar buvo liūtas, zebras...ir kažkas dar lotuliukas.gif ) Kaina apie 16Lt. Bet foto niekaip neatkapsčiau "Senukų" kataloge doh.gif

Ir dar mačiau trafaretus alfabeto ir skaičių atskirai (iškarpyta ant plono plastiko). Kiekvienas kainavo 3,99Lt.
user posted image user posted image
"Senukų" kataloge raidės, "Senukų" kataloge skaičiai

Yra dar vienas alfabetas pirkti, kuris kaip plastikinė lentelė, kad tušinuku ar pieštukų būtų lengva apvedžioti. Šito kaina 14,99Lt.
user posted image
"Senukų" kataloge
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 10 liepos 2008 - 20:31
QUOTE(remini @ 2008 07 10, 19:43)

šį komplektuką pirkau PL, kainavo apie 35 Lt. Firma berods Stamperi. komplekte - minkštas padukas, raižiklis (peiliukas sukasi) ir 2 atsarginiai peiliukai.
aš su juo labai lengvai išpjausčiau raideles, taip pat įvairius ornamentus, galima trafaretus pasidaryti ir dar daug įvairių dalykų 4u.gif
nuotraukėlės paspaudus pasididina mirksiukas.gif
Atsakyti
remini, ar galėtum ir man nupirkti šį vienintelį daikčiuką PL? Besisukiojantį peiliuką su padu? ax.gif Tik šitos vienos prekytės prašyčiau.

Ar prisiminsi, ar dar parašyti emailą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 10, 20:33)
šį komplektuką pirkau PL, kainavo apie 35 Lt. Firma berods Stamperi. komplekte - minkštas padukas, raižiklis (peiliukas sukasi) ir 2 atsarginiai peiliukai.
aš su juo labai lengvai išpjausčiau raideles, taip pat įvairius ornamentus, galima trafaretus pasidaryti ir dar daug įvairių dalykų  4u.gif
nuotraukėlės paspaudus pasididina  mirksiukas.gif

remini, prigriebk ir man ok? imčiau be paduko su papildomais peiliukais. Jei tokio nebus tai tada imsiu visą rinkinuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi peiliuko su atsarginėm detalėm norėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 10, 20:39)
Lauramama, prie to paties: gal ks girdėt dėl ano musų užsakymo?

Po savaitgalio jau gausim saskaiteles, kuri mergina zada isvykti, perspekit is anksto, kad zinociau kiek ir uz kuria reiks uzmesti.
Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 10, 20:33)
Lauramama, kada darysim užsakymuką iš Joann's ?
Paskaičiavau ko man reikia, susirašiau ant lapo - grubiai į 1000 lt įsipaišau  doh.gif

Iskart kai gausiu saskaitas ir bent dali pervesim pinigeliu, tada galiu naujai komplektuoti uzsakyma is tu pardziu, kurias buvau kazkurioj temoj nurodzius, veliau surasiu ir ikelsiu cia.
Atsakyti
Nuo sekmadienio iki pirmadienio manęs nebus ax.gif Išvykstu į kaimą
Atsakyti
Aš tik savaitgaly nebūsiu. po to viskas gerai. aš irgi norėsiu dar prekintis kai šią sąskaitą apsimokėsiu. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 10, 22:58)
remini, ar galėtum ir man nupirkti šį vienintelį daikčiuką PL? Besisukiojantį peiliuką su padu?  ax.gif  Tik šitos vienos prekytės prašyčiau.

Ar prisiminsi, ar dar parašyti emailą?  ax.gif

užsirašiau į savo sąrašiuką (na jau visas sąrašas gaunasi doh.gif lotuliukas.gif ) kaip supratau tau visą komplektą, ane? o tau užteks tokio dydžiokaip pas mane? nes berods buvo ir didesnis padas, bet jau ir brangesnis ax.gif

QUOTE(eMAr @ 2008 07 10, 23:11)
Aš irgi peiliuko su atsarginėm detalėm norėčiau  blush2.gif

vien peiliuką ar komplektą?
vajetau, tikiuosi nei vienos nepamiršiu doh.gif
Eglu neužsirašiau tau rinkinuką ar vien peiliuką? 4u.gif
dėl prekių kiekio neatsakau, todėl jei neužteks visoms, tai eilės tvarka kas užsisakė tai ir gaus, ok?
Atsakyti
remini jeigu pavyks tą peiliuką supaduku užgriepk ir man Paduko dydis man tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 11, 07:58)
remini jeigu pavyks tą peiliuką supaduku užgriepk ir man Paduko dydis man tinka biggrin.gif

ok mirksiukas.gif užsirašiau 4u.gif
Atsakyti