Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

QUOTE(Miglota @ 2008 07 31, 12:27)
nereikia ir norvegijos, net lenkijoj ir toj yra sb pardziu, tik aisku ten ir gyventoju 10 kartu daugiau  biggrin.gif

Kas galit patarti? ar sitoje nuorodoje sitas mechanizmas jau piknai sukomplektuotas su visais taip a/b/c pagrindais?Ka man reikia dar isigyti kad dziaugtis situo stebuklu?
http://www.joann.com...PRODID=prd51721

Atsakyti
Lauramama, iš manęs ne kokia patarėja, čia jau reikia mūsų profesionalių klausti, bet paskaičiau apie tavo nurodytą mechanizmą ir manau, kad jis čia be nieko. Norėdama turėti pilnai sukomplektuotą turėtum papildomai pirkti įvairių dies ir embossing folderių. Kai pasižiūrėjau, koks pasirinkimas tų dies, tai net akys apraibo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 31, 13:11)
Kas galit patarti? ar sitoje nuorodoje sitas mechanizmas jau piknai sukomplektuotas su visais taip a/b/c pagrindais?Ka man reikia dar isigyti kad dziaugtis situo stebuklu?
http://www.joann.com...PRODID=prd51721

Kai aš šituo domėjausi, tai kiek supratau, į šį komplektą įeina mašina ir visos reikiamos lenteles emboss ir cut operacijoms mirksiukas.gif Tik reikia papildomai užsisakyti tų lentelių, kur kirtimo formos 4u.gif
O aš vistik užsisakiau kitos firmos bet tokio pat principo mašinytę - kitą savaitėlę turėčiau jau gauti ax.gif Jau taip laukiu bigsmile.gif O įsigijau ją todėl, kad daug pigesni tie template (formelės), nes cuttlebug tai nerealiai brangu blink.gif Pati mašinytė pigesnė šiek tiek, bet kai reikia už tuos template tiek daug mokėt, tai pusė džiaugsmo dingsta doh.gif
Atsakyti
Aš tas formeles ir turėjau omeny, kad reikia papildomai pirkti.
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 31, 14:21)
Aš tas formeles ir turėjau omeny, kad reikia papildomai pirkti.

Aisku, aciu.O dabar del labai keisto rasalo,nu lyg ir suprantu aprasyma, bet placiau kur panaudoti net neissivaizduoju
http://www.addictedt...l.ListIndex=381
Atsakyti
ten visos lenteles jau yra, reikia tik skylamusiukus ar embosinimo formeles pirkti, o jos tikrai ne pigios doh.gif

siaip geras daiktas, bet as dabar jau gundausi tokiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 07 31, 13:51)
Aisku, aciu.O dabar del labai keisto rasalo,nu lyg ir suprantu aprasyma, bet placiau kur panaudoti net neissivaizduoju
http://www.addictedt...l.ListIndex=381

cia gal norint issiuvineti pagal stampuka gali pirmiausia uzdeti stampa, issiuvineti, o tada nuvalyti su vandeniu likucius rasalo g.gif
Atsakyti
Miglota, tai kokiu principu jis dirba? Ar galima pačiai pasidaryti kompu paveiksliuką ir jis išpjauna, ar reikia pirkti papildomai kažką, ką jie siūlo? Tipo tuos išvardintus reikaliukus? g.gif Paaiškink prašau.

Ir dar klausimas merginai, kuriai tėvelis turėjo išpjauti trafaretus (sklerozė, pamiršau kuri čia iš mūsų ta laimingoji ax.gif ). Ar jau išpjovė, jei taip koks rezultatas? Labai noriu žinoti, nes tada daryčiau spec. užsakymą pas tą puikųjį tėvelį...
O šiaip gal kas žinot, kur daro tokius dalykus? Visais įmanomais būdais išpjauna, iškerta, iškerpa ir pan. logotipus???
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 31, 17:14)
Miglota, tai kokiu principu jis dirba? Ar galima pačiai pasidaryti kompu paveiksliuką ir jis išpjauna, ar reikia pirkti papildomai kažką, ką jie siūlo? Tipo tuos išvardintus reikaliukus?  g.gif Paaiškink prašau.

Ir dar klausimas merginai, kuriai tėvelis turėjo išpjauti trafaretus (sklerozė, pamiršau kuri čia iš mūsų ta laimingoji ax.gif ). Ar jau išpjovė, jei taip koks rezultatas? Labai noriu žinoti, nes tada daryčiau spec. užsakymą pas tą puikųjį tėvelį...
O šiaip gal kas žinot, kur daro tokius dalykus? Visais įmanomais būdais išpjauna, iškerta, iškerpa ir pan. logotipus???

Relija, kiba vakariniai isgerinejimai smegenu lasteles uzmuso lotuliukas.gif Eglu - laimingoji.
O ten kaip as suprantu tie dies - ne siaip paveiksleliai, o tokie metaliniai trafaretai.Presuoji ir jie isispausdami ispjauna. del to ir brangus matyt, bet mane suzavejo embossing su juo galimybes.Jei bus kam idomu nusiusiu nuoroda is youtube.
Lauksiu dar Scrap patarimo, jau nusiziurejau nusipirkti, nes dabar kaina palankesne.Be to, man MB gimtadienio proga ji su kitais "dies" padovanotu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 31 liepos 2008 - 16:20
QUOTE(relija @ 2008 07 31, 16:14)
Miglota, tai kokiu principu jis dirba? Ar galima pačiai pasidaryti kompu paveiksliuką ir jis išpjauna, ar reikia pirkti papildomai kažką, ką jie siūlo? Tipo tuos išvardintus reikaliukus?  g.gif Paaiškink prašau.

...deje dar nieko neturiu:(((((vis spaudziu savo teti bet jis nepasiduoda spaudimui...sako kai tures pasakys...cechas labai uzimtas kitais darbais, tai tipo nera kada tokiu nesamoniu ispjauti...bet vilties dar neprarandu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 31, 17:18)
Relija, kiba vakariniai isgerinejimai smegenu lasteles uzmuso  lotuliukas.gif Eglu - laimingoji.
O ten kaip as suprantu tie dies - ne siaip paveiksleliai, o tokie metaliniai trafaretai.Presuoji ir jie isispausdami ispjauna. del to ir brangus matyt, bet mane suzavejo embossing su juo galimybes.Jei bus kam idomu nusiusiu nuoroda is youtube.
Lauksiu dar Scrap patarimo, jau nusiziurejau nusipirkti, nes dabar kaina palankesne.Be to, man MB gimtadienio proga ji su kitais "dies" padovanotu  ax.gif

Nu nu, ne tik aš, kiek pamenu, mėgstu vakarais įkalti lotuliukas.gif

Otas daiktelis jau kelintą kart užkliuna.. g.gif reiks ir man gal kada pasigalvoti...arba palauksiu kol tu parsisiųsi ir papasakosi kaip ten einasi tongue.gif
o jau TB - nuostabus, tooookia dovana. Perduok jam, kad mes pavydim, a ne, mergaitės lotuliukas.gif ???

QUOTE(Eglu @ 2008 07 31, 17:43)
...deje dar nieko neturiu:(((((vis spaudziu savo teti bet jis nepasiduoda spaudimui...sako kai tures pasakys...cechas labai uzimtas kitais darbais, tai tipo nera kada tokiu nesamoniu ispjauti...bet vilties dar neprarandu... blush2.gif

Aha, kai tik apačioje pamačiau tavo vardą - atsiminiau lotuliukas.gif dar ne visai nusigėriau lotuliukas.gif cool.gif
Na, tai lauksiuir aš tada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 31 liepos 2008 - 17:50
QUOTE(relija @ 2008 07 31, 16:14)

tas elektroninis tai veikia atskirai nuo kompo.. nusiperki specialia programa, kuria sudaro alfabetas ar paveiksleliai ar piesinukai kokie, o tada jau gali reguliuot kur ir kaip tu nori, kad tau ispjautu, tam elektroniniam telpa 12x12 lapas thumbup.gif
Atsakyti
turiu kelis niekucius, jei kam idomu, imeciau i albuma kaip ir ana karta smile.gif
Atsakyti