Relija, tai http://www.papirloft...d89674aa9242ca8 va tokia masina reikalinga.
Yra atskirai parduodami kartoniniai lapai (yvairiu dydziu, spalvu), atskirai spirales (visokiausiu spalvu)
Cia va prekes is tos serijos http://www.papirloft...d89674aa9242ca8
QUOTE(relija @ 2008 07 29, 22:17)
Noriu paklausti. Gal kuri žinote kur ir kaip galima va taip įsirišti knygelę?
gal yra kur nors bent spyralių tokių... Aš turiu tokį albumėlį namie vieną, bet neikaip nesuprantu kaip ji įrišama... nu niekaip...
gal yra kur nors bent spyralių tokių... Aš turiu tokį albumėlį namie vieną, bet neikaip nesuprantu kaip ji įrišama... nu niekaip...
yra tam specialus prietaisas - į jį įsideda spiralė, įdedi lapus, išmuša tau skyles ir įdeda spiralę bet tas prietaisas tai toks nemažas (ir jaučiu, kad prikainuoja... kuo didesnio formato lapus nori įrišinėt, tuo didesnio prietaiso reikia ) todėl jei reikia tik vieną ar porąkart įrišti šitaip, tai tada kur kas patogiau nešti į ryšyklą. Šiaip šitaip gali įrišti ir kopijavimo paslaugų centruose, tik prieš tai reikia pasidomėti, ar jie riša metalinėmis spiralėmis, nes gali būti, kad riša plastikinėmis. Jei ne, manau bet kokioj leidykloj už porą litų įrištų metaline spirale
Tosk Sizike ačiū už info, aš kiek kur esu klaususi, tai niekas tokiom neriša... Bet jei jau aparatą galima rasti Lietuvoje, tada jau gerai O į spaustuvę nepagalvojau nulėkt.
Ačiū
Ačiū
QUOTE(relija @ 2008 07 29, 22:37)
ačiū už info, aš kiek kur esu klaususi, tai niekas tokiom neriša... Bet jei jau aparatą galima rasti Lietuvoje, tada jau gerai
Ačiū
Ačiū
nu leidyklose tikrai riša, žinok nes esu ne kartą mačius lietuvių leidyklose įrištus bukletus ta metaline spirale, tai nešk ten - manau tikrai įriš
Jo jo, būtinai varysiu.
O Tosk, sakyk, kaip angliškai tas aparatas vadinasi? Nes nepaslaptis - norvegiškai nieko nesuprantu
O Tosk, sakyk, kaip angliškai tas aparatas vadinasi? Nes nepaslaptis - norvegiškai nieko nesuprantu
bent jau airijoje teko mano poroj darbu susidurti su situo reikalu, tai irisimo budas vadinasi wire binding, o masina vadinosi tiesiog wire binding machine. bent jau ta masina, kuri buvo mano vienam darbe, tai kainavo 5000 euru, nors ji praktiskai mechanine, nors yra ir elektrinis pedalas skyliu pagreitinimui daryti. Na spust ant pedalo ir yra skyles pakrasty.
QUOTE(relija @ 2008 07 30, 02:20)
Jo jo, būtinai varysiu.
Zutter: Bind It All
QUOTE(toli @ 2008 07 30, 00:18)
bent jau airijoje teko mano poroj darbu susidurti su situo reikalu, tai irisimo budas vadinasi wire binding, o masina vadinosi tiesiog wire binding machine. bent jau ta masina, kuri buvo mano vienam darbe, tai kainavo 5000 euru, nors ji praktiskai mechanine, nors yra ir elektrinis pedalas skyliu pagreitinimui daryti. Na spust ant pedalo ir yra skyles pakrasty.
aha, ačiū, bet jau atrodo radau Lietuvoje tokių aparačiukų
QUOTE(Tosk @ 2008 07 30, 00:18)
Zutter: Bind It All
as tai kaip visada ne iki galo paskaiciusi ikisau savo trigrasi. Tiesiog prisiminiau, kaip teko pagadinti tokia masina netycia, nes tai nebuvo mano teisioginis darbas, tai ir nebuvau apmokyta naudoti wire bindind, tik mokejau normaliai plastmasini zieda. na bet cia off topic. relija, o tu zadi toki zaisliuka papirkti?
Nu, žinok, planuoju, tik ne tokį, apie kurį tu kalbėjai
Aš tokio paprasto, bet patvaraus, mažo ieškosiu ir kaip supratau, tikrai kažkurioj pardėj gausiu, gal net savo "kaime" pavyks
Aš tokio paprasto, bet patvaraus, mažo ieškosiu ir kaip supratau, tikrai kažkurioj pardėj gausiu, gal net savo "kaime" pavyks
Nu as cia sakau, biski apie toki prietaisa ne zaislini scapbookinimui pasireiskiau, tai jie rimtai brangus ziauriai. Viena tas paprastas irisimui su plastmasiniu zieduku du gabalai euru. siaip ant bajerio paziurejau ebay.co. uk kiek kainuoja Tosk minetasis. tai dar visai normaliai palyginus su "mano" kainomis -41 svaras plius pristatymas ir pribumbasai visokie, na bent jau mazu maziausiai tie visokiu dydziu ziedai.
O tai rimtai cia taip galima savo "kaime" surasti?.. Na as net savo Dublino kaime nemaciau, bet jei musu Lietuveleje galima, tai super, mes pazangesni uz airius.
O tai rimtai cia taip galima savo "kaime" surasti?.. Na as net savo Dublino kaime nemaciau, bet jei musu Lietuveleje galima, tai super, mes pazangesni uz airius.
žinoma ne pačius krūčiausius, bet jau parašiau kelioms firmoms laiškelius, žiūrėsiu ką sakys. Būtų juokingiausia jei sakytų, kad neturi ir negali užsakyti, nors metalinių spiralių visokių dydžių yra
Žiūrėsiu ryt, ką man jie pasuoks
Labanakt
Žiūrėsiu ryt, ką man jie pasuoks
Labanakt