Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(Miglota @ 2008 08 01, 11:53)
turiu kelis niekucius, jei kam idomu, imeciau i albuma kaip ir ana karta  smile.gif

Mesk būtinai ...
Atsakyti
Miglota norinčių atsiras visada rolleyes.gif
Atsakyti
Įmesk albumo nuorodą!!!
Atsakyti

jei kam idomu parasykit i az (bijau, kad uz turgu mane gali uzbanint biggrin.gif ), imeciau viska i musu albumely photobuckete..
Atsakyti
aš turbūt visai "prasigėriau" lotuliukas.gif , bet net nenutuokiu kur tas mūsų albumas.....
Help help help help
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 02 rugpjūčio 2008 - 14:33
Prašymas
Merginos, gal kuri galit nufotografuoti štampuką iš šono, gal greičiau iš trijų ketvirčių. Noriu pamatyti kaip atrodo darbinė štampuko vieta, o ne tik paveikslėlį ant nugarėlės.
Kaži kas nors supras ko norėjau g.gif
Vž, padarykit kokio štampuko fotosesiją iš visų pusių ir turbūt būtų gerai kokio didesnio, kad foto geresnės gautųsi cool.gif
Labai ačiū toms, kurios padės man pamatyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 02 rugpjūčio 2008 - 22:25
QUOTE(relija @ 2008 08 02, 23:15)
Prašymas
Merginos, gal kuri galit nufotografuoti štampuką iš šono, gal greičiau iš trijų ketvirčių. Noriu pamatyti kaip atrodo darbinė štampuko vieta, o ne tik paveikslėlį ant nugarėlės.
Kaži kas nors supras ko norėjau g.gif
Vž, padarykit kokio štampuko fotosesiją iš visų pusių ir turbūt būtų gerai kokio didesnio, kad foto geresnės gautųsi  cool.gif
Labai ačiū toms, kurios padės man pamatyti ax.gif

Grisiu namo ir nufotografuosiu visas priemones is visu rakursu ir su visais viduriais kokiais tik imanoma apibudint preke mirksiukas.gif
Atsakyti
friends.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
O tai kur čia pamatyt tas prekes, na kas ką parduoda iš savų priemonių? Ar čia viskas uždarai kažkaip, ar kaip? Ir aš noriu žinot. rolleyes.gif
Atsakyti
kadangi pardavineti forume negalima tai tik rodau ka turiu biggrin.gif
rub on
user posted image 50 vnt rinkinukas user posted image
50 vnt rinkinukas
user posted image 50 vnt rinkinukas user posted image
embossing pudra
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 03 rugpjūčio 2008 - 12:42
Turiu klausymeli... Jei uzsisakyt prekiu uzsienyje, kokia neapmokestinama suma Lietuvoje. Labai gundausi parsisiust is Amerikos tevuku adresu. Skaiciau kaip norveges sakosi is JAV. Didzioji dauguma vengia virsyti 200nok (apie 95Lt)suma. O tai gana maza suma. Kitos sakosi daug su viltimi praslysti pro muitine. Bet to kurios papuola, sumoka tokius mokescius, kad keikia ilgai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 08 03, 18:51)
Turiu klausymeli... Jei uzsisakyt prekiu uzsienyje, kokia neapmokestinama suma Lietuvoje. Labai gundausi parsisiust is Amerikos tevuku adresu. Skaiciau kaip norveges sakosi is JAV. Didzioji dauguma vengia virsyti 200nok (apie 95Lt)suma. O tai gana maza suma. Kitos sakosi daug su viltimi praslysti pro muitine. Bet to kurios papuola, sumoka tokius mokescius, kad keikia ilgai doh.gif

Neapmokestinama suma berots per ebay 75 LT. Tikrai labai maža. g.gifo viršijus tą sumą reik damokėti 30 prosentų nuo prekių kainos. Gal kas tiksliau žino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 03 rugpjūčio 2008 - 19:20