Acid-free pieštukiniai klijai (būna pirkti kanceliarinėse ar net prekybos centruose)
Embossing įrankis (galima įsigyti internetinėse rankdarbių parduotuvėse, kurių nuorodos pirmam poste):
Crop-a-Dile Big Bite, įrankis įmušti kniedes/eyelets (LT pirkti nėra, reikia siųstis iš ebay ar kur kitur):
Rašikliai acid-free (šiuo prekiauja internetinėse rankdarbių parduotuvėse)
Arminux lobis:
Štampukai, rašalai, skylamušiai ir t.t. (viskas pirkta ne LT)
Embossing komplektukas (mažas):
Dabar apie SB reikaliukus...buvau šiandien "Senukuose", tai nusipirkau tų lipnių apskritimukų (parašyta "be rūgščių", t.y. acid free), apie kuriuos kažkuri irgi minėjo (soriukas, bet jau nebepamenu, kuri ). Tai jie kanceliarinių prekių skyriuje randasi, kaina 5,99Lt už 64 lipnius taškiukus, o atrodo ta pakuotė šitaip:
čia plačiau apie prekę "Senukų" kataloge
Dar užmačiau prie kanceliarinių guminių štampukų rinkinį su 4 gyvūnėlių štampukais (aišku, piešinukai vaikiški, bet man pasirodė dailūs...ypač žirafa patiko, dar buvo liūtas, zebras...ir kažkas dar ) Kaina apie 16Lt. Bet foto niekaip neatkapsčiau "Senukų" kataloge
Ir dar mačiau trafaretus alfabeto ir skaičių atskirai (iškarpyta ant plono plastiko). Kiekvienas kainavo 3,99Lt.
"Senukų" kataloge raidės, "Senukų" kataloge skaičiai
Yra dar vienas alfabetas pirkti, kuris kaip plastikinė lentelė, kad tušinuku ar pieštukų būtų lengva apvedžioti. Šito kaina 14,99Lt.
"Senukų" kataloge
Štampukai, rašalai, skylamušiai ir t.t. (viskas pirkta ne LT)
Embossing komplektukas (mažas):
Dabar apie SB reikaliukus...buvau šiandien "Senukuose", tai nusipirkau tų lipnių apskritimukų (parašyta "be rūgščių", t.y. acid free), apie kuriuos kažkuri irgi minėjo (soriukas, bet jau nebepamenu, kuri ). Tai jie kanceliarinių prekių skyriuje randasi, kaina 5,99Lt už 64 lipnius taškiukus, o atrodo ta pakuotė šitaip:
čia plačiau apie prekę "Senukų" kataloge
Dar užmačiau prie kanceliarinių guminių štampukų rinkinį su 4 gyvūnėlių štampukais (aišku, piešinukai vaikiški, bet man pasirodė dailūs...ypač žirafa patiko, dar buvo liūtas, zebras...ir kažkas dar ) Kaina apie 16Lt. Bet foto niekaip neatkapsčiau "Senukų" kataloge
Ir dar mačiau trafaretus alfabeto ir skaičių atskirai (iškarpyta ant plono plastiko). Kiekvienas kainavo 3,99Lt.
"Senukų" kataloge raidės, "Senukų" kataloge skaičiai
Yra dar vienas alfabetas pirkti, kuris kaip plastikinė lentelė, kad tušinuku ar pieštukų būtų lengva apvedžioti. Šito kaina 14,99Lt.
"Senukų" kataloge
QUOTE(remini @ 2008 07 10, 19:43)
šį komplektuką pirkau PL, kainavo apie 35 Lt. Firma berods Stamperi. komplekte - minkštas padukas, raižiklis (peiliukas sukasi) ir 2 atsarginiai peiliukai.
aš su juo labai lengvai išpjausčiau raideles, taip pat įvairius ornamentus, galima trafaretus pasidaryti ir dar daug įvairių dalykų
nuotraukėlės paspaudus pasididina
remini, ar galėtum ir man nupirkti šį vienintelį daikčiuką PL? Besisukiojantį peiliuką su padu? Tik šitos vienos prekytės prašyčiau.
Ar prisiminsi, ar dar parašyti emailą?
QUOTE(remini @ 2008 07 10, 20:33)
šį komplektuką pirkau PL, kainavo apie 35 Lt. Firma berods Stamperi. komplekte - minkštas padukas, raižiklis (peiliukas sukasi) ir 2 atsarginiai peiliukai.
aš su juo labai lengvai išpjausčiau raideles, taip pat įvairius ornamentus, galima trafaretus pasidaryti ir dar daug įvairių dalykų
remini, prigriebk ir man ok? imčiau be paduko su papildomais peiliukais. Jei tokio nebus tai tada imsiu visą rinkinuką
Aš irgi peiliuko su atsarginėm detalėm norėčiau
QUOTE(aasta @ 2008 07 10, 20:39)
Lauramama, prie to paties: gal ks girdėt dėl ano musų užsakymo?
Po savaitgalio jau gausim saskaiteles, kuri mergina zada isvykti, perspekit is anksto, kad zinociau kiek ir uz kuria reiks uzmesti.
Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 10, 20:33)
Lauramama, kada darysim užsakymuką iš Joann's ?
Paskaičiavau ko man reikia, susirašiau ant lapo - grubiai į 1000 lt įsipaišau
Paskaičiavau ko man reikia, susirašiau ant lapo - grubiai į 1000 lt įsipaišau
Iskart kai gausiu saskaitas ir bent dali pervesim pinigeliu, tada galiu naujai komplektuoti uzsakyma is tu pardziu, kurias buvau kazkurioj temoj nurodzius, veliau surasiu ir ikelsiu cia.
Nuo sekmadienio iki pirmadienio manęs nebus Išvykstu į kaimą
Aš tik savaitgaly nebūsiu. po to viskas gerai. aš irgi norėsiu dar prekintis kai šią sąskaitą apsimokėsiu.
Labas rytas
užsirašiau į savo sąrašiuką (na jau visas sąrašas gaunasi ) kaip supratau tau visą komplektą, ane? o tau užteks tokio dydžiokaip pas mane? nes berods buvo ir didesnis padas, bet jau ir brangesnis
vien peiliuką ar komplektą?
vajetau, tikiuosi nei vienos nepamiršiu
Eglu neužsirašiau tau rinkinuką ar vien peiliuką?
dėl prekių kiekio neatsakau, todėl jei neužteks visoms, tai eilės tvarka kas užsisakė tai ir gaus, ok?
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 10, 22:58)
remini, ar galėtum ir man nupirkti šį vienintelį daikčiuką PL? Besisukiojantį peiliuką su padu? Tik šitos vienos prekytės prašyčiau.
užsirašiau į savo sąrašiuką (na jau visas sąrašas gaunasi ) kaip supratau tau visą komplektą, ane? o tau užteks tokio dydžiokaip pas mane? nes berods buvo ir didesnis padas, bet jau ir brangesnis
QUOTE(eMAr @ 2008 07 10, 23:11)
Aš irgi peiliuko su atsarginėm detalėm norėčiau
vien peiliuką ar komplektą?
vajetau, tikiuosi nei vienos nepamiršiu
Eglu neužsirašiau tau rinkinuką ar vien peiliuką?
dėl prekių kiekio neatsakau, todėl jei neužteks visoms, tai eilės tvarka kas užsisakė tai ir gaus, ok?
remini jeigu pavyks tą peiliuką supaduku užgriepk ir man Paduko dydis man tinka
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 11, 07:58)
remini jeigu pavyks tą peiliuką supaduku užgriepk ir man Paduko dydis man tinka
ok užsirašiau