Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #1

Labas rytas, Lauramama, dėl meeto: gal jūs manęs nelaukit. Aš užsuksiu prisiatostogavusi siuntinį pasiimti. Aišku, kada tau bus patogu. Ką čia db lauksit manęs vienos. Visos susitiksim per grand meetą 4u.gif
Atsakyti
Tai jūs man dabar paaiškinkite - šitas kur bus nebus grand meet'as??? Bus dar vienas??? Juk čia kaip supratau ir yra tas laukiamas, ar grand bus kai scrapukės siuntinys pasirodys?
Atsakyti
oi, norėjau plepalų temoje parašyti - atsiprašau.
Gal meet'o visus reikalus ten ir derinkime mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 30 liepos 2008 - 11:05
QUOTE(relija @ 2008 07 30, 12:04)
oi, norėjau plepalų temoje parašyti - atsiprašau.
Gal meet'o visus reikalus ten ir derinkime  mirksiukas.gif

Tai kad ten ir klausi g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pasakojuos apie šiandienos radybas - vaikštinėjau apie Vingio kino teatrą. Rimi radau lipdukų scrapbooking'ui, tokie iškilūs. Padėti prie pakavimo popieriaus, ten, kur kanceliarinės prekės. Visai nieko pasirodė, didelio pasirinkimo nėra, bet jei būsit - užmeskit akį, gal tiks.
Po to nukulniavau į Hellios city - ten Staipoj (raštinės reikmenys) radau acid-free klijų ratuke, nežinau, kaip paaiškint biggrin.gif Apie 10Lt. Turi jie ir tris scrapbooking'o rinkinius - įeina popierius, albumėlis, lipdukai, figūrinės žirklutės, skylamušiukas su širdele, gal dar kas. Berniukui, mergaitei ir vienas vasariškų ryškesnių spalvų. Kaina 80Lt. Po 3Lt turi ir mažiukų skylamušiukų, bet man netiko, nes likę jūros arkliukas ir dar kažkas (ot galva - nieko nepriimenu doh.gif )
Šalia yra dar viena parduotuvė, pavadinime žodis "idėjos" lyg yra biggrin.gif Ten yra albumų acid-free, KOLOS, jei teisingai rašau rolleyes.gif Scrapukė apie juos pasakojo, kad labai geri. Kaina irgi jų gera - mažiausias kainuoja apie 50Lt. Yra ir lipdukų nuotraukom tos pat firmos, ir kampukų, ir lapų albumui atskirai. Dar radau kitokius albumukus nedidelius, po 25Lt, surišami juostele, irgi acid-free. Šitie jau įperkami, bet skystesni.
Šiaip ta antra parduotuvė labai verta pažioplinėjimo - man ten viskas taip gražu wub.gif Ir atviručių, ir smulkmenėlių visokių, dovanos kūdikėliams, vestuvėms.
Tai tiek šiam kartui. Raportuosiu vėl, kai ką rasiu smile.gif

Atsakyti
Miglota jei reikia vienspalvio popieriaus, cia neblogos nuolaidos ir nemazas spalvu pasirinkimas (3-4kr) http://www.papirloft...34e3dc81abd465f Na aisku, jei dar kas liko po mano prasinesimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2008 07 30, 15:10)
Sveikos 4u.gif
Pasakojuos apie šiandienos radybas - vaikštinėjau apie Vingio kino teatrą. Rimi radau lipdukų scrapbooking'ui, tokie iškilūs. Padėti prie pakavimo popieriaus, ten, kur kanceliarinės prekės. Visai nieko pasirodė, didelio pasirinkimo nėra, bet jei būsit - užmeskit akį, gal tiks.
Po to nukulniavau į Hellios city - ten Staipoj (raštinės reikmenys) radau acid-free klijų ratuke, nežinau, kaip paaiškint biggrin.gif  Apie 10Lt. Turi jie ir tris scrapbooking'o rinkinius - įeina popierius, albumėlis, lipdukai, figūrinės žirklutės, skylamušiukas su širdele, gal dar kas. Berniukui, mergaitei ir vienas vasariškų ryškesnių spalvų. Kaina 80Lt. Po 3Lt turi ir mažiukų skylamušiukų, bet man netiko, nes likę jūros arkliukas ir dar kažkas (ot galva - nieko nepriimenu doh.gif )
Šalia yra dar viena parduotuvė, pavadinime žodis "idėjos" lyg yra biggrin.gif Ten yra albumų acid-free, KOLOS, jei teisingai rašau rolleyes.gif  Scrapukė apie juos pasakojo, kad labai geri. Kaina irgi jų gera - mažiausias kainuoja apie 50Lt. Yra ir lipdukų nuotraukom tos pat firmos, ir kampukų, ir lapų albumui atskirai. Dar radau kitokius albumukus nedidelius, po 25Lt, surišami juostele, irgi acid-free. Šitie jau įperkami, bet skystesni.
Šiaip ta antra parduotuvė labai verta pažioplinėjimo - man ten viskas taip gražu wub.gif Ir atviručių, ir smulkmenėlių visokių, dovanos kūdikėliams, vestuvėms.
Tai tiek šiam kartui. Raportuosiu vėl, kai ką rasiu smile.gif

Laba,

ta kita parduotuve vadinasi ispudziu studija:)
internete galima paziureti ka gero jie turi...bet parduotuveje manau visko daugiau...as ten irgi planuoju kazkada apsilankyti, ne iki tol teko tik vitrinos duris pabuciuoti:))
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 07 30, 17:01)
Laba,

ta kita parduotuve vadinasi ispudziu studija:)
internete galima paziureti ka gero jie turi...bet parduotuveje manau visko daugiau...as ten irgi planuoju kazkada apsilankyti, ne iki tol teko tik vitrinos duris pabuciuoti:))

Ačiū, kad pataisei, visai ta galva mano doh.gif
Atsakyti
Agnuže, ačiū už pasidalinimą info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 07 30, 15:52)
Miglota jei reikia vienspalvio popieriaus, cia neblogos nuolaidos ir nemazas spalvu pasirinkimas (3-4kr) http://www.papirloft...34e3dc81abd465f Na aisku, jei dar kas liko po mano prasinesimo lotuliukas.gif

aciu 4u.gif bet stengiuosi i popieriu net nebeziuret, kol kas uztenka, reikia bent dali sunaudot to kur turiu, o dar is usa uzsisakiau nauja bloka, o taip pirkti nauja norisi doh.gif
praeita savaite buvau trijose SB parduotuvese.. gerai tik, kad laiko neturejau, tai nespejau normaliai prasinest, tik smulkmenas kelias biggrin.gif nusipirkau liniuote metaline ilga plesymui (jau isbandziau, super daiktas) ir rinkini nebloga juosteliu/brads/saguciu uz puse kainos thumbup.gif dar radau parkeri plonai rasanti, kurio seniai norejau ir embosinimui pudros, kuria jau kaupt pradejau, o isbandyt vis nedristu doh.gif
Atsakyti
Nu, blyn ir pavarei blink.gif Šakės, aš jau noriu pradėti gyventi kur nors Norvegijoj ar Airijoj, bo ten jūs tiek tų pardžių turit, o mes.... tik visokias kinietiškas nesąmones rankiojamės... unsure.gif
Atsakyti
nereikia ir norvegijos, net lenkijoj ir toj yra sb pardziu, tik aisku ten ir gyventoju 10 kartu daugiau biggrin.gif
Atsakyti